Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Moise face la radio niste emisiuni care au clare indicii de comanda politica.Cred ca este jenant pentru un ziarist sau ce se considera el! Metoda asta te descalifica ca profesionist si ca om.

  00
 2. Moise, insa, nu e presedinte..

  00
 3. pe moise l-a suprimatara de la antena 3. acum simte si el ca se schimba vremurile, ce vrei sa-l suprime iara?

  00
 4. Cum să înceapă Fiscul controlul averilor ilicite, când funcţionarii care ar trebui să facă acest lucru sunt principalii suspecţi. Aduceţi-vă aminte de furtul de 350.000 de euro din seiful şefului Finanţelor Publice din Oţelu Roşu.

  00
 5. Hmmmm, cine-ar fi crezut ca UTI da spaga :D

  00
 6. Trebuiesc lamurite unele chestiuni: cateva companii listate acolo au ca prioritate oferirea de servicii publice in slujba cetateanului, fara de care o societate nu mai poate functiona corespunzator. Reamintim: Transportul aerian, transportul subteran (plus RATB etc), alimentarea cu energie electrica, alimentarea cu caldura, alimentarea cu apa.

  Trebuie sa fie luate masuri, dar sa nu afecteze buna functionare a societatii.

  Imaginati-va ca transportul public (aer, sol, subteran) ar fi inchis din secunda 1. In secunda doi, va fi haos. La fel, imaginati-va cu centralele termice, hidroelectrica, transelectrica etc.

  Plus de asta, mi se pare foarte dubios sa observ societati bancare in pierdere, atata timp cat in Romania sunt foarte multi oameni cu rate la banca, deci le ofera bani luna de luna, plus comisioanele pe care le percep de la clienti.

  La fel ca la UPC, sunt foarte multi abonati, atat face UPC, ofera servicii de cablu,mobil,internet si mentine serviciile up-and-running, deci nu prea inteleg de ce-s asa mari pierderile..

  Alta chestiune: Rompetrol in pierderi?! Parca au raportat profit de 900 de milioane de euro (cu sau fara taxe). Sau este vorba de OMV Petrom?

  Ultima chestiune (si cu asta inchei): de cand companiile care detin mall-uri sunt in pierdere? Plaza Mall in pierdere? Ma mir ca nu si-au amortizat investitia in cladirea din care incaseaza foarte multi bani din chiriile firmelor.. Ce altceva sa faca, acum asteapta luna de luna chiriile, o afacere foarte buna. Zic eu.

  00
  • Atâta inocenţă, nici nu ştiu de unde să încep…
   Hai să încerc aşa, cu veniturile din chirii:

   (toate cifrele le-am imaginat eu acum, nu-mi săriţi în cap)

   Să zicem că acum vreo 6 ani, am pus mâna pe o moştenire, ceva, şi m-am gândit să mă lansez în afaceri imobiliare, la scară mică: cumpăr un apartament de superlux şi-l închiriez la baştani pe bani mulţi. Moştenirea mi-a ajuns doar pentru avans, aşa că am făcut un credit la bancă, pentru care trebuie să plătesc vreo 1500 de ieuroi în fiecare lună. Acum, chiar dacă am găsit un CEO de multinaţională care stă la mine în chirie, ăla e chitros şi nu-mi dă mai mult de 900 de euro pe lună (trebuie să recunoaşteţi că sunt „foarte mulţi bani”). Ce zici, Vlad, eu sunt în pierdere sau nu?

   00
 7. NOU
  #8

  RCS-RDS de ce nu apare-n lista? Am inteles ca au vreo 900mil.Euro datorii, nu le-au facut pe toate-n 2014….

  00
 8. „Moise uită când primea salariu de la un turnător”… nu chiar. A explicat Moise ce si cum, emisiunea lui producea/produce bani.

  00
  • dap. dar tot la orezăria turnătorului lucra și el ii dădea voie să aibă o emisiune care produce bani.

 9. UTI da bani la multa lume cu valente de oarecare formator de opinie. Cunosc personal agarici implicati in domeniu.

  00
 10. Cum plm au bancile si benzinarii pierderi?

  00
  • probabil bancile constituie provizioane si benzinariile fac profit pe firma care extrage/prelucreaza petrolul. de ce sa faci profitul in romania cand poti sa-l transferi in tara unde e firma mama?

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube