Știrile zilei – 23 iulie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Poi comasarea se faca ca in parlament. In loc de 300 sunt aproape 600. Mi se pare perfect ok, sa se asemene cele doua entitati. Oare cat mai rezistam?

  00
 2. Nu-mi vine sa cred ca un avion intreg de suporteri au luat bilete pentru Budapesta si nu Bucharest, eh, asta-i viata de fanatic.

  00
 3. Bag seama ca e singurul brand romanesc ce isi bate capul cu asa ceva. Daca se si pliaza pe ce au ei de vandut, bravo lor.

  00
 4. Ce frumoasa poveste scrie Marian Dusan, in articolul din Capital cu salarii „nesimtite”. Viseaza cu ochii deschisi si tranteste platitudini de genul: „Consider că a sosit momentul să lăsăm deoparte nepotismele, corupția și incompetența care au metastazat tot aparatul de stat” – Serios ? A venit momentul ? Asta-i bine.

  00
 5. Poate daca n-ar dura 3 luni ca ultimele serii de gaming Asus sa apara si in Romania, le-as mai mari eu vanzarile cu o sutime de procent.

  00
 6. Deci poza aia cu plaja intre stanci e criminala….
  Numai chef de munca am acum..

 7. Misto si inspirata reclama la ROM 😉

  00
 8. Conform datelor ZF, este o diferenta destul de mare intre primele 3 locuri in clasamentul vanzarilor de laptopuri si locul 4. Respectiv, aproximativ 20000 de unitati pentru primele doua, 16000 pentru locul trei si 2300 pentru pozitia 4, dar „aproape dublu faţă de Apple”.

  00
 9. Nu vad unde scrie ca Samsung sunt pe locul 4. E mentionat clasamentul 1-3 iar apoi sunt pomenite vanzarile Samsung.

  00
 10. Din articolul cu BMW-ul electric:

  „Asemenea oricărui BMW veritabil, BMW i3 are o atracţie emoţională puternică, un produs de substanţă şi o plăcere garantată a condusului.”

  Ma umfla rasul ori de cate ori cistesc bucata asta. Un produs de substanta? Ori a tradus aiurea vreun comunicat de presa, ori e putin cam tampitel.

  00
 11. @tester. Si continua cu „Vreau să văd un sistem bugetar total regândit, curățat de balast (a se citi instituții care n-au nicio rațiune de a mai exista), în care să lucreze numai profesioniști cu salarii care să-i împiedice să se gândească la fapte de corupție, cu mecanisme bine puse la punct de control și bonusare”. Un fel de „eu zic sa fie bine”. Parca din 4 in 4 ani il tot aud.

  00
 12. Prin tine am aflat si eu de la Eftimie ce se mai fura prin online, poze 🙂

  00
 13. Pozele din Sighișoara sunt super.

  00
 14. La salariatul care sustine 1,2 pensionari + somerii mai adaugam copiii de la 0 la 22 ani (greu sa ai copil student la cu taxa), sotiile casnice si sotii betivi care nu mai incaseaza somaj din 2009

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube