Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Cu mentiuneea ca azi e 27

  00
 2. Si stirea cu Ponta si Halep e din 22 august

  00
 3. pesimistul spune ca mai rau nu se poate. optimistul spune ca se poate si mai rau. toata lumea spunea ca geoana e cel mai prost aproape presedinte. si totusi nu se stie cum dar ponta l-a intrecut.

  00
 4. e absolut normal sa pice copacii de la ninsoare.. pentru ca se aduna extrem de multa zapada pe ei(foarte grea si se rup)
  Exista un motiv pentru care copacii isi pierd frunzele. astfel incat sa permita o cantitate minima de zapada pe ei.

  Discutia daca trebuiau taiati sau nu e alta.. De fiecare data cand s-au taiat/toaletat copacii in orase s-a facut scandal ca „Salvatii Copacii” … acuma oamenii sa isi asume.

  00
  • „Discutia daca trebuiau taiati sau nu e alta.. De fiecare data cand s-au taiat/toaletat copacii in orase s-a facut scandal ca “Salvatii Copacii” … acuma oamenii sa isi asume.”

   problema e cind se toaleteaza aiurea cu scopul de a kilari increngatura si a zice apoi ‘a.. pai vezi e uscat, deci normal, face loc unuei parcari frumoase’. plus ca deconcentratele gem de nepotism, cretini pusi sefi, ce habar nu au cind sa actioneze si in genere pacatul de a lua o decizie cade pe muncitorul necalificat ‘sefu a zi sa rezolvam problema ai domle ca pica copacii, ce sa fac?! tai de aici si stiu ca pina’ toamna moare si gata’… dar pina la momentul x, mai apare ghionionul ca copacul sa fie luat pe sus de o vijelie ca tot taiat aiurea, nu mai tine.

   00
 5. Giani are propria lui zapada, za Giani’s snow.

  00
 6. Calitatea jurnalistica a ziarului britanic, nepretuita:

  „Simona Halep (who is also Romanian and currently ranked #2 in women’s singles) is a superstar on the tennis circuit after having breast reduction surgery to improve her game.”

  00
 7. Au si presarii englezi marianvanghelii lor: in caption-ul de sub prima poza, „deceived” este scris gresit #grammarnazi

  00
 8. Nimic despre prizele pentru mașini electrice și hibrid din BV?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube