Știrile zilei – 25 septembrie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Matei colegu’ lui Dobro și Dobro însuși-el tocmai te-au făcut agregator de bloguri (mai ales al lui Vintilă, pe care îl agregi în mod special), pișcotar și ușurel imbecil, deși oarecum pe ocolite. Voiau să te și sune la un moment dat, dar au renunțat, că n-are rost să piardă vremea.

  Ntz, ntz, ntz …

  00
 2. Aia de la Tarom, consiliul de administratie numit politc, au sarit ca arsi cand a ajuns in presa raportul ala care zice ca lucrurile se misca bine. Ei saracii s-au chinuit atata timp sa o duca in faliment sa o vanda la fier vechi si acuma vine un belgian sa le incurce socotelile?
  O afacere tipic romaneasca, oamenii care vor performanta nu au ce cauta la stat, deranjeaza mult prea multa lume si mai ales ii fac sa se simta asa cum sunt adica mega-incompetenti si hoti.

  00
 3. Robintel a crapat…i-ai trimis prea mult trafic…

  00
 4. Grădinița obligatorie? Nu se face destulă îndoctrinare și spălare pe creier în școală?

  00
 5. Există o boală la oamenii de media situaţi în clasa de mijloc a oamenilor de media (adică cei mediocri :)) – sindromul de a se lua în serios pe ei înşişi. Uite cazul Dobro: mediocru, chiar sub mediocru, neam de neamul lui never ever nu a făcut niciun fel de rating la nimic (emisiuni produse, emisiuni prezentate, blog, hosting, chiar şi reclame). A avut noroc de un parteneriat cu bucifal (craio) în care se completau beşinile lui Dobro cu lipsa totală de beşini şi de aroganţă a lui Craio şi era cât de cât ascultabilă emisiunea lor. Băi nene, dar a rămas singur dobro, şi s-a luat în serios, şi când mi te ia cu neşte filozofii leşinate despre orice: sex, sexe, politică, etc, nu poţi decât să recunoşti că omu’ suferă de prostie acută congenitală (sau doar genitală) şi să schimbi postul.

  00
 6. @chrisscross

  Se poate. Am monitorizare din minut în minut și nu am primit nicio alertă. Deci, dacă a fost căzut, a fost căzut sub un minut. Dar mersi de info.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile