Știrile zilei – 3 aprilie 2015

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. Despre ‘Tara valorilor rasturnate’, mai e o chestie: cum ma-sa si-acu’ romanii inca mai sint de stinga? Deci ne-am luat-o pe cocoasa de prin ’45 incoace cu tot felul de conduceri de stinga si extrema-stinga. Chiar nu e clar ca stinga=Satana? Chiar asa boi sintem?

  00
 2. in cazul de la Giulesti nu trebuia invers?

  00
  • Îți dau o informație din interior: câți electricieni ai văzut tu condamnați pentru ceva în România? De ce crezi că lucrările popendulația încă le face cu electrozugravi și nu vrea nimeni să se califice și să se autorizeze? Pentru că nu îi pedepsește nimeni, nu îi verifică nimeni.

   00
  • Probabil cã electricianul nu era în tura de supraveghere a salonului cu bebelusi, in momentul întîmplãrii nefericitului eveniment si d-aia a luat cu suspendare.

   În altã ordine de idei, poate omul a avertizat: nu mai bagati tot ce e electric, in aceeasi priza, cu prelungitoare in triple bagate in alte prelungitoare, ca luati foc!

   00
  • E aiurea sa tragi la raspundere o asistenta, mai ales ca era singura pe mai multe saloane ( sau eventual au angajat o asistenta cu puteri supranaturale si au platit-o de 10 ori mai mult) mai ales cu executare, aici problema era tehnica: improvizatii a la Ro. Justitie de 2 lei.

   00
  • Nu era singura pe mai multe saloane, ci doar pe ala care a luat foc.
   S-a dus sa vorbeasca putin cu o prietena si, surpriza, chiar atunci a luat foc. Nu a putut chema o colega sa o inlocuiasca. Asistentele erau la petrecere.

   Hai sa trecem peste stilul de a gasi intotdeauna alt vinovat. Era treaba ei sa aiba grija de salon. Daca stia ca nu poate in conditiile astea, e problema ei ca a acceptat.

   Faptul ca numarul de nou nascuti din maternintate este peste cel normal pentru o asistenta creste gradul de dificultate cand apare o problema cu 1 sau mai multi copii, nu cand asistenta e plecata.

   00
 3. A fost cândva un mic gigant 🙁

  00
 4. Trăiască lupta de clasă, tovarăși! Dacă Boc reușise performanța să asmută popendulația împotriva bugetarilor ca să poată să le-o tragă și privaților pe la spate, toarșu Ponta tot găsește de câțiva ani încoace mereu același vinovat pentru neîndeplinirea promisiunilor din campanie (sau mai exact pentru că e el dobitoc): firmele. Ba că sunt firme de apartament, ba că sunt la parterul blocurilor, ba că plata cu întârziere a taxelor constituie evaziune în formă agravantă (nu râdeți, nici măcar contabilii români nu cunosc definiția evaziunii fiscale), ba…

  Mă amuză cum toți, de la mic la mare, cetățeni naivi sau patroni de firme pe care nu i-a închis niciodată ANAF-ul ”din greșeală”, care n-au avut conturile niciodată blocate ”din greșeală” și câte și mai câte ”din greșeală” fără ca nimeni să fie vinovat, toți, dar absolut toți consideră că e normal să justifici corupția și evaziunea fiscală practicată de Ministerul de Finanțe și ANAF arătând cu degetul către firme. De aia avea Vâlcov ‘jde tablouri, din cauza firmelor. D-aia Blejnar făcea contrabandă, din cauza buticurilor. D-aia nevasta ăluilalt avea rețea de prostituate, din cauza micilor întreprinzători. D-aia ia inspectorul ANAF șapgă și mai te înjură și de mamă, că plouă afară. Serios, ne-am tâmpit de tot ca nație, a ajuns IQ-ul oamenilor până mai ieri normali la cap cumva din două cifre?

  Mă uit că toată lumea își face selfie-uri cu bonul fiscal și se miră de parcă acum s-au dat jos din cocotier și au vzut prima oară așa ceva. E firesc, până acum o lună lăsau bonurile pe tejghea pentru că era sub demnitatea lor de corporatiști sau blogeri să îl ia, acum se fac că nu au mai văzut așa ceva. Probabil nu au văzut nici când s-a dat legea că trebuie să ia bonul și să plece cu el din magazin, nici că de câțiva ani sunt peste tot anunțuri cu asta.

  Apropo, știați că doar în țările neguvernabile, ca a noastră, se dă bon fiscal? Mai exact doar în vreo 10% din țările de pe planetă. Țările vest-europene și alte state civilizate au găsit metode să își pună fiscul la treabă, dar noi cum avem un sistem care se ghidează tot după principiul ”noi muncim, nu gândim”…

  00
 5. 46 blocuri si 100 000 locuitori? Astia de la Digi au baut gaz?

  In imagini sunt blocuri de 4 etaje. Dar calculam pentru blocuri de 10 etaje si rezulta cam 200 locutori pe etaj. Poate au adunat si sobolanii la calcul.

  00
  • Alea sînt asa zisele “blocuri de nefamilisti”. ~16m pãtrati per garsoniera(daca îi poti zice asa). Pe o scara sînt 64 de locuinte. Fã tu matematica.

   00
  • 100.000 / 46 / 64 =34
   Ce zici, incap 34 de oameni in garsoniera aia de 16mp?

   00
  • pai, sectorul 5 are 241.000 de locuitori e format din cartierul Rahova si Ferentari sa zicem ca are fiecare in jur de 100,000 de locuitori deci cred ca este vorba in jur de 10.000 au pus un zero in plus

   00
  • @Marius:sectorul 5 pe langa Rahova si Ferentari,mai are in componenta si Cotroceni,Panduri,Tudor Vladimirescu,Drumul Sarii si ceva pe langa Parlament.Este usor de spus tampenii,cu vointa sau nu.

   00
 6. Buna de tot aia cu canionul

  00
 7. de ce pm nu se dau amenzi si munca in folosul comunitatii pt astia de arunca pe geam ?
  …si pt scuturat covoarele de la balcon. presimt ca in curand ii rup capul vecinei de deasupra

  00
 8. Cati dintre voi, cei cu drept de vot la locale in Bucuresti, ati vota eliminarea subventiei la gigacalorie si folosirea banilor pentru cofinantarea extinderii retelei de metrou din Bucuresti pe model bulgaresc? Nu numai spre aeroport, ci si Colentina, Rahova, alte zone?

  00
  • Pentru metrou nu, dar pentru inlocuirea/innoirea retelei de tzevaraie/chestii/ce-or mai fi prin care se vireaza agentul termic, montare aparate de masurare pe fiecare imobil, etc da. Pentru metrou o sa ma gandesc la ce as fi dispusa sa renunt.

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube