Știrile zilei – 27 noiembrie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. Mi se pare corect: loc de parcare la 10.000 euro, iti cumperi si o gioarsa la 2.000 euro si te poti lauda ca ai o masina care costa aproximativ 12.000 euro cand sta si 2.000 euro cand merge.

  00
 2. In Asia nu exista nici o tara in care bogatul sa nu doreasca sa fie un pic alb sau macar sa rate ca unul

  00
 3. avioane cu levitatie magnetica? restul lumii e in 2017 pe cand TAROM traieste in 5020

  00
 4. Oare cât de prost trebuie sa fi sa încalci legea din motivul asta când știi ca tu mai ai coada??
  Milionarii Romaniei!!

  00
 5. Eu sunt uimit ca brasoveanul milionar avea drept de port arma, avand in vedere ca era condamnat in penal. Sau nu avea si se ducea si el la putin braconaj? Si s-a hotarat sa traga prin oras, ca tot se pregatea de braconat?

  00
 6. Eu zic sa cumparati si voi magneti cu Tarom. Aia adevarati vintage cu Pan Am costa o mica avere in zilele noastre…

  00
 7. Inca o problema cu produsele „romanesti” mai e si practica de care am aflat de abia anul trecut, ca trec pe cutii „produs romanesc” dar de fapt sunt doar ambalate la noi… E ilogic ce se intampla, fermierii dau faliment ca nu au cui vinde, in schimb se aduc alimente de afara…tot despre profit e vorba pana la urma. De ce sa ia hipermarketul de la noi cu 5 lei kg de x produs, cand poate sa il ia de afara cu 1 leu. Nu are nici un gust, calitati nutritive 0, dar banul sa iasa…Putin pe langa subiect, ca idee, bananele verzi in hipermarket sunt cam 25 de lei kg. La producatorii cam 4 lei kg..probabil la niste sute de kg cumparate pretul scade la 3 lei sau mai jos.

  00
  • Țăranul român este încăpățânat, nu vrea sa se asocieze cu alții sa puna de o societate care sa furnizeze constant o cantitate de produse. Țăranul roman încă face agricultura cu sapa si secera, dacă ar fi mai multi uniti si-ar putea cumpăra un tractor, ar avea o suprafață mai mare de cultivat plus semințe mai bune.

   Pentru cei care se plâng ca nu avem produse românești in supermarket pe recomand documentarul Varză, cartofi şi alți demoni, sa vedeți cât se câștigă in România daca cultivi varza si cartofi.

   00
  • Am găsit si promo-ul documentarului https://www.youtube.com/watch?v=Ww2P2I5dklQ

   00
  • NOU
   #15

   @vlad rosu Nu are nici o treaba cu incapatanarea. Legislatia in cazul asocierii favorizeaza administratorul noii entitati – astfel, ca sa ies din asociere, trebuie sa am aprobarea sa. Daca nu vrea sa mi-o dea, nu mai am nici pamantul si nici banii. Evident exista calea legala a procesului juridic, si ala va pierde, dar in 3-4-5 ani. Daca vreau sa vand pamantul, trebuie intai intrebat administratorul, care desi nu are pamant deloc, este tratat ca un detinator de pamanturi, in baza entitatii nou create (asociatia). Daca ala declara dezastru/calamitate, el primeste fondurile, eu ma aleg doar cu paguba (el ia banii, eu imi iau clasicul nu avem nimic de dat, poate de luat). La noi, la vie, se declara calamitati intr-o veselie, ajuta sa iesi pe plus de peste tot, de la asiguratori, de la stat, de la fonduri europene si sa nu dai nimic proprietarilor, ba sa ramai si cu recolta.
   Intr-un cuvant, SMECHERIE.
   Singurul mod de a face ceva cu adevarat, am mai avut discutia asta pe blogul d-lui Petcu, e sa faci centre de depozitare imense, cu conditii de depozitare bazate pe cunostinte de specialitate, cu licitatii bazate pe produs, eventual cu laborator de incadrare in standarde de calitate. Eu depozitez acolo, le dau pragul de vanzare, ei imi liciteaza marfa, isi scad costurile si un profit bazat pe perioada de depozitare/servicii oferite, si toata lumea e fericita. Asta e singura modalitate de emancipare a taranului roman.

   00
 8. Tarom acest eldorado al curselor aeriene. Noroc de curse de linie si escale, ca mai au pasageri. Bucurest-Varsovia, imi dadea un pret fantastic de 1200 euro, in timp ce Lot, echivalentul polonez dadea 250 euro..

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube