Știrile zilei – 3 februarie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Iar l-au schimbat pe asta de la Tarom? Postul ala va fi unul nedorit de nimeni in scurt timp…

  00
  • ce vrei să spui e că in curând, toți românii vor avea șansa să fie două săptamâni șef la tarom. :)

  • Logic, pentru ca va avea în fisa postului: dat cu matura prin curte, stins lumina.

   00
  • Interesant Davidoiu ăsta, un mic corupt din SNLO. Interesant sectorul ăsta bugetar, în care toți se pricep la toate. Azi te ocupi de energie, mâine de avioane.

   00
 2. apropo de ordonanțe și de ce se mai întâmplă prin țară:

  într-o democrație cât de cât rezonabilă, dragnea, sclavul său și cu secretara trebuiau să-și dea demisia de ieri, indiferent de situația din țară, doar pentru prestația din timpul conferințelor de presă. să faci liste cu „agitatorii”, așa cum a făcut secretara, și să vii atât de nepregătit și arogant în fața presei, să te faci de râs și să dai dovadă că lucruri elementare ale guvernării democratice îți sunt străine, toate acestea sunt lucruri incalificabile.

  în aceste condiții nu cred că, vreodată, psd va mai putea atrage electorat în afară de cel captiv. or, doar cu el, ei vor pierde toate alegerile. ei știu asta și acest fapt e cu adevărat îngrijorător.

  dragnea stă tare pe poziție nu în spatele celor patru ani până la alegeri, ci în spatele a cu totul altceva: regim autoritar în care alegerile devin irelevante. asta face ca revolta românilor împotriva „mafiei hoților” să fie cumva naivă. dragnea nu urmărește să instaureze un regim în care ei pot fura în liniște. e prea puțin și nesemnificativ. ceea ce urmărește el împreună cu talibanii din psd este un regim care ne va face să tratăm regimul lui orban ca exemplu de democrație.

  altfel spus, nu protecția legală pentru hoție este finalitatea tuturor demersurilor lui dragnea, ci un regim în care o castă politică de privilegiați e deasupra sau în afara legii. în alte cuvinte, o autocrație. iar noi cu asta va trebui să luptăm. pentru că, dacă ei înving acum, concepte precum „pluralism” sau „drepturi civile” vor dispărea foarte repede, într-un an-doi, din descrierea societății românești.

  cam cu asta avea de-a face, cu dedicație mai ales pentru cei care vorbesc despre faptul că nu am înțelege ce se întâmplă

  00
 3. Ce tare. S-a preluat la stiri filmarea cu securistul ala sub acoperire, dar nu ai scris si ca jandarmii au sarit pe ele pentru ca aprinsese pirotehnice.

  00
 4. ordonanta si taxa auto pe intelesul tuturor: se da maine o lege prin care toti cetatenii sa plateasca o taxa pe basina , conform ordonantei nu pot fi trasi la raspundere , dupa ce cateva milioane o platesc se poate anula dar banii inapoi nu se pot da …

  00
 5. Chiar si la Budapesta incep sa fie interzise masinile care nu indeplinesc norma E5 minim.
  La noi s-a dat liber la import de orice fara taxa ceea ce e un lucru bun, dar as vrea taxa pe poluare. Una mare.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube