Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. DNA Brașov muncește din greu la prins gușteri. când a fost vorba de primari sau alți greuceni, i-au scăpat printre degete https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-26165434-brasov-patru-politisti-rutieri-inmatriculari-alte-trei-persoane-retinute-intr-dosar-coruptie.htm

    • DNA Craiova se pisa cu bolta pe aia de la Brasov. Ei au arestat doar un inginer de la compania de apa in cativa ani. Si atunci, nu au avut incotro, a ajuns denuntul in presa

      Comentariu apreciat.310
  2. > Most common jobs: Agriculture, transportation, engineering, and hospitality.

    … niste tarani :)

    Comentariu apreciat.360
  3. Misto aia cu criza de epilepsie la volan, pe asta, cum o rezolva firma de asigurari? Il da in judecata pe soferul vinovat sau si pe dom’ doctor psihilog care a zis „mergi si accelereaza proiectilul asta de 1,2 tone cu 75km/h prin oras, pe unde mai sunt si alti nevinovati dar ai si tu grija… Good luck everybody else”

    Indecis. Tu ce zici?1719
    • Dar epilepsia nu poate aparea si pe parcursul vietii? Poate nu stia si aia a fost prima criza. Dar nimeni de pe la televiziuni nu a intrebat asta. Pe langa altele…

      Comentariu apreciat.504
    • @ ciocio: nu stiu cine este „dom’ doctor psihilog”, așa ca presupunem:
      1. Psihologul (nu este medic) care a făcut testul pentru admitere la școală de șoferi nu are cum depista epilepsia decât dacă o declară viitorul șofer.
      2. Medicul psihiatru: nu știm dacă șoferul mergea la un psihiatru. In general tratarea epilepsiei este apanajul neurologie. Și oricum legislația care obligă medicul sa anunțe poliția se cam bate capul în cap cu legislația privind drepturile pacientului.
      Declarația lui Lucian Diniță e de o prostie maximă, cum dracu sa depistezi un epileptic în trafic? După culoarea ochilor? Marea lor majoritate nu au modificate nici investigațiile de genul EEG (electroencefalografie), CT (computer tomograf) etc.

      240
    • NOU
      #7

      @ciocio Psihologul nu are nici o treabă cu epilepsia. Boala asta se depistează de către medicul neurolog la electroencefalogramă.

      230
  4. 5. Sigur, aveti voi ceva impotriva antreprenorilor de succes.
    ” – Cum ati facut primul milion de euro?
    – Mi-a dat tata trei milioane sa investesc si doua le-am pierdut”

    Comentariu apreciat.761
  5. NOU
    #12

    “Când a câștigat primul său mandat la Primăria Mogoșoaia, Paul Precup era deja un om bogat. Firma sa, Cardinal Motors SRL avea profit de sute de milioane de lei anual, era dealer AUDI și Volkswagen”

    87
    • una din asta ti-ar fi bună si tie Vali in CV- Înainte sa fie primar in Poiana Brasov, era deja om bogat. Firma lui, Fomică Motors SA, era dealer Porsche Taycan.

      95
  6. Iti face Hostiuc concurență la subiecte pe blog : https://www.zf.ro/opinii/fie-criza-romania-dulapuri-intre-haine-fetele-perna-dintr-apartament-21733545 😀
    Nasol e, ca e adevărat..ce avioane de mașini am putut sa vad ieri prin București …Urus verde nou-nout, Rolls suv, Bentley, Porsche…toate noi…intr-o țară care a ajuns sa aibă datorie externa mai mult de jumătate din PIB…suntem bine…

    106
  7. Topul ala cu orase cred ca e facut cam la misto. Singurul oras din lista aia in care as vrea sa ma mut ar fi Larissa, poate si Santa Cruz de Tenerife.
    In rest, orase din tari precum Columbia, India, Bolivia, Malayesia, Africa de Sud, tari in care am retineri mari sa merg cateva zile ca turist, darmite sa ma stabilesc acolo….

    Comentariu apreciat.456
    • Ai uitat sa zici Bucuresti, ce sa faci ca turist acolo?

      109
    • pot sa confirm pentru cel putin 5 orase/tari de acolo ( mai putin India si Africa de Sud) ca nu e deloc la misto.
      ce pot sa mai spun este ca preturile mentionate in articol la unele orase sunt nerealist de mici, nu stiu cand sunt culese informatiile, probabil inainte de pandemie.
      in ultimii 2 ani preturile au explodat pentru ca cererea a explodat (mai putin malaezia si tailanda care au fost aproape ermetic inchise pana in 2022).
      tarile sunt sigure, relaxate, au un expat scene semnificativ si misto insa ca occidental trebuie sa te obisnuiesti sa fii privit ca un portofel umblator.
      Sigur optiunea de a te muta temporar sau permanent acolo este in general pentru oameni obisnuiti sa calatoreasca intensiv, deschisi la noutate si pregatiti sa se adapteze unor culturi si societati diferite.

      80
  8. asta cu epilepsia si condusul… vai

    10
  9. @Tom nu cred ca orasele din Columbia (carteluri de narcotice plus gherile militare) sunt safe, idem si pentru Bolivia, acolo era pana in 2019 un presedinte comunist pus pe nationalizari. Nu cred ca vrei sa traiesti intr-o asemenea tara.

    30
  10. @XYZ
    Columbia este de vreo 6-7 ani cea mai hot destinatie turistica din america de sud. Cartagena la mare, Medellin la munte sunt foarte cautate. Si again, preturile au crescut multisor.
    Columbia s-a curatat in ultimii 10 ani extrem de mult, povestile alea cu orasele dominate de carteluri au apus demult, sunt istorie deja.
    Pentru aventura, Bolivia iarasi e senzatie, mult mai ieftina, mai „virgina” si mai ‘pastorala’ decat Columbia, cateva repere: lacul titicaca, salar de uyuni si cea mai „inalta” capitala din lume, la paz, mult mai cosmopolita decat isi inchipuie majoritatea si fara legatura cu povestile (mai vechi sau mai noi) cu droguri.
    Traiesti fara nicio problema sau teama, asa cum o fac mii de occidentali. Sunt si romani printre ei si nu putini.

    11

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile