Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. azi numai o bruneta?! :)

  00
 2. O noua zi o noua minciuna, o noua aroganta din partea conducatorilor prea iubiti, cand printr-un accident o sa fie o zi fara arogante, minciuni, scuze penibile, arestari si procese, o sa emigrez intr-o alta tara mai corupta ca nu o sa pot sa traiesc intr-o tara normala nici pentru o zi. Mutumesc lui Victor Ponta si celorlalti……

  00
 3. statul asta stie doar sa mute banii din buzunarele oilor intr-ale favoritilor; mai nasoli suntem noi romanii, servili si cu frica de autoritate

  00
 4. Poate ne explica ponta cum oamenii din ministere daca ar muncii in privat ar face 3-4.000 de euro, cand toata viata lor au muncit doar la stat si nu isi pot justifica averea.
  Nu mai trebuie sa ne „jertfim” pentru binele țării ca auzit destul de la psd pana in 2005, in anii 90 cand ne bagau toata vrajeala in cap si iei isi bagau in buzunare.

  00
 5. Din pacate in RO s-a copiat sistemul de bacșiș din state dar nu si servirea. Guvernantii pe care ii platit in loc sa ne traga inainte, daca vad ca am facut 2 pasi ne trag 5 pasi inapoi .

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube