Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Justiţia a dat o hotărâre definitivă şi irevocabilă de ~un an, dar primarul Opritu aşteaptă să primească un „ordin prin care să fie obligat să pună în aplicare” acea hotărâre judecătorească. Oare aceasta-i procedura standard, sau primărelul aşteaptă invitaţii speciale?

  Pe banii cui, este o problemă secundară. Spune că va recupera banii de la constructor. La fel de bine ar putea fi recuperaţi banii de la tot lanţul birocratic care a permis ca această ilegalitate să se întâmple. Din punctul meu de vedere, alegerea corectă ar fi varianta a doua. Ar fi o lecţie necesară pentru funcţionarii publici români.

  00
  • @Sakura: demolarea costă in jur de 5 mil euro, din ce am înțeles. ori, constructorul se bagă singur in faliment inainte de a plăti suma asta.

 2. Ar fi foarte mișto să-l vedem pe Vosganian la pîrnaie. Sincer, sper să nu scape.

  00
 3. Nici urma de rosu in linkul 2.

  00
 4. Ne mai manipulezi mult?

  00
 5. La cât îi de bun Oprescu în achiziții va contracta o firmă care va dinamita monstrul, care va doborâ și opera de artă, care va face ca motivul demolării să nu mia existe.
  În 10 ani parcă văd că nu va mai fi catedrala ci doar plaza (renăscând din propriul moloz)

  00
 6. Ce m-as bucura sa pice cladirea aia direct pe catedrala 🙂 Sunt curios cum o vor pune la pamant: prin implozie, o taie etaj cu etaj, cu bila de demolare?

  00
 7. Fascinant acest domn Nils, el este exemplul elocvent, ca in Romania, poti fi ce vrei tu si cand vrei tu. Interesanta asocierea sinucigasa cu Crin Antonescu, oare visatorul prezidentiabil nu a citit niciodata presa? Oare nu a auzit macar in treacat de suspiciunile ce planeaza, asupra Cv-ului, acestui domn?

  00
 8. Off-topic: SNSPA, Romania, adminterea din vara la Management (se citeste menejment), ne intereseaza cei picati unii cu note sub 4.
  Aceiasi candidati au luat in schimb 9 si peste 9 la admiterea din toamna. Ce s-a schimbat? Au primit subiectele. Nu stiu daca mai sunt listele pe site pentru a face comparatie si sa vezi acolo schimbari de la 3 la 9. Poate gasesti pe cineva sa iti povesteasca. Eu stiu de la o verisoara de-ale mele care a avut in vara 3, a plecat la mare si s-a distrat si in toaman a luat 9.

  00
 9. * Rectificare: AU PRIMIT REZOLVAREA SUBIECTELOR IN TIMPUL EXAMENULUI.

  00
 10. Verisoara mea nu vrea sa-ti dau numele/numarul ei de telefon 🙁

  00
 11. Pana cand nu o sa existe separatoare fizice intre banda de autobuze/biciclete si restul strazii, adica bordura inalta de 20-30 de cm, astfel incat sa rupa pragul sau lonjeronul de smeker, benzile astea sunt inutile pentru ca nu se pot folosi doar de autobuze/biciclete

  00
 12. Se poate si fara borduri, cu camere si amenzi mari.

  00
 13. De acord, iniţial chiar am scris „…va recupera banii de la constructor dacă nu intră în insolvenţă.” Apoi am mai scurtat propoziţia, mi-am zis că este un lucru evident în România zilelor noastre că aici se va ajunge.

  Eu oricum aş prefera să se recupereze de la toţi funcţionarii care au avut tangenţă cu proiectul prin implicare directă şi de la cei care tocmai prin neimplicare („au închis ochii”) au permis ilegalitatea să se întâmple. Mă gândesc că după câteva cazuri de acest gen de recuperare a prejudiciului de la funcţionarii responsabili, s-ar realiza un salt calitativ al aparatului birocratic. Vor exista fireşte şi unii care nu vor mai semna nimic de frică, dar aceştia pot fi daţi în judecată şi se vor retrage singuri din sistem, tot de frica consecinţelor propriei incompetenţe.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube