Știrile zilei – 28 februarie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. NOU
  #1

  50 de milioane ăștia, 30 ăia, 10 ăilalți… Și uite așa se duce totul de râpă. Să le dea cu… suspendare ca lui Saddam

  00
 2. deși e puțin deplasat de tras concluzii doar după o lună (mai ales pentru că nu există încă o explicație rațională pentru prăbușirea încasărilor la tva – și e foarte probabil ca acestea să revină), totuși creșterea abruptă a cheltuielilor (creștere structurală, pentru că provine din creșteri de salarii ce trebuie plătite încontinuu) ne poate arunca într-o spirală ca în 2008-2010. poate nu va fi chiar așa – în primul rând pentru că nu se prefigurează o criză economică, și oricum pesedeii nu vor tăia din salarii, dar presiunea asupra leului va fi fantastică.

  00
 3. Oau, n-aș fi crezut în veci ca teamnet dădea șpagă pentru contracte!!!

  00
 4. Bill Gates nu crede in ajutorul social universal dar crede in taxarea robotilor. Adica primul pas pana la ajutorul social universal.

  00
 5. Nokia a dat-o-n bara din nou! Puteau sa re-aduca la viata un telefon legendar, in schimb au ales sa faca o prastie care nu are nici cea mai mica legatura cu el si care seamana cu un telefon de £20 pe care-l gasesti la orice colt. Pacat…

  00
  • hai sa vedem ce zici tu aici.

   Nokia a dat-o-n bara din nou!

   Telefonul este produs de alta firma (HMD), in care lucreaza multi fosti Nokia, sub licenta de la Nokia. Nu de Nokia direct. So daca noul 3310 nu iese, HDM a dat-o-n bara, nu Nokia.

   Puteau sa re-aduca la viata un telefon legendar, in schimb au ales sa faca o prastie care nu are nici cea mai mica legatura cu el si care seamana cu un telefon de £20 pe care-l gasesti la orice colt.

   Care mai exact este acel telefon legendar pe care Nokia putea sa il RE-aduca la viata?
   Stiu, urmatorul iPhone sta fix la coltul strazii si fir’ar ei astia de la Nokia nu sunt in stare sa il scoata. Prietenas, nu e simplu sa re-inventezi o categorie de produse care e deja super evoluata. Nu a reusit HTC sau altii (OnePlus, etc.), nu va reusi Nokia.

   Apoi, nu vezi padurea de copaci. Acest 3310 colorat e scos pentru 2 motive:
   a. Urla netul ca Nokia a revenit pe piata de telefoane. Stii cat ar fi costat marketingul sa faci ceva de genul asta? Nu stii.
   b. Sunt multe tari subdezvoltate (da, mai sub decat Romania), fara conexiune la internet etc. unde telefoanele de tipul acesta se vand ultra bine. Prin india de exemplu. Asa ca hai sa nu mai comentam, si sa zicem ca un produs e dat in bara pana nu iese clar asta. Eu unul, vreau sa ii iau unul d-asta lui mama, care n-are nevoie de nimic altceva decat de telefon, care sa fie ieftin, fiabil, si sa tina bateria de sa-l uiti.

   00
  • „Care mai exact este acel telefon legendar pe care Nokia putea sa il RE-aduca la viata?”
   Pai, 3310 cu forma originala, ecran mai mare cu margini mai subtiri, 3 sau 4g, umplut spatiul liber cu baterii eventual; ca doar nu le mai trebuie ditai placa de baza.
   Ideea e ca lumea se astepta sa semene cat mai mult cu originalul, nu un re-design complet care seamana cu 99% din piata pre-smartphone touch.

   00
 6. Știrea cu Fondul Bisericesc/Romsilva mă face cu un ochi să râd și cu altul să plâng:
  Fondul ăla bisericesc a fost înființat de câțiva băieți „deștepți” cu numele lor de preot, nu numele din buletin. Motivarea cuiva implicat în toată mizeria asta a fost următoarea: „Este mult mai bine ca pădurile să fie sub grija Bisericii, pentru că Biserica protejează și are grijă să nu se” fure ca-n codru”. Este foarte importantă pentru noi obținerea acestor hectare”.
  Pe de altă parte, Romsilva externalizează serviciile de pază și fac lobby pentru scăderea pedepselor pentru pădurari.
  Când mă mai uit la ce fel de personaj este Pimen, parcă nu-mi pare rău.
  TLDR: oricum o dai, fata-i futută!

  00
 7. Mașini fiabile, dar cât de sigure? Ford mustang știu că au avut o surpriză cu Euro NCAP legat de siguranță, ceva gen 2 stele.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile