Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Bucureștiul te așteaptă!

  00
 2. Am o nelămurire la scandalul şpăgii: de ce persoana cea mai … implicată în acest scandal, însuşi şpăguitorul nu este arestată? de ce s-au grăbit procurorii să aresteze plevuşca? Nu cumva ca să nu se termine prost pentru greii din spatele lui rareş criste (e clar că criste ăsta e doar o marionetă)? De ce au făcut arestarea ÎNAINTE să apară valiza cu bani? Serios… ce procuror arestează nişte executanţi, înainte să apară şi probele grele la dosar? executanţii ăştia sunt pielea pulii, creierul afacerii este bine mersi şi va încerca din nou să ambuscheze sistemul într-un mod mai subtil de data asta.

  00
 3. Subtire rau textul cu Oana Pellea. Inclusiv Amza Pellea e luat la misto, desi omul ala o sa ramana macar pentru „Osanda”, „Atunci I-am condamnat pe toti la moarte” si „Duios Anastasia trecea”, ca sa vorbim doar de film. Ca omul ala e vrea musai cultura de pe youtube, Wikipedia si filme online 3d.

  00
 4. Textul din Catavencii despre Oana Pellea e de toata jena. Femeia asta e buna ca actrita…chiar e buna, iar gigel ziaristul care nu se duce la teatru isi da cu parerea despre un actor dupa ce a cautat cu google…iti dai seama ce penal e omul?!…

  00
 5. Autorul articolului cu Oana Pellea ii ajuta pe Catavencii sa se duca jos, dar, jos de tot… Vai, mama lui de prost…

  00
 6. NOU
  #6

  omu piticigratis … ce sa te astepti :P

  00
 7. @lecampeur : Nu este Gigel, este Centaur.

  00
 8. poarta sarutului o curata ponta in strainatate, cum a curatat nastase coloana infinitului.

  00
 9. Faza cu articolul despre Oana Pellea mi se pare o dovada crunta despre cum e impartita opinia pe internet – aici sunt cateva comentarii, mare majoritate sau toate negative la adresa articolului, pe Catavencii mai mult comentarii, in mare majoritate critice la adresa autorului iar pe piticigratis, blogul lui cea mai mare parte a comentariilor ii dau drepate. Interesant cum opinia variaza pe internet in functie de site, nu?

  00
 10. Femeia asta e buna ca actrit chiar e bunachiar e buna, iar gigel ziaristul care nu se duce la teatru isi da cu parerea despre un actor dupa ce a cautat cu google

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.