Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

90 comentarii

  1. Vreau asa:

    1 Tariceanu dat jos de la sefia Senatului pentru ca este irelevant
    2 Dragnea dat jos de la sefia Camerei Deputatilor
    3 Guvernul Viorica Dancila demis prin motiune de cenzura pentru modul prost in care a organizat sectiile de vot din diaspora

    00
    • 1.Lasa-l pe Tariceanu sa-si rupa gatu’de tot. Dupa aceea se duce el singur la groapa de gunoi a istoriei.
      2. Idem 1
      3. M-as multumi si cu o demisie a lui Melescanu. Plus niste scuze oficiale de la Dancila. Stiu stiu cer prea mult de la pavianu’cu mantie. N-a ajuns pana la nivelul asta.

      00
    • Daca Tariceanu pierde sefia senatului si aura de sef peste ciolan, la urmatoarele alegeri ALDE va avea 5 voturi. In total. Pe tara.

      00
    • 3. În multe țări din vest dacă nu te înregistrezi atunci nu votezi iar Uk, de exemplu, nu dă voie să voteze celor plecați afară.

      00
    • Aia e in Vest, aici e România.
      Apropo, cate țări „din Vest” au număr de emigranți cât Siria, țară aflată în război? Că România are. O cincime/Un sfert din persoanele cu drept de vot din România sunt plecați/izgoniți din țară.
      Băi Mircea Badea, vrei să cânți la altă masă?

      00
    • Mai vreau:

      4 Introducerea votului electronic pentru diaspora.

      00
    • @Cristi

      I-a izgonit austeritatea, de acolo se trage. Majoritatea n-au plecat din cauza politicii, nu mai împroșca cu mitul ăsta obosit.
      Oamenii au plecat fiindcă n-au vrut să moară așteptând civilizația, alții au plecat fiindcă de-aia au scadat ăia în ’89 pentru libertate & fiindcă există o altă lume decât fostul lagăr comunist, ăilanți au plecat fiindcă au vrut să facă bani mulți într-un timp foarte scurt, iar restul au plecat fiindcă n-au mai avut loc aici sau fiindcă sunt decreței.

      Lecție financiară (dacă interesează pe cineva): la următoarea criză economică, austeritatea nu trebuie să mai existe ca opțiune dacă nu mai vrem să plece oameni (și să ascultăm dracului de ce a zis Strauss-Kahn)

      00
    • ce austeritate a fost in guvernarile dragnea, in timpul carora au mai plecat jumatate de milion de romani?!

      00
    • votul electronic trebuie introdus pentru oricare cetatean roman care are un certificat de semnatura electronica inregistrat la autoritatea electorala!
      de ce doar pentru diaspora?
      in acest mod, ar putea vota si la locale/parlamentare cei care nu sunt in localitate/circumscriptie la data votului.
      daca as fi in conducerea usr, asta ar fi obiectivul nr.1!

      00
    • Austeritatea a fost în timpul (și puțin după) crizei economice.

      Cât despre votul electronic, vrei o soluție manevrabilă. Nu, nu e nimic neregulă cu felul cum se votează acum, e neregulă că se fac suprimări jegoase. Nu mai gândiți ca americanii.
      Nu mai fiți miorițe să cădeți în trucuri din ăstea de create a problem, sell a solution.

      https://zoso.ro/lectura-seara-fura-banii-publici/
      http://www.corectnews.com/social/bomba-bombelor-senza-ionalul-denun-f-cut-azi-de-gabriel-sandu

      00
    • pesedica, ti-e frica?!
      că-mi fac cinci buletine de vot electronic, #pefalezalaconstanta ca mama fagadailor?!

      00
    • „Pesedică” să-i zici mă-tii.

      Da, fraudele se fac mai ușor prin digitalizare, iar asta e planul.

      00
    • @Eddi

      Fix asta trebuie în timpul unei crize, să plătești bine și îndesat un sector al economiei care nu produce nimic, doar plimbă hârtii, adică angajații la stat.

      În privat nu există vrăjeala asta. Compania nu e profitabilă, face tăieri ca să supraviețuiască. E trist, e greu, dar asta e.

      La stat vin șmecherii mari economiști de renume mondial că nu trebuie austeritate.

      Dar ce trebuie? Hrănit parazitul mai tare? Adică atunci când e criză de hrană, soluția e să prioritizăm supraviețuirea parazitului, sau a animalului în sine?

      N-am înțeles niciodată prostia asta.

      În criză scazi impozitele, și mărești investițiile (dacă ai cu ce) și simplifici birocrația ca să lași economia să respire cât mai ușor.

      Eventual faci niște împrumuturi care le poți da înapoi când își revine economia. Dar împrumuturile să meargă în investiții și stimularea economiei, nu în salariiile boierilor din aparat!

      Apoi poți reveni cu succes la parazitare socialistă.

      00
    • Manu, nu mai compara o țară cu un srl, că faci derapaje grave.

      Strauss-Kahn nu degeaba le-a spus ălora să nu taie fiindcă lumea (populația) va ajunge să plece din țară. A știut ce se va întâmpla.

      „Guvernul a zis tăiem salariile. Noi am spus nu. Măriţi impozitele, mai ales de la cei bogaţi.” (se referea la lipitorile care au furat & șifonat bani, să se termine distracția să nu sacrifice țara pentru cheful lor)

      Și a avut dreptate. de cel puțin 5 milioane de ori dreptate.

      Austeritatea a condus lumea să plece din țară dar sunteți prea rupți de realitate încât faceți comparații aiurea (țară-companie wtf???)

      00
    • Eddie, de zic eu și ce zici tu.

      Spune clar cu subiect și predicat la ce te referi.

      1. Cine din aparatul de stat a plecat din țară? Mediciii? Mediciii teoretic își iau salarii din servicii prestate, servicii plătite de asigurări fie de stat sau privat. Acolo corect, nu ne atingem.

      2. Dacă nu era austeritate explică-mi cine nu pleca? Ce legătură este între angajatul de la privat care e concediat că e criză, și cel de la stat care nu cunoaște conceptul de a fi concediat.

      3. 5 milioane au plecat dintre cei care erau angajați la privat, și munceau in economie. Pentru că acolo a lovit criza cel mai puternic. Aceia au plecat pentru că altfel mureau de foame.

      Spune-mi cum te rog i-ar fi ajutat pe ei asta?

      Sunt și eu conștient că nu poți trata o țară ca un srl.

      Dar în același timp nu o poți nici trata ca un sac fără fund unde nu răspunde nimeni, bani sunt la infinit, când nu mai sunt mai printăm.

      Iar asta cu taxarea bogaților in Romania mă face să râd. Dragnea deține teldrum prin interpuși și acțiuni la purtător, nimeni nu poate dovedi că e a lui și tu vrei să îl taxezi ? :))

      Cine este bogat și foarte bogat in Romania și nu este conectat politic? Îi poți atinge?

      Sau când te referi bogat te referi la corporatiști cu salarii peste 1000 de euro? Că atunci discutăm de alte lucruri, estice.

      00
    • 5 milioane au plecat dintre cei care erau angajați la privat, și munceau in economie. Pentru că acolo a lovit criza cel mai puternic. Aceia au plecat pentru că altfel mureau de foame.

      bre, chestia asta nu e pe bune. n-au plecat 5 milioane de angajați, au plecat 1 milion de angajați și oameni care nu se regăseau în sistem.

    • @zoso

      Exact, am folosit cifra aia pentru că el a folosit-o.

      Ce doream să evidențiez e că cei care au plecat nu au plecat din cauză că au scăzut cu 25% salariile la stat și a fost austeritate. Au plecat cei din economia reală, fie ea gri sau chiar neagră.

      De bine de rău și la negru, oamenii ăia mai lucrau cu ziua, își duceau traiul corect, nu din plimbat dosare.

      00
    • e delicată discuția. au plecat pentru că:

      1. nu aveau de muncă deloc.
      2. nu aveau salarii decente.

      se închide fabrica din localitate, oamenii mor de foame. ei ar vrea să muncească, cel puțin teoretic, dar nu mai au unde.

    • @zoso

      Corect, trebuie definiți termenii, ce înțelegem prin austeritate.

      Investițiile de exemplu clar trebuiau să meargă înainte, și pentru aia orice om serios înțelege că e ok să te împrumuți, ca să faci niște investiții ca stat, mai ales că noi totuși avem nevoie de ele.

      Asta ar fi ținut fabricile și oamenii aceia angajați în continuare.

      Trebuie definiți termenii, ce înțelegem prin austeritate,scăderea salariilor la stat, sau suspendarea tuturor investițiilor de stat.

      Plus că noi aveam fonduri UE cu care puteam ține economie lejer pe picioare, cum au făcut-o polonezii pe care criza i-a avantajat, fiind mai ieftini.

      Noi eram și mai ieftini, puteam profita. Așa cum și Dacia a crescut vânzările în criză, oamenii fiind constrânși de buget, mulți vestici s-au reorientat spre mașini mai ieftine.

      Discuția e complexă și are multe aspecte :)

      00
    • Io o vreau pe viorica sefa psd.

      00
    • „Discuția e complexă și are multe aspecte :)”

      Manu, până când nu înțelegi și recunoști că totul se trage de pe vremea austerității, degeaba, eviți ca struțul cu capul băgat în pământ…

      Altfel, rămâne ce am spus: dacă nu se mai vrea un val de plecări, la următoarea criză economică, no-no to austerity, că orice maimuță cheală poate să apară pe teveu și să spună „și acum, vă tai salariile și pensiile”.

      00
  2. ~Cum știi că PSD a pierdut România

    Unele dintre acelea sunt „gate keeping” la greu. Aia cu batutul mingea & salariul minim e draguta foc dintre acele cateva pe care le-am identificat.

    00
  3. Vreau Laura Codruta Kovesi Prim Ministru sub guvernul PNL – USR PLUS -PMP fara UDMR.

    00
    • NOU
      #25

      Si eu

      00
    • As prefera sa faca ce stie ea mai bine, sa fie procuror. Destui oameni buni si-au rupt gatul bagindu-se la lucruri la care nu se pricep. Ar fi pacat sa pierdem (noi sau UE) un procuror asa bun si cu experienta.

      00
    • LKC nu are nicio aspiratie politica, ea va fi procuror sef european.

      00
    • eu nu vreau ca USR sa se alieze cu PSD, aripa PNL

      00
    • true. USR ar pierde dacă s-ar alia cu PNL.

    • PNL are două trei păcătuiri: s-a aliat cu PSD (USL), s-a realiat cu PDL (care a devenit majoritate) și s-a contopit cu PACT.

      PMP va rămâne partidul lu’ Nutzi, formați din PDL-iștii care au continuat să-l slujească pe băsescu.

      USR moare dacă face alianțe cu partidele status-ului quo sau cu rebuturile care s-au scobit din partidele status-ului quo (ex. PSD-UNPR, PDL-PMP, PNL-Alde ș.a.).

      00
    • Relax. Chiar daca PSD si ALDE sunt la pamant si isi numara dintii, in parlament tot situatia aia e. PSD+ALDE+UDMR au 60%.

      Nu o sa cada guvernul, nu o sa avem anticipate, nu se va schimba majoritatea (50% din parlamentarii puterii ar pleca acasa dupa anticipate).

      Un guvern al opozitiei, altoit cu o majoritate parlamentara PSD/ALDe/UDMR, e calea sigura spre dezastru. Ii pui pe unii sa conduca barca, dar le iei vaslele. Ce crezi sa se intampla?

      Deocamdata ar fi bina daca am optine macar cateva chestii: PSD sa se tempereze din politica anti-justitie si anti-europeana, Dragnea sa fie rejectat de acolo, sa iasa in fata unii cat de cat mai flexibili in relatia cu partenerii vestici, sa faca un minm efort sa organizeze mai bine alegerile.

      Au fost europarlamentare, nu se poate obtine mai mult acum. Dar pastrati-va energia, ca mai avem inca trei randuri de alegeri.

      00
    • @silicon_v

      Da, că parlametarii români sunt fideli partidului în care a fost ales de obicei :))

      De-asta e Ponta plin de parlamentari PSD.

      Fosilele din parlament simt sânge în apă și vor căuta bărci de salvare.

      Mă aștept la treceri masive în PNL, simțind mirosul ciolanului din direcția aia.

      Pot pune pariu pe ce vrei.

      00
  4. Legat de stirea cu tipul care s-a sinucis.
    Ce s-a intamplat cu celelalte 4 victime? Presupun ca au ramas cu paguba si vatamari.. daca boul a ales sa dea coltul.

    00
    • nu inteleg de ce s-a sinucis?! ca a primit 2ani cu suspendare?!
      cum pm a primit 2 ani cu suspendare doar ?! pe bd Dacia e o gradinita, aproape de intersectia cu Mosilor. se vine mereu in viteza acolo dimineata. am vazut nenumarate accidente la trecerea din fata gradinitei. opreste primul rand de masini apoi urmatorii se opresc in ei. daca lua pe capota niste copii ?! cum pm sa-i dai cu suspendare pt ce a facut? … asta daca nu sunt si parti inca necunoscute publicului

      00
  5. Recomand celor care s-au nascut in anii ’80 sa se uite la toata seria Adevaruri despre trecut. Pentru a putea invata din greselile trecutului.

    00
  6. Toată blogosfera in weekendul alegerilor: mergeți la vot să scăpăm de hoți, să avem autostrăzi și spitale, pe site-ul zoso. aveam: Filme de weekend #120 & Metoo.

    00
    • ești nou aici? mereu când toată lumea lătra într-o direcție, eu făceam notă separată.

    • NOU
      #44

      n-ai fost pe faza Zoso recomanda bidoane de apa celor care merg la vot

      00
    • Tocmai ca nu sunt nou pe acest site, cred că am comentarii aici de prin 2010, dar mi se pare ciudat când unii influenceri promovează un drept civic dar alții se comportă ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Situația asta îmi amintește când pe 10 August internetul era plin de ura împotriva PSD iar Ceusan și Morodan publicau postări sponsorizate la cremă de față și poze din excursii.

      Nu mă plâng, dar vreau sa știu unde se situează acest site, avem doar articole într-o anumita direcție comercială și nu facem reclamă politică in mod gratuit ?

      Când o sa te plângi de lipsa autostrăzilor in România, unii vor spune: Vali, dar la alegeri de ce nu ți-ai mobilizat Vizitatorii Unici să meargă la vot ? Acum PSD s-a faultat, dar in noiembrie vin alegerile Prezidențiale.

      00
    • george

      1. eu nu îndemn lumea la vot. nu știu dacă am făcut-o vreodată în ultimii 14 ani, dar mi se pare aiurea să o fac. e ca și cum te-aș îndemna să te ștergi la fund. tu știi că trebuie să te ștergi la fund, de ce ai nevoie de mine să îți spun să faci asta?

      2. am o oareșce scârbă de unii care îndeamnă la vot pentru foloase direct sau indirecte. am explicat aici cum e cu foloasele indirecte.

      3. ai văzut mulți influenceri îndemnând la vot pentru că nu există o miză reală. nu o vor face și la locale și prezidențiale, din două motive: unii sunt legați indirect de psd (bromania, piticigratis, morodan…), alții sunt speriați de meritocrație.

      4. se umpluse feisbucul și netul de îndemn la vot. ca cititor al meu, aș fi vrut să nu fiu agasat și aici de aceleași îndemne sterpe. plus, vezi 1.

    • e rebel

      00
    • Pe mine ma amuza. Poti arata oricui: pe noi nu ne duce nimeni de nas, votam pentru ca asa am decis noi.

      Blogurile? Iote cu ce se ocupa in ziua alegerilor: NWRadu a fost la comicon, zoso face reclama la bidoane de apa.

      00
    • ma astept ca publicul lui zoso sa mearga la vot si fara un indemn pe blog. daca te duci la vot ca te indeamna unul pe un blog…well.. e nasol.

      00
    • Să zicem ca o înțeleg pe asta cu articole despre vot, dar nu am văzut nimic despre reportajele anti PSD deși cu toții suntem afectați de hoția din țara asta: https://youtu.be/G1CDMekM1fc

      00
    • ca să scurtăm discuția, nu, nu am trecut la psd, nu m-a plătit cineva să fac non-combat sau alte minuni. sunt doar un pic dezamăgit că toți vrem schimbare, dar nimeni nu se schimbă.

    • george, persoanele care frecventeaza acest blog consider ca au un anumit procent de inteligenta, persoane care sunt in stare sa gandeasca si sa-si faca o parere destul de obiectiva si avizata despre cine merita votul, aici nu e ca la sat sa te duci la tata Leana care nu prea stie pe ce lume e si sa ii sugerezi cu cine sa voteze. Din contra, daca Vali ar face asa ceva multi ar considera ca le jigneste inteligenta.

      00
    • :)) bula zoso.ro, indiferent ca comenteaza sau nu, s-a dus la vot in majoritate covarsitoare pentru ca asa considera ea, nu ca asa le-a zis vali. iar dintre cei care comenteaza cred ca se apropie asimptotic daca nu e chiar 100%.

      chiar si postacii, ca la aia e sarcina de serviciu inainte de altceva.

      si in mod sigur vali stie asta.

      00
  7. PSD mai are o singura sansa. Sa il puna repede pe Ciolo premier.

    00
  8. NOU
    #58

    umorul involuntar e cel mai bun ! cand esti prostul din fata si toti ailalti iti arunca un os si te magulesc deoarece au nevoie sa le stergi pantofii iar tu musti momeala si nu realizezi ca toti te considera prostul satului.
    https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23166020-pntcd-cere-facebook-blocarea-facebook-romania-taranistii-lui-pavelescu-vor-comisie-ancheta-vina-zuckerberg-dea-explicatii-pentru-prejudicierea-alegerilor.htm

    00
  9. Eu precizez din start ca am votat cu PSD si nu am votat la referendum.
    Am votat mai degrabă anti Iohannis si anti Ciolos (pe care îi detest profund), decât pro PSD condus de Dragnea. Nu mi-a plăcut ca azi PSD-ul e condus de foști PD-isti si foști PRM-isti. Chiar am o suspiciune ca Dragnea a fost pus ca sa distrugă PSD-ul.
    Sa vedem daca se confirmă ce zice Ponta, adică faptul că va fi lăsat în libertate ca sa aiba pe cine injura Iohannis ca sa castige usor prezidențialele.
    Vot electronic eu zic ca nu o sa fie până nu organizează USR sau PNL alegerile. Pana atunci nu au interes, au interes sa manipuleze cu cozile din diaspora.
    Cel mai mult m-a enervat la PSD mărirea pensiilor speciale (totusi i-am votat). Sa vedem daca si pe care le elimina USR sau PNL. Sa vedem daca le elimina pe cele ale magistraților și sri-istilor.
    Nu stiu daca a fost Dragnea slab sau is prea tare securistii.
    Eu sunt din Cluj-Napoca, aici locuiesc si USR-ul a obținut un scor foarte bun fata de PNL. Is curios daca la alegerile viitoare pt primărie o sa faca blat USR cu PNL sau nu. Dacă nu fac, sper sa plece Boc ca prea multe prostii a facut. Ce liniștit stătea el la adăpostul blatului cu PSD care e inexistent pe Cluj Napoca.
    Ce astept cel mai mult (nu stiu daca va fi de anul asta sau de anul viitor) e bătălia dintre USR și PNL. Sa vedem ce stiu in afara de jos PSD si „muie Dragnea”. De aia as vrea sa plece Dragnea la pușcărie, sa vedem pe cine mai înjură.
    Sunt foarte curios daca o sa înceapă să se facă penali Iohannis si Ciolos unul pe celălalt. Ca pana acum a fost usor, au înjurat PSD-ul si au castigat.
    Si cel mai important lucru, nu o sa mai poate zice lumea ca nu au votat tinerii si de aia a iesit PSD-ul. Acum au votat tinerii in proportie foarte mare ai trebuie sa-si asume ce au votat. Nu mai merge vrajeala cu „muie PSD”. Ai votat, pai sa faca autostrăzi USR-ul sau sa vina fondurile europene.
    În Cluj Napoca a fost dubios votul, nu stiu daca a putut fura dreapta având în vedere scanarea cu tableta. Au fost foarte mulți pe liste suplimentare, 80000 de votanți, raportat la 250000 la listele normale. Cand am fost eu la vot era plin de tineri care votau pe liste suplimentare.
    Nu ma intereseaza cand vin USR și PNL la putere. Oricand. Dacă vin acum se erodează până la alegeri, oricare ar fi ele, daca nu vin mai așteaptă să pună mâna pe ciolan si nu stiu daca mai au rabdare. Nu prea as vrea sa mai aud ca Ciolos a avut numai un an la dispozitie si de aceea nu a putut sa faca mare lucru.
    Oricum o sa fie interesantă lupta intre tinerii USR-iști (rude de securisti) avizi de bani, funcții și putere si PNL. Sa vedem ce face fiecare.

    00
    • Asta cu votul electronic e moft și să ai mulți votanți pe liste suplimentare e ceva normal în orașe mari, universitare, așa că mai ușor cu paranoia, actualul sistem de vot e numai bun. Singura problemă e că în anumite părți din diasporă votul a fost prost organizat, plm, în Londra ar fi putut să închiereze o sală de sport sau O2.

      00
    • Sunt curios de ce nu ai votat la referendum.

      00
    • @x Ce n-ai inteles, a zis ca a votat PSD

      00
  10. Una de pe pagina de Facebooka Noricai Nicolai, care a fost cap de lista la ALDE : „La ne-revedere!”

    Si gata pe azi, ca iar ajung pe lista cu cei mai activi comentatori la zoso.

    00
  11. Si apreciez poziția acestui blog fata de poziția colegului ce are blog in ceea ce priveste ziua alegerile. Discretă ( indiferent de simpatiile politice).
    Cum ar fi ca sa ai cititori ai blogului cu medie salarială de 5000 euro (E o exagerare, dar totusi nu e blogul celor cu minim pe economie) si sa-i indemni in ziua alegerilor la vot.
    Adică ala care face 2-3000 euro net in Romania e atat de prost incat are nevoie ca cineva sa-l indemne să iasă la vot. Totusi, nici chiar asa.

    00
  12. @Xxx
    Păi eu zic ca au avut interes sa fie cozi.
    Chiar nu au avut nicio intenție să voteze în localitatea de domiciliu chiar daca le-a dat PSD transport gratuit cu trenul. Cum putea sa meargă votul usor daca au votat o grămadă pe liste suplimentare si s-a votat si pt referendum?
    Pai in Cluj Napoca, din 3 persoane ce au votat, unul a fost pe lista suplimentară. Si unde era coada mare nici nu ii lăsau să voteze, aveau prioritare cei de pe lista normală.
    Eu sunt 100% convins că până nu organizează USR sau PNL alegerile nu va fi niciun vot prin corespondență sau electronic.
    E interesant si ca in diaspora s-a votat egal USR și PNL. Într-o nouă confruntare ce se prefigurează pt toamna la prezidențiale, nu stiu pe cine ar avantaja votul electronic.
    Chiar as vrea sa intre in turul 2 Iohannis si Ciolos si diaspora sa înjure PSD-ul pt ca nu a facut destule secții de votare.

    00
    • Eu zic că sunt inepți iar cei care au trecut vreodată pe la consulat în Londra cred că îmi pot da dreptate … organizarea proastă, nervii, țipetele și înjurăturile sunt ceva normal acolo.
      Cât despre votul electronic sau prin corespondență el necesită preînregistrare, o noțiune complet străină în România + statul îți trimite o groază de scrisori + nu e chiar atât de popular încât să merite costurile. Un program prelungit până la ora 22 sau 23 cred că ar fi de ajuns

      00
  13. mircea-badea.ro de e vanzare

    00
  14. @X
    Nu am votat la referendum din mai multe motive: pt ca mi-a fost ciudă că nu a trecut referendumul pt familie si nu vroiam sa treaca nici asta (acela chiar avea efect daca trecea, se modifica constituția si se preciza clar din cine e compusă o familie); pt ca a fost doar consultativ si e foarte greu de pus in practica, aproape imposibil (pana mai faci inca un referendum pe chestiile care sunt constituționale trec ani si ani); nu sunt de acord cu interzicerea OUG in domeniul organizării judiciare (chiar Iohannis, în urma cu 3 ani, cerea guvernului OUG pt a se pune in practica hotărârea CCR); trebuie sa existe OUG pe domeniul organizării judiciare, partea proasta e ca la noi OUG sunt folosite complet aiurea.
    Ma enervează ca nu au dat PSD ordonanța cu gratierea si amnistia (sau ce vroiau ei din astea 2). Macar avea lumea de ce sa-i înjure. Asa i-a înjurat și pedepsit la vot pt o intentie.
    Ca isi termina Dancila cariera politica daca o dădea. De parca daca tot au taraganat-o nu e terminată cariera lui Dancila (sau a lui Dragnea cel care comanda).
    Si cel mai mult ma enervează ipocrizia: cand e in interesul unora du-te la vot, cand nu, stai acasa.

    00
    • Aș vrea să nu se piardă această nestemată de gândire: domnul Vasile nu a votat la referendum de ciudă că referendumul pentru familie nu a fost validat și din această cauză nu-i este foarte clar din cine e formată familia deoarece nu scrie în constituție.

      00
  15. Despre votul electronic: e necesar ca aerul de respirat. Dar nu cum vor kktii astia contopisti de la PSD. Da, stiu de ce atatea bete-n roate – pt ca oamenii de-afara voteaza traditional impotriva. E ca si cum ai da arme adversarilor tai. Dar pt noul guvern, non-PSD: nu-ti trebuie o tona de hartii pt inregistrare electronica. Nu-ti trebuie pasaport valid sau buletin cu cnp-ul pizdii masii care ma scoate din sarite (am avut intrebari de genul: cum n-aveti CNP acolo-afara?). Daca (virgula) consulatul stie de tine ca ai fost in trecut pt ceva-orice, stie ca esti cetatean. Iti trimite acasa cod de validare pt vot electronic. „Our records indicate that you’re Romanian, ia bre de-aici cod si voteaza din browser-ul tau”. It’s that simple, da’ astia noo, hai sa complicam la maxim lucrurile, hai sa-i tinem la cozi ca niste condamnati.

    00
  16. erata:
    urmaresc latrina doar cand spala mortul!

    00
  17. Ce se mai discuta in Vaslui:

    Alfred: „Totuşi, nu se întreabă nimeni cine-s cele peste 1.300 de persoane care au votat pentru UDMR în judeţul nostru ?! De ce ar vota vasluienii cu UDMR ? Peste 500.000 la nivel national … De unde ?!”
    Andreea: „Cică psd a sacrificat din voturi in favoarea udmr sa poata trece pragul. Auzit astazi la Europa FM.”

    00
  18. se aud latrinistii pana giurgiu!
    ”s-a stins lumina lumii”!

    00
  19. N-a avut dreptate Ponta, merge Dragnea la închisoare.
    O sa fie chef mare chiar și la PSD.

    00
  20. Punctul 2 se apropie de realizare :)

    „Vreau asa:

    2 Dragnea dat jos de la sefia Camerei Deputatilor
    …”

    :) :) :)

    00
  21. bun articolul scris de Mândruță

    00
  22. run 3.6.exe

    00
  23. Dragnea merge la răcoare (a fost arogant si i-a deranjat pe marii smecheri), lumea s-a racorit si liniștit pt ca au avut rezultate foarte bune PNL si USR și pt ca a trecut referendumul. Acum toti romanii pot sa muncească si sa-si plateasca linistiti ratele.
    Șmecherii adevărați au castigat, populația e calma, voioasa, docilă si harnică pt următorii ani. Mai ales tinerii care au energie mare s-au racorit, sunt veseli (doar nu o sa se apuce de proteste împotriva PNL si USR; ei cred ca sunt marii castigatori).

    00
  24. @AI_core
    Nu e clar definită familia in Constitutie si printr-o simplă lege poate fi schimbată definiția asta neclară.
    Eu am sotie si copii si as vrea ca Romania sa tindă spre Europa Occidentală din anii ’80-’90, chiar si spre cea de până în 2000. Nu ma încântă Europa occidentală din anul 2019. E plina de emigranti, de promovarea celor pe invers, de asistați sociali. Pana si omul de clasa medie nu o duce prea bine, ce sa mai vorbim de săraci. N-as vrea sa ma întrebe copiii mei despre 2 bărbați care se sărută pe
    strada.
    Nu se știe când se întoarce roata. La referendumul pt demiterea lui Băsescu trebuia prezența de 50%, dar PSD-ul s-a gândit să modifice pragul la 30% nu demult. Si asta i-a „ajutat” acum la referendumul lui Iohannis.
    Eu sunt convins ca peste un an nimeni nu o sa mai pomenească de referendumul asta si nu o sa se schimbe constituția in acest sens.
    Sunt convins de asemenea ca o sa se schimbe un pic agenda publică, o sa se lase pe planul 2 justiția si autostrăzile. O sa se treaca la chestiile serioase. Adică Dragnea a vrut să facă fondul suveran cu cele mai bune companii ce au rămas statului român și sa-si ia niște spagi, si sa mai dea si faramituri romanilor.
    Stăpânii rezistentilor sunt mai lacomi, le dau ceva faramituri rezistentilor si la restul romanilor nimic.
    De ce sa fure Dragnea si PSD-istii cand trebuie sa fure mai cu sârg stăpânii rezistentilor?
    Trebuie sa-si scoată investiția si stăpânii rezistenților si ai dreptei. Și cu profit mare. Cu ce mare companie crezi ca incep?

    00
    • nu știi cum să explici copiilor de ce 2 bărbați se sărută pe stradă (apropos, unde i-ai văzut, că eu n-am văzut până acum așa ceva pe străzile patriei și nu mai sunt chiar tânără?! ), dar știi să le explici de ce foarte multe străzi (și mai ales trotuare) arată ca după bombardament, de ce se asfaltează/borduruiesc în fiecare an străzi care n-aveau nevoie de asta, în timp ce ălea care aveau n-au mai văzut o lopată de bitum din cretacic, știi să-i explici de ce frati-su mai mic a murit pt că nu s-au găsit vaccinuri la timp, de ce prietenul de la grădiniță a murit pt că nu se găsesc medicamente oncologice, de ce bunică-sa a murit în spital de infecții nosocomiale, deși operația pe creieri reușise (un prieten trebuie să facă asta, da), știi să-i explici de ce cumperi absolut orice când oricare din familie se internează în spital, deși plătești o cârcă de bani impozit pt sănătate, știi să-i explici de ce oricui i se cere cazier juridiciar curat chiar dacă vrea să se angajeze măturător de stradă și sunt unii care au fost aleși primari deși erau fuckind condamnați pt furt de bani publici sau sunt în parlament sau guvern deși au fost condamnați pt diverse infracțiuni?! știi să-i explici de ce la magazinul de bricolej e un 1 leu firul de panseluță, dar primăria le cumpără cu 10-15 lei firul?! astea știi să i le explici?!
      auzi, nu știesă explice de ce se pupă 2 bărbați pe stradă! pt că le place, d-aia!
      apropos, știi că sunt culturi/popoare/zone în care bărbații se sărută fără absolut nicio implicație erotică?!

      00
  25. la primul articol, punctul 5 ”dă muzica mai încet înainte să vină vecinul să te roage asta”.

    00
  26. 14. Când îți trimiți copiii la școală, nu la cerșit.

    mișto public are digi24

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.