Știrile zilei – 25 august 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. Pfaaai ce urat arata noul design

  00
 2. Astra nu, Carpatica nu, Asirom nu, City nu, Euroins nu….unde sa-ti mai faci asigurare !? Cred ca tot sistemul e putred, chiar si aia scumpi, Allianz, Groupama, Generali…

  00
 3. Legat de perdelele forestiere – acum vreo cativa ani era o mare campanie de taiere a arborilor de pe marginea soselelor. Nu am inteles atunci de ce se face asta, se zicea ceva de niste norme europene, acum s-au gandit ca vor copacii la loc?

  00
 4. Beton noul design, responsive, semi material design wannabe… not bad. Vezi ce faci cu pozele de pe pagina principala ca sunt un pic deranjante ca format, desi inteleg de ce a fost gandit asa designul.

  00
 5. Încă mai ține vrăjeala cu hub-urile IT, văd.

  00
 6. Articol pozitiv despre Romania?! ce se pune la cale?

  00
 7. Să facă CNADNR-ul un contract cu Negoiță pentru niște borduri roz în loc de copaci. Pe post de parazăpezi sunt mult mai eficiente.

  00
 8. bre, nu mai pune poze cu fetitze (cica „roscata”), da’o dreaq

  00
 9. De ce sa se planteze copaci pentru perdelele forestiere? Exista atatea tipuri de vegetatie mult mai potrivita pentru asa ceva, gen arbusti. Se planteaza mult mai repede, nu necesita suprafete mari, nu prezinta pericol pentru accidentele de masina, probabil si costurile sunt mai mici. Problema principala o reprezinta exproprierea terenurilor. Din 1990 avem doar planuri si strategii, nimic concret in teren.

  https://www.lumeasatului.ro/articole-revista/2741-avem-perdele-forestiere-realizate-in-proportie-de-0-45.html

  00
 10. aia cu jepcarii din IT care participa la licitatie pt sistemul SRI e cam din topor. cam alea sunt firmele care au capacitatea sa realizeze un produs asa cum il cer baietii cu ochi albastri. banuiesc ca nu aveai asteptari de la firme mici care nu au echipe specializate in astfel de solutii

  00
 11. Sunt paranoică. Vă spun asta ca să știți că știu, nu mai trebuie să mă anunțați.
  În legătură cu firmele interesate de proiectul SRI-ului, mi se pare foarte ciudat că în pleiada de lipitori a apărut Telekom și mă întreb dacă are legătură cu licitația pentru frecvențele astea http://www.ancom.ro/licitatia-pentru-frecventele-din-banda-34-38-ghz-s-a-finalizat_5475
  Sunt curioasă de ce dintre marii operatori lipsea tocmai Telekom România, dar în schimb apărea 2K Telecom, care citisem undeva că e a lui Ghiță. M-am gândit că ori Ghiță o fi șpăguit pe cineva de la ANCOM, spre deosebire de Telekom RO, ori Telekom RO o fi avut de făcut o plată mascată, urmând să cumpere mai apoi licența de la Ghiță.
  Revenind la știrea cu licitația SRI, mă întreb dacă nu cumva participă 2K Telecom a lui Ghiță, nu Telekom România, cum apare pe Digi.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube