Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. Hitler a ascuns 4,5 milioane de euro? Cu vreo 50 de ani înainte de apariția euro? Hai că e tare asta. Acum îl înțeleg și pe Adamescu că nu le plătește salarii.

  00
 2. Misto poze cele cu satena si restu….

  00
 3. daa, saracu neanelu, are pensie de zeci de milioane, vila,garda de corp, medicale la elias, sta in stanga lui ponta la orice decizie,nu are nici un dosar penal si o sa moara la 100 de ani. doamne ce destin blestemat!

  00
 4. Legat de articolul cu copiii, părerea mea e că cel mai bine e să-i faci de tînăr. Aveam 24 de ani cînd a născut nevastă-mea prima dată şi, chiar dacă nu aveam atîta răbdare şi înţelegere cum am acum, pot spune sigur că aveam mult mai multă energie. Şi da, copiii m-au făcut să lupt altfel. Nimic nu se compară cu modul în care ţi se risipeşte supărarea sau oboseala cînd te întorci de la serviciu şi vezi cîteva mecle zîmbăreţe care aleargă spre tine: „tati, tatiiii!”.

  00
 5. mare destept sescu ala. prin comentarii face zda mare cum ca aia care nu au copii nu au voie sa isi dea cu parerea, si doar el detine adevarul suprem. asta e ceva de genu: hai sa pornim o dezbatere in care eu am voie sa am dreptate si tu ai voie sa taci

  00
 6. Pentru că există oameni care nu au şi nici nu-şi doresc copii.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube