Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. E bine ca se schimba ora…am programata o petrecere 🙂

  00
 2. daca n-am pus termopane la casa memoriala, e degeaba! are termoizolatie?!

  00
 3. Arhi iar dezinformeaza cu jumatati de citat. Jumatatile care i se pare ca-i dau dreptate. Nu s-a inceput nici pe dracu acolo de exploatat. Este doar un santier. Pana la exploatare mai au nevoie de avize. Dar este amuzant.

  00
  • Nici la Rosia Montana nu se exploata, doar construiau niste case si faceau ceva pentru comunitatea de acolo. Dar aia cu “unitisalvam” protestau de zor.

   00
 4. relative la stirea cu Surface:

  Eu am zis mai demult ca hibridul tablet/laptop are un rost si o sa se vanda. Trebuie rabdare si trebuie musai ca hibridul sa aiba o diagonala rezonabila. 10 inci e inca acceptabil, dar e cam putin, 12 inci, cat are Surface Pro 3, e mult mai bine. Surface Pro 3 e scumpa, dar e o bijuterie tehnica care isi cam face banii (e practic un notebook premium si o tableta in acelasi timp)

  Sub 10 inci tabletele cu Win 8 nu au rost, piata e ocupata si sus (iPad) si jos (Android) si ecosistemul de aplicatii pentru tablete Windows e subtire. Si sa rulezi aplicatii desktop pe asa ceva e horror.

  00
  • Eu am un surface pro pe mana insa nu m-a impresionat la performanta (desi este i5 +ssd). In rest ca mobilitate/utilitate este peste o tableta cu android de ex.

   00
 5. cam putine px-uri… first world problems.

  00
 6. in orice tara civilizata resursele sunt expoatate ca de aia sunt resurse. daca respecta legislatia europeana si cea romaneasca, platesc taxe si creeaza locuri de munca foarte bine face guvernul ponta.

  00
 7. traficul pe mobil a crescut datorita rds nelimitat, lumea incearca linistita acum orice pagina/site/joc/aplicatie pe mobil, fara stres ca depaseste limita
  orange nu are nici un amestec cu cei 50-100mb “inclusi”

  00
  • N-ai citit articolul, asa-i? “Traficul de internet mobil în reţeaua Orange a crescut cu peste 70% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.”

   Principala problema a RDS nelimitat ramane zona de acoperire. Stiu multe persoane care nu au trecut la ei tocmai pentru restrictia ariei de acoperire.

   00
 8. Cand in Suceava a inceput sa ploua EFECTIV in incinta acelor constructii, de ce nu v-ati alarmat?

  00
 9. In legatura cu “Traficul de mobil crește cu 70% ” sunt curios cat % din traficul tau si a cititorilor tau e de pe mobil? Eu am observat o crestere enorm de mare in ultimul an. Ajung si la 90 % dintre vizite sa fie de pe telefon. Poate faci si un subiect pe tema asta

  00
 10. creste ca sunteti cititi de pe wc

  00
 11. NOU
  #16

  not in the news?

  00
 12. NOU
  #17

  Mi se pare o prostie asocierea cu METRO. Acum, am înțeles că nu o fac pe domeniul food&drink. Dacă era așa… Atunci, probabil METRO ar fi avut de câștigat sau Auchan de pierdut. Mai ales pe partea de băuturi, Auchan are niște furnizori foarte buni! Cam au furnizori ce le aduc exclusivități cei de la Auchan, iar dacă preia ce are METRO (și renunță la ce au acum), va fi o prostie!

  00
 13. Statul asta a luat si pielea de pe bietul profesor!

  00
 14. @zoso – coane, nu mai dormi ca uite, ti-a luat Chirila fata 😀

  https://stirileprotv.ro/

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.