Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Ma simt mult mai bine ca nepalezii ca desi nu au ce manca si bea macar au ce citi si sa invete adevarata credinta….. Am crezut ca numai romania ii blocata in secolul XV…..

  00
 2. Yelp o merita, au inceput businessul pe furat si continut moca de prostit pe unii ca primesc coronite, apoi de jecmanit afacerile mici . Cica nu au control asupra review-urilor, le manipuleaza cum vor ei, nu platesti raman doar cele negative. Se ridica BBB,facebook si tripadvisor , cel putin BBB iti spune da datele celui care a lasat review-ul, pe yelp oricine iti poate lasa review fara sa fi avut de a face cu tine sau afacerea ta.

  00
 3. RATB nu a auzit de autobuze pe gaz natural , sunt folosite in mult orase prin american si se pare ca sunt eficiente.
  Un autobuz electric poate circula 4-5 ore si apoi cat timp trebuie sa stea la incarcat ? au baterii care le tin incarcate si doar le schimba ?

  00
 4. „am ochelari, am mustata, am masini scumpe care voi no sa le aveti ba rumunilor lenesi. iubesc tara asta. unde altundeva in plm puteam sa fac banii astia atat de usor?!”

  00
 5. Tot pe linia 381 s-a incercat si introducerea unor autobuze pe hidrogen (fuel cell) acum vreo 4-5 ani, cu ocazia nu stiu carui eveniment. Sa vedem cum merge si exercitiul asta de imagine 🙂

  00
 6. Hai ca vin rusii si baga ei autobuze pe gaz. Sarin.

  00
 7. @vali – ai 2 linkuri care nu merg.

  00
 8. NOU
  #13

  cine isi aduce aminte de autobuzele cu crenvusti de butelii de gaz pe acoperis

  http://www.automobileromanesti.ro/images/mari/Rocar/dac_gpl-1.jpg

  00
 9. Cunosc piata masinilor electrice si consider ca nu este fiabil un autobuz electric. Zoli Tesla are dc charge station 0-80% in 30 de minute.
  In 1900 toate taxiurile erau electrice in New York, aveau un loc de incarcat baterii si doar schimbau bateriile. Tesla doreste acelasi lucru sa schimbe bateria decat sa o incarce, ca ar dura mai putin de 3 minute.
  Toyota cu fuel cell pe hydrogen ii sufla in ceafa asa ca Tesla a dat patentele la liber, sa le foloseasca si alti producatori. E la fel ca razboiul VHS vs betamax, blu-ray vs hd dvd timpul ne va spune cine va castiga.

  00
 10. Ştirea cu bibliile a fost înlăturată de pe siteul de ştiri, dar se mai găseste în Google Cache. Ar fi fost interesant să menţioneze cărui cult îi aparţin misionarii. Sunt convins că este vorba despre un cult-afacere neoprotestant, că ăştia au obiceiul să se bage ca musca-n rahat peste tot.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube