Știrile zilei – 23 octombrie 2023

  1. Oraș . Plajă . Munți . Blondă . Oraș . Lac . Brunetă . Brunetă . Brunetă .
  2. Legea pensiilor a rămas la fel
  3. Președintele CCR e în contact cu lumea reală
  4. Încălzirea globală nu există
  5. Nicușor Dan se luptă cu imobiliarele
  6. Consumăm
  7. Cum arată o oră de școală
  8. Se termină o eră
  9. Unii și-o caută
  10. Poliția iar a stat cu radarul în boscheți
  11. Presă presând: Digi24
  12. Cronica de tehnologie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

66 comentarii

    • ” autonomie minimă de 20 de km”
      E o greseala cumva?

      23
    • A troleibus. Autonomie inseamna ca se poate plimba si minim 20 de km fara sa aiba nevoie de firele de la care ia curent.

      190
    • nu stiu dc am citit autobuz, dar e vina mea.
      troilebuzele sunt bune sa inlocuiasca si tramvaiale prin zonele cu sine proaste(in centru unde sunt si putini calatori) pt ca nu suntem in stare sa le administram.

      10
  1. 7. Eu am fost într-o clasă de genul. Și nu în preistorie, nu anul trecut, 2004-2008.
    Asta ca să nu începem cu „nu mai e școala ca pe vremuri”.

    Problema e că oamenii – părinți (specie nou apărută, ca urmare a apariției prea multor cărți de parenting ușor de citit, greu de înțeles) cred că pruncul din dotare e cel mai cel și efectiv ignora că pruncul, în grup, 90% va face ce face grupul.
    Și ajungi în situații de mai sus, tu îți crezi plodul personal care te minte cu ochii drăgălași (da oameni – mămici, copiii mint, au abilitatea asta, știu să mintă, pot să mintă, nu mai credeți tot ce citiți) și tu zici ca profesorul e incapabil ca Dorel, păi Dorel nu face niciodată așa acasă, Dorel respectă fluturii

    Comentariu apreciat.633
    • Mai lipsește ceva: dacă Dorel nu face ca grupul, Dorel și-o ia de la grup. Disciplina nu e încurajată de sistemul de învățământ românesc. Nota la purtare nu înseamnă mai nimic. Buna purtare, respectul pentru autoritate, nu sunt răsplătite în vreun fel. Din contră, sunt descurajate de colegi prin bullying. Acolo unde profesorii nu se băgau nici înainte când aveau voie să lovească elevii, acum cu atât mai puțin.

      Comentariu apreciat.304
    • Problema este ca profesorii nu mai ai mijloace sa „sanctioneze” elevii.
      Ai intarziat 10 minute la ora, absenta.
      Ai telefon la ora si-l folosesti in ora, desi este interzis de regulament, afara de la ora si absent.
      Ai note de corijenta, repententie, ramai corijent/repetent.

      Dar chestiile astea nu se pot face, ca dupa aia scoala nu are precentul de promovati, reputatie, etc. La final tot profesorii sunt presati si stresati sa indrepte situatia.

      262
    • @Tic Tac – nu prea ai voie sa dai copchilu afara de la ore… vezi mizeria cu ora de religie pusa la mijlocul programului unde directorii de scoli se plangeau ca nu au personal sa aiba grija de cei ce nu vor sa participe la acea ora.

      183
    • Si in anii 90 decurgeau la fel orele

      99
    • Nota la purtare e fix ca majoritatea pedepselor din codul rutier. Se aplica cand moare cineva, se mai aplica daca ai ghinion cand depasesti viteza, in rest …. se rezolva cu o contestatie, se ignora, etc.
      Dar problema se baga sub pres, sa nu stricam „viitorul” unora … asa ajungem sa stricam viitorul tuturor.
      Ar trebui aplicat regulamentul constant. Ignori profesorul, 4 la purtare. 3 de 4, exmatriculare. Asa nu afectam nici statisticile reale ale profesorilor – raman in clasa cei care invata si care pot sa ia un examen.

      40
    • @Traian .. poate la seral sau in cine stie ce colt de sat. Eu am facut liceul in Micro40 la Asachi (pe atunci). Si cine stie Galatiul, pe atunci era mai inegrit cartierul ala.
      Si totusi la clase exista respect fata de profesori. O multime de elevi, proveniti din clase sociale diferite si totusi cand incepea ora, nu facea nimeni galagie sau juca table in spate.
      Si totul pleaca de la aia 7 ani de acasa cum zicea bine @Madd.

      101
  2. 2-3. Noi urlam ca politicul controleaza justitia, e tocmai invers. Astia isi dau legi cu dedicatie prin parlitii politici.

    7. Am mai zis, daca unitatea nu are regulament strict si aplicat fara discutii, profesorii nu au sanse.

    Comentariu apreciat.382
    • Openheimer de Romania, nu alta.

      Plm, ar trebui sa ma simt vinovat, am scris o serie de articole in PC Report (pentru astia tinerii, era un fel de ziar-revista de it din anii ’90) despre probabilitati si alte treburi conexe. La vremea aia mi se parea ceva extrem de interesant, daca as fi tanar ca op si nu ar fi un job de frontend (adica ar fi multa creativitate si matematica la mijloc), nu as ezita nicio clipa.

      62
    • E o problema interesanta. Eu am reusit sa evit joburile in pacanele, defence la Israelieni sau la jucatorii mari din tabacco pentru ca nu se aliniaza cu valorile mele sau cel putin nu mi-ar placea sa merg in fiecare zi la munca sa lucrez la asa ceva. Suntem norocosi ca suntem in pozitia sa gasim joburi bine platite si in alte domenii aka iti poti permite sa ai principii sau pretentii.

      1410
  3. La 9, poate mi se pare mie: fetal alcohol syndrome. Google it!

    73
  4. 5. O sa plece nicu shordan si o sa vina unu care nu o sa mai atace nimic. Acum doar se amana inevitabilul…capitala este deja un haos…va fi jale.

    225
    • Poate nu pleaca.

      234
    • Comentariu nepopular: niciun partid nu il va sustine pe Nicu.
      A scastigat la mustata cu sustinere PNL si USR + antipatie PSD si Firea.

      Acum cine credeti voi ca il mai voteaza/sustine?
      PNL e mana in mana cu PSD, USR e mort si PSD viseaza la Primar General si Presedinte.

      Probabil PSD va lua jack pot, dar nu destul incat sa faca singur jocurile.

      46
  5. Aia de la 9 sunt un fel de haihui in 2 varianta buget, de Galatz. E trist sa vezi cat se zbat pentru faima pe internet si cum fac orice numai sa nu muncească.

    Comentariu apreciat.513
    • Continui eu: aia de la 9, sunt niște rusofili. Din bun simt european eviți tot ce e Rusia, din bun simt civic și cultura generala ai aflat ce au facut boii aia, și tu, proasta cu bărbat de aproape 30 de ani…mergeți în Rusia? Nimeni nu ii scuipa în gura pe ăștia?

      Comentariu apreciat.5712
    • Ok, dar de ce Rusia?
      Bă, și-s de la Galați, aud războiul la poartă, mai pică o dronă, o măslină, le mai zornăie RoAlertul.
      Devii celebru și dacă mori ca prostul făcând idioțenii. Dar poate sunt moduri mai simple.

      Comentariu apreciat.374
    • Daca dai click pe profilul lor vezi ca au fost si in Irak, oamenii cauta periculosul si senzationalul cu speranta ca vor prinde si ei o reclama la Hell Ice Coffee.

      Comentariu apreciat.421
    • Nu stiu ce sa zic, ambii au job-uri remote, au vazut 40 de tari pana acum. Depinde ce iti doresti de la viata. Eu visez ce fac ei acum, dar la pensie, cu un RV.

      Indecis. Tu ce zici?1320
    • dar la pensie, cu un RV

      si nu in Rusia, Irak, Siria etc

      Comentariu apreciat.312
    • @Rumbu…ok, dar în Rusia? Nu ii invidiază nimeni, nu este vb de „viata” lor, este vb ca (opinia mea) promovează sau doresc sa prezinte o alta perspectiva. Pana și Gosu evita Rusia

      185
    • @Gustav „bun simt european”
      Aplici aceasta alaturare de cuvine si tarilor europene care isi vad interesul si nu evita tot ce e Rusia?
      Le taxezi si pe ele si produsele lor inainte sa ajungi la „saracii” astia doi?

      1013
  6. 7.

    Sincer și mie se pare că în unele locuri au luat-o rău de tot pe arătură cu școala.Din păcate profesia de dascăl este subapreciată atât de părinți, societate iar de clasa politică nu mai zic…

    Specimenele de genul ar trebui exmatriculate două săptămâni sau mai rău, să se descurce părinții cu poamele lor și să-i lase pe cei care vor să învețe să-și vadă de treabă.

    Scoi de corecție mai există sau nu trebuie să-i „afectăm emoțional” pe săracii sălbatici..

    Comentariu apreciat.291
    • Nu descrie nimic ieșit din comun. În afară de telefoane mobile, exact la fel era și în anii 90 și 2000. Altă diferență mai era că profesorii le mai scăpau câte una elevilor, dar nu-i ca și când palma aia însemna că tot restul orei era liniște. Nu erau telefoane mobile, dar se jucau cărți în ultimele bănci, se chiulea de la ore pentru a juca fotbal sau mai târziu pentru a merge la săli de net.

      Indecis. Tu ce zici?279
    • Faptul că au existat dintotdeauna retarzi, nu înseamnă că asta era regula. Fiindcă și eu am terminat liceul în 2006 și nu, nu era așa în general, așa cum e astăzi.
      De chiulit se chiulește de când hăul, și eu am făcut-o, dar doar atunci când știam că urmează să mă asculte și nu învățasem. Asta însemna o dată pe lună maxim.
      Și nesimțiți au fost dintotdeauna, însă erau puși la punct, fiindcă aveau totuși limite. Daca tu nu faci diferența, înseamnă că te incadrezi in categoriile de mai sus.

      211
  7. Comentariu ascuns de spiriduși!
    [Click aici]

    Comentariu nasol. 969
    • Cineva se simte cu musca pe căciulă că are o loază de copchil și face analiză pe text.

      Comentariu apreciat.376
    • N-am copii, nici n-am cum că nu pot face singur copii ca bărbat. Doar descriu o stare de fapt. La școală / liceu am încercat să fiu cuminte și ghici ce? mi-am luat bully pentru asta.

      Iar starea asta de fapt e greu de schimbat pentru că pui în aceeași sală de clasă oameni (da, copii sunt oameni, chiar dacă nu au încă drepturi depline până la 18 ani) din medii diferite, cu concepții și experiențe diferite.

      Rezultatul nu poate fi altceva decât haos. Multe dintre cele descrise de profesoara din articol se întâmplau și în internatele din anglia unde ajungeau doar copii bogați educați mult mai uniform și segregați pe sexe.

      Te aștepți ca un mediu prin comparație heterogen, la care mai adaugi și săracia/lipsurile (telefoane mobile au și africanii) să aibă rezultate mai uniforme ?

      517
    • E trist rau ca am ajuns sa gasim scuze pentru astfel de situatii.

      Da, clase de prosti au fost intotdeauna, problema este ca nesimtirea acum ajuns cam in orice colt si nu mai exista arme.

      Uite, copiii mei, la scoala/liceu privat, nici nu le trece prin minte sa se comporte asa.
      Exista respect pentru profesori, chiar daca adesea se vorbeste la persoana II-a cu ei.

      Diferenta e insa simpla: comportamentele deviante sunt sanctionate din fasa.
      Ai 3 avertismente scrise. Parintii sunt chemati si se discuta situatia.

      Daca lucrurile nu se rezolva, iti iei „fructul iubirii la betie” si mergi la stat, pentru ca deja scolile private din zona comunica intre ele, cand te inscrii la interviu.

      Apropo de arme, imi povestea tata cum a fost in copilaria sa cu copiatul.
      A fost prins copiing in gimnaziu, iar dupa ce l-a chemat dirigintele la scoala, a rupt pe tata doua bate.
      De atunci ideea de copiat nu a mai existat.
      La liceul militar ideea de copiat era de neconceput, pentru ca frica pazeste pepenii.

      Totusi, frica este ultimul refugiu, nu primul.

      50
  8. NOU
    #35

    9. Sfatul meu e sa forteze bariera la granita, ca pana la urma, sa fim seriosi, si rusii sunt oameni, te intelegi cu ei nu e stres, ca rusii sunt de inteles, mereu au fost… Acum serios, sunt curios care a fost procesul de gandire la astia doi? Am ajuns oare si noi sa facem disaster tourism doar sa ne dam seama ca de fapt e bine si la noi, uite, e mai bine pe salariul de 600 de oiro nu pe 230 cum au aia si nu se moare de alcoolism si TBC la 21 de ani cum e pe sate pe acolo?

    Comentariu apreciat.402
    • Stiu ei mai bine ;-)

      82
    • Parca-i vad pe astia la TV ca autoritatile romane nu fac nimic sa ii ajute sa iasa din Rusia, ca rusii i-au arestat degeaba, doar pentru ca sunt romani. Nici asistenta, nici transport.

      N-am verificat, dar oare pe site-ul MAE scrie sa eviti dusul in Rusia in zilele noastre?

      Indecis. Tu ce zici?273
  9. 9. Femeia pare sisi balamuc. Dar eu nu pricep o treaba: barbatsu’ de langa ea e tot asa prostovan, fara viza, destinatia Rusia, cu razboi in jurul lor? In jurul lor nu exista prieteni sa le-o spuna in fata „stati dreaku’ acasa, in Rusia v-ati gasit tampitilor?!”? Ca sigur s-au laudat si inainte de plecare.
    Astept sa se smiorcaie ulterior sa ii salveze ambasadele, ca ei erau niste simpli turisti.

    Comentariu apreciat.424
    • Raspunsul ei la comentariul unuia care i-a zis ca-i da unfollow a fost „e democratie”. I-am atras atentia ca nu prea se pupa ce zice ea cu directia pe care e si, cum e si normal, mi-a dat block :))

      244
    • Bărbat-su e ăla care vrea să-și facă ziua de naștere în Rusia. Și îl arde așa de tare s-o facă, că nu mai au răbdare să-i iasă și ei viza.
      Ea e mai vocală, el tace și face.
      E ca faza cu Andi și Olivia. Ea strigă mai tare conspirațiile. El e pe acolo. Sigur nu au nici o legătură.

      181
    • Mi-ar plăcea să citesc că au mers acolo și, la un moment dat, au declarat că sunt cetățeni europeni și au drepturi 😀

      122
  10. 9. aici avem un exemplar de femela galateana care se hraneste cu atentie. stie foarte bine ce face, ca probabil merge pe principiul „there is no such thing as bad publicity”. Sau e platita de rusi!

    Comentariu apreciat.283
  11. 11. Am ascultat de 5 ori, dar am învățat ceva nou la 40+ ani. Habar n-aveam că sistemul de interceptare e pus în practică de infanterie. Voi știați? E peste tot la fel sau doar în Israel?

    61
  12. FMM, șef al CCR !

    51
  13. un CEO de la o conferinta importanta de tehnologie a fost fortat sa demisioneze dupa un tweet in care a zis ceva ce nu a convenit israelienilor (si anume ca ambele parti pot comite war crimes). Nu ceva antisemit, nu agresiv. Doar nu le-a convenit. free speech ftw.

    Indecis. Tu ce zici?1122
    • Whataboutism de prima clasa. Da, amandoua partile ucid copii. Numai ca teroristii palestinieni intra peste familii in casa lor si le macelareste, iar israelienii trimit rachete in locatii unde teroristii hamas lanseaza rachete dintre copii si familii.

      Indecis. Tu ce zici?307
    • Opinii libere, fisa postului. Aparent, nu ai avut in viața ta o slujba altfel ai intelege de ce comentariul tău este nămolul minții.

      Asteptarea de la un angajat (fie el ceo)este sa producă, nu sa sa aibă opinii despre războaie la diverse evenimente in urma cărora poți pierde clienți.

      Vrei sa ai opinii, o poți face ca șomer, nu ca director de companie. Este extrem de simplu.

      214
    • Nu, problema e ca practic ai voie sa ai opinii publice atata timp cat sunt strict cele ale majoritatii. Sau nici macar ale majoritatii, al unui grup ff puternic dpdv economic. Daca ar fi avut o opinie politica favorabila n-ar fi avut nici o problema.
      Nu e ok sa sanctionezi un om care face o treaba ff buna pt ceva care nu este nimic mai mult decat o opinie (nici macar agresiva intr-un fel). Si ironic este ca cei mai multi dintre cei care sustin asta se plang de cancel culture.

      510
    • @vlad: opinia e ca gaura coorului. Cu totii avem una.
      Si olivia stir are opinie despre chemtrails, asta nu inseamna ca nu merita un bocanc in fata pentru de dezinformare.
      Cand esti persoana publica, ar trebui sa-ti asumi consecintele asupra parerilor tale si sa le accepti cu demnidate. Exact ca studentii aia care sunt pro palestina si se plang ca nu mai sunt primiti la internshi-urile unor cabinete de avocatura. Shit son, life is hard.

      53
    • Omule, esti incredibil. Nu e impiedicat nimeni sa aiba opinii libere. Cum exact poate o concediere sa iti afecteze libertatea de expresie? Si de cand pana cand libertatea de expresie trebuie sa fie ceva pentru care nu ai nicio raspundere?

      Eu sunt actionar la compania X in care mi-am bagat o parte buna sau toti banii, si venitul meu depinde de asta. Boul de CEO pe care l-am votat in consiliul director se apuca sa faca comentarii in public cu care eu nu sunt de acord, si care imi pot afecta vanzarile, pentru ca publicul poate percepe afirmatiile lui ca luand o parte sau alta a unui conflict unde (spre deosebire de invazia Rusiei in Ucraina), lucrurile sunt foarte complicate si sensibile, iar la mijloc se afla civili din amberele tabere care mor pe banda rulanta. Si, asa ca fapt divers, crimele de razboi sunt comise de o armata sau de un guvern pe timp de razboi. Un grup terorist comite crime. Si atat. Sa spui ca ambele tabere ale acestui conflict comit crime de razboi legitimeaza Hamas drept entitate statala sau armata conventionala cu un lant ierarhic de raspundere. Ceea ce nu este cazul.

      Un consiliu director poate concedia si angaja pe cine vrea muschiul lor, pentru ca ei sunt proprietarii sau reprezentantii proprietarilor companiei. Nu s-au dus sa ii interzica aluia ce sa spuna public, ca reprezentant numarul 1 al companiei. Atata minte ar fi trebuit sa fi avut singur ca sa stie sa se abtina. Asa ca au facut ceva ce oricine in situatia respectiva ar fi facut: l-au dat afara. Chestie care nu este cenzura, este raspundere. Ce comentezi in public ca CEO este pozitia oficiala a companiei. Proprietarii nu au fost de acord. Cand o sa ai si tu functie de conducere intr-o companie o sa intelegi atata lucru, anume ca nu poti sa ti-o mai arzi adolescentin in public.

      Nu i-a interzis nimeni sa comenteze ce vrea el. El liber sa fie de partea cui vrea si sa aiba opinii despre ce vrea. Doar ca nu ca CEO al companiei, si pe banii altora. Este super simplu.

      Bine ai venit in lumea libera a adultilor, unde trebuie sa inveti sa raspunzi pentru ce faci public, fie ca ai pareri, sau iti scoti penisul afara.

      Vrei sa protestezi la mitinguri pro-hamas alaturi de niste ratati care o freaca toata ziua, dar ai un job de 5000 de euro pe luna ca specialist la o companie mare? Felictari, de maine esti scutit de povara mersului la birou si a platii ratelor la masina si la casa, si poti trai ca un hippie cu prietenii tai dezaxati pe la mitinguri tampite pe marginea unor subiecte care va depasesc complet, in timp ce te plangi stupid pe bloguri cum ca asta e sanchi cenzura.

      50
  14. Legat de 7. din 89 incoace inca nu a fost o greva a profesorilor pt reforma sistemului educational. Inca exista Inspectorate Scolare – institutie profund arhaica. Am avut, si unii zic ca inca mai avem, presedinti de tara profesori. A fost si e inca plin de profesori in Parlament. Toti votantii PCR/FSN din astia 30 de ani sunt fost elevi care au petrecut ani de zile fiind influentati de profesori. Toti parintii de azi au fost educati de profesori.

    In alta ordine de idei, povesteam cu o educatoare despre experienta ei din Australia – pentru o clasa de 16 copii de prescolari erau 3 profesori, toti cu Master in Educatie, toti 3 in acelasi timp in clasa. Plus psiholog, logoped, fizioterapeut si asistent pt nevoi speciale la indemana. Daca e un copil cu probleme poate avea un profesor dedicat doar pentru el, permanent in clasa. Ceva similar e si mai departe. Si cu toate astea, cumva au cam acelasi numar de profesori/elev ca in Romania.

    Articolul sumarizeaza bine care e problema in Romania – „nu e treaba mea si nu comentez in fata sefilor, nu cautam solutii facem doar minimul ca sa ne luam banii” predata bine in scoala de catre profesori.

    183
  15. NOU
    #54

    „Raportul dintre cea mai mică pensie a unui magistrat (judecător de Judecătorie- 3.710 euro/lună) și pensia medie pe economie (394 euro/lună) este de 10 la 1.

    Raportul dintre cea mai mare pensie a unui magistrat ( procuror general – 10.000 euro/lună) și pensia medie pe economie este de 25 la 1.”

    Pe cand se organizeaza un eat the rich? :)

    Comentariu apreciat.293
  16. 8. Nu știu dacă să dau în paranoia sau nu… dar tot îmi vine în cap ideea din ultima ecranizare a „Fahrenheit 451” unde nu se mai foloseau copii fizice: totul era online unde se era rescris pentru a fi în concordanță cu noile idei.

    130
  17. 11. In general in context de risc de securitate inalt in primul si in primul rand se aplica alte reguli decat pentru localnici. din motive administrative, asigurari, relatii cu tertii de pe teren etc. nu faci nimic de capul tau sau daca faci e problema ta cand se intampla ceva.

    in al doilea rand daca localnicii sunt obisnuiti si fac asta zilnic pentru cineva care nu aude explozii si bombardamente zilnic e destul de infiorator. garantez oricui ca ii ia minim 2 saptamani (asta in conditii de adaptabilitate inalta) sa nu se mai ascunda pe unde apuca cand aude explozii chiar si departe.

    82
  18. #4 Există încălzire comparativ cu Mica Epocă de Gheață de secol 15.
    Pe ce date ne uităm? Că așa avem aceași cantitate de CO2 ca cea din 1924 la aceleași temperaturi. CO2 duce la creșterea temperaturii sau invers?
    Am încredere în modelele climatice care nu iau în considerare norii, adică toate.

    E mai ușor să dăm vina pe schimbările climatice în loc să admitem că nu știm.
    Pentru cei din sud: deșertificarea Olteniei e un plan al ocultei de a muta refugiații palestinieni, singurul loc compatibili emoțional.
    Pentru cei din nord: Flutur bine?
    39 de grade în 3 octombrie 1952… O fi de la Soare?

    128
    • o bună parte din deșertificarea Olteniei (sau a unei părți din ea) i se datorează lu’ Ceașcă, care s-a gândit el să ”redea” agriculturii balta Potelu (câțiva km pătrați de apă și ecosistem adiacent), fără să fi avut curajul nimeni să-i spună că fute grav ecosistemul zonei. (sau dacă i-a spus, fie n-a fost băgat în seamă, fie și-o fi luat-o pe motiv de ”subminarea economiei naționale” sau ceva).

      100
    • Pasul următor: Toyota cumpără Ford Craiova și începe să producă camionete.

      40
  19. @7 de cand a aparut legea cu invatamantul obligatoriu si nu mai poti da afara elevii de la ore, exmatricula, etc ca sa dau un citat „hell break loose” <- s-a dezlantuit iadul.

    Am mai povestit aici o intamplara (si ami pare rau la domnii) care arata calea: la tara in clasa 1 a venit un elev nou. El doua zeci si ceva de ani, brazilian, tatuat, scoala vietii, etc vs invatatoare 1.60cm/43kg. Ce galagie sau bullying la ia micii aste sunt fix pix! Aprins tigara un ultima banca + dick show off etc …dastea grele. Azi asa, maine tot asa pana intr-o zi cand a venit prietenul invatatoarei cu bajetii si ia dat la 'ala micu' o corectie cum numai tapinarii stiu sa dea: cu legat de gard, bucati de cablu groase, etc. Asa a devenit ala micu cumintel si respectos.

    BTW: parca mai ieri veneau ceva stiri frumoase de prin Mioveni cand a calcat in picioare un dement o fata

    70
  20. Fata de la Digi, cu tot cu replica ei isteață, poate sa se reprofileze.

    https://m.ziare.com/cristina-cileacu/victor-ponta-cristina-cileacu-digi-24-hamas-israel-palestina-1832070

    Adică dacă ai ajuns să facă mișto de tine Dottore-EmTiOul, Pinochio, Maimuțica, șturlubaticul Cârlan – însuși Victorașul!

    Mai sunt și alte profesii de experimentat.

    22
  21. 11. Acum, la stirile digi de la ora 15, Cristina Cileacu a renuntat la casca si la vesta tactica, tansmitand imbracata in tricou alb.
    Nu o remarcam (tv-ul functioneaza mai mult pt fond sonor) daca nu auzeam cuvantul „parerologi” – se ratoia la cineva care-si permitea pareri despre Hamas.

    30
  22. Mai tineti minte oamenii care nu vor sa se mute chiar daca vine apa si le ia tot periodic. Exista ceva mai rau decat apa: vulcani activi.

    https://nos.nl/artikel/2495064-dreiging-supervulkaan-noopt-italie-tot-actie-hier-zijn-geen-vluchtwegen

    „We have been learning here from an early age how to live together with the volcano,” she says. „We pass on that knowledge to our children. People have been living here for thousands of years, with occasional earthquakes. Let’s hope that we can continue to live here for thousands of years to come.”

    21

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.