Știrile zilei – 24 aprilie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Mulțumesc pentru link.

  Mosberg are dreptate, nici eu n-am reușit să folosesc acele gesturi într-o experiență normală. Ba merg, ba nu merg, așa că dupa câteva încercări mergi la sigur și dai cu degetul pe ecran, închizându-le ca să nu-ți consume bateria inutil.

  00
 2. Salariile astea extrem de mari, sunt de zeci de ani, nu cred ca ar trebui sa ne miram prea mult. Fiecare coloratura politica si-a asigurat oamenii cu posturile respective, pentru un simplu motiv. Comision.

  00
 3. Mercedes a auzit ca sunt multi cocalari in Romania :D

  00
 4. Asta cu repunerea in functie e chiar o pedeapsa in Romania. De regula dupa demitere urmeaza punerea intro functie mai inalta.

  00
 5. Policarbonat si kevlar sunt intradevar rezistente, Mossberg e din generatia „function over form” si ma mir ca nu sustine mai mult genul asta de materiale (ma refer doar la material).

  00
 6. @Adrian: confunzi marcile :)

  00
 7. *intr-adevar

  00
 8. De mercedesuri se vor ocupa preotii. Cumpara ei cateva ca au cu ce.

  00
 9. am zburat recent pe traseul bucuresti – roma – qatar – asia si doar pe segmentul bucuresti roma si mai ales la retur am nimerit grupuri de corporatisti toti cu iphone 5 si tablete care se jucau in timpul decolarii si vorbeau la telefon in momentul decolarii sau aterizarii chiar daca stewarzii le atrageau atentia . Eu unul i-as fi dat jos, in alte parti toti le tineau inchise, aveau toti tablete :)

  00
 10. Si totusi aceste salarii babane totalizeaza 5 mil de euro. Ele sunt salarii socant de mari si cei ce le-au semnat ar trebui batuti in cuie insa ce e cel mai important si rar se spune desi ar trebui spus des:
  Statul consuma cu pensii si salarii bugetatoare 4 miliarde de euro pe luna ! De incasat incaseaza mult mai putin si asta ne sufoca. O sa vina vremuri tot mai nasoale, statul social falimentar ne baga pe toti in buda.

  00
 11. Daca n-o sa fie la Cugir, o sa fie la Kecskemet. Ca suntem patiti.

  00
 12. @vali petcu: e scris undeva în review-ul de zeci de pagini. N-am crezut niciodată în gesturile acelea, sunt doar chestii cu care să te lauzi în reclamele TV.

  00
 13. Legat de politistul cu pricina… sistemul acesta construit pe nepotisme, in care poti sa promovezi la zi functiile, e cel mai pagubos dintre sisteme. Atat timp cat promovezi oameni care nu sunt in stare sa scrie o caracterizare proprie de 2 pagini, coerent si fara zeci de greseli de ortografie…. niciodata nu o sa avem parte de politisti ca la carte. PS> La noi in oras au prins un politist cum cerea mita, l-au inregistrat, l-au denuntat, iar marea sanctiune… l-au mutat sef de post la 10 km departare de oras. OAU…. asta da sanctiune! Sincer, daca era dupa mine, era minim vreo 2,3 ani de puscarie, scurt si la obiect!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.