Știrile zilei – 25 octombrie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Este evident ca Ministrul de Interne si in general guvernul Ciolos le cam sta in gat unora ( celor mai multi de fapt). Vor mai exista tentative de genul asta pana la alegeri. Miza e mare…
  Daca s-ar mai constata si o mobilizare exemplara la vot , ma tem ca alde PSD nu sar de 10-15%. Cam atat reprezinta ei din totalul alegatorilor… Ei scot 40-50% doar pentru ca cei care nu-i voteaza nu prea voteaza pe nimeni…

  00
 2. Și la armata angajează, cre’ ca da mai multi bani..

  00
  • Dupa ce iti scad banii de hrana… ai luni in care angajatii Altex ar putea la fel de bine sa lucreze la Google, in comparatie cu tine…

   00
 3. Dinozaurii care au ramas in afara listelor fac acum icter mecanic :) Nu isi pun problema ca ani de zile ei nu au facut nimic, mai vor inca o tura. Cert e ca nici adolescentii de 24 de ani nu sunt de bagat in parlament, dar asta e semnul cel mai clar ca partidele vechi sunt lipsite de oameni consistenti. Toate „noutatile” lor sunt fie copii, fie din afara partidului.

  00
  • John, „adolescenta” asta este absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford, a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London. De ce este ea mai putin buna decat un dinozaur de 60 de ani, care n-a facut decat sa-si bata joc de tara asta, din comunims pana la democratie?!
   Hai sa nu mai fie varsta un criteriu eliminatoriu!

   00
  • Imi place, simt mirosul fricii! :)

   00
 4. La ce salarii dau, recte 1200 de lei. Altexul daca gaseste 100 de angajati mare minune. Nu ai de unde sa mai aduci oameni, firmele de Hr au ajuns sa aduca in bucuresti oameni din Giurgiu, Alexandria si am auzit un caz unde au adus oameni din Urziceni.

  00
  • Ostahie poate sa incerce ceva de neconceput pentru un taran crescut la coada vacii cu foamea in ADN: sa mareasca salariile. E greu ca in loc de 4 milioane profit sa faci 3 dar si asa e cel mai bogat de la el din sat.

   00
 5. Hai ca ne scoate din criza fatuca aia de 24 de ani…gorghiu imi pare ca este varianta feminina a lui ponta…

  00
 6. „…Marei Mareş, în vârstă de 24 de ani, fiica fostului lider al filialei PDL.”
  I-a furat fatuca meseria lui taticu’!!!

  00
 7. „Mara Mareş are 24 de ani, este din Făgăraş, şi s-a prezentat ca absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford, a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London. De cel puţin un an activează în organizaţia de tineret a PNL.”

  De ce facusi fato studii in afara daca tot in mocirla politica locala te intorci?
  Mai bine stateai in tara, faceai o universitatea privata (care costa 1% fata de UK nu ca ar fi fost o problema pt tati) ca uite dna. Ghorgiu ce sus a ajuns.
  Sau te faceai prezentatoare TV – ca dna. Pandele-Firea, ca uite a ajuns primara capitalei.
  Iar daca te vrei euro parlamentara important e ca tati sa fie pe felie si sa ai rodajul facut – vezi la dna. Daciana Sarbu.

  00
 8. @zoso: ai omis faptul ca Geanina mai adauga un anisor …

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube