Știrile zilei – 23 noiembrie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

24 comentarii

 1. Braila este un fel de Galati al Clujului asa ca nu mi se pare nimic neobisnuit probabil ca deja luminitele de Craciun sunt aprinse.

  00
 2. Aia cu Galatiul Clujului nu am prins-o nici eu..

  00
 3. Îmi păstrez fotografiile salvate pe câteva discuri BR. Ce am constatat este însă că pozez din ce in ce mai puțin. Cred că anul acesta am sub 1000 de poze care să merite a fi arhivate din care sub jumătate sunt făcute de mine. Acum 8-10 ani arhivam cam4-5000, adică pozam orice rahat

  00
 4. Uipath locul 4 la cele mai valoroase companii ?! Credeam că topul e în funcție de cifra de afaceri, nu de ce ar putea ajunge cândva. Așa puteau să pună și Bitdefender in top 10.
  Ziariști de carton.

  00
  • acolo spune „cele mai valoroase” nu „cea mai mare cifra de afaceri”. de exemplu daca verifici cifra de afaceri a apple fata de alte companii s-ar putea sa nu dea ce crezi tu.

   00
 5. La stirea aia cu cele 22 de companii ilegale infiintate in Bucuresti, sunt curios ce se intampla in continuare. Conform stirii „…22 de companii municipale au în 2018 un buget de 1,2 miliarde lei. în plus, companiile au câteva mii de angajați, iar municipalitatea a delegat către ele majoritatea serviciilor de interes public…”. Deci acum corect ar fi sa se returneze banii, si angajatii mutati in cadrul serviciilor deja desfiintate ale primariei sau dati afara.

  00
 6. Probabil insemna ca Braila e pentru Galati ce este Clujul pentru Bucuresti.

  00
 7. pana acum 5-6 ani bagam tot pe cd/dvd asta dupa ce le selectam. acum fac foldere in tel pe eveniment sau perioada si le urc in cloud de saraci de la digi. mai am un cont la ei cu cloud pentru grupul de prieteni. ca sa nu mai pierdem din calitatea pozelor, fiecare urca pozele pe care le face.

  00
 8. Tare interesant noul Range Rover Evoque..

  00
 9. „Unde isi tin unii pozele”e reclama la imprimate Epson. Ocazie cu care va sfatuiesc sa le evitati!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.