Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Un joculeţ despre vaccinuri, efectul de protecţie în grup, carantine şi epidemii:
  https://vax.herokuapp.com/

  00
 2. OFFTOPIC
  De ceva vreme tot încerc să-mi dau seama ce rol are „bullet-ul” ăla stingher de la final.
  Are legătură cu 9/11?
  Dacă pui toate articolele unul lângă altul și faci un grafic cu punctele alea, ajungi la tunelul dacic?
  Oare chiar au fost americanii pe lună?

  00
  • Adica tu chiar nu ai observat ca daca tragi cu clic cu mouseul pe deasupra iti apare textul linkului la bulletul ala? E scris cu fonturi hidden de fiecare data, de obicei baga porneturi si chestii mai fara perdea, le pune asa ca sa nu fie chiar vizibile de catre copii.

   00
  • Multumesc Radu ca m-ai facut sa caut in codul sursa niste pornache.

   Oficial ma simt mai prost.

   Multumesc!

   00
 3. Renault mută un procentaj infim din producţie, ca să facă loc Dusterelor, modelul cel mai de succes al mărcii Dacia. Iar la cât de bine se vând, s-ar putea să se transfere cu totul în Maroc producţia de Logan MCV, care oricum e foarte mică, în comparaţie cu alte modele. Spun asta ca om care lucrează în domeniu, deci are idee despre ce vorbeşte: niciodată, dar NICIODATĂ, diversitatea prea mare nu este bună într-o uzină. Idealul ar fi ca pe o linie de producţie (si aici mă refer la toată linia, de la caroserie la montaj) să se afle acelaşi model de maşină. Astfel, aprovizionarea cu piese se face mult mai uşor, planificarea se face mai uşor, totul se face mai uşor. Ca să înţelegeţi ideea de bază, fiecare piesă ajunge la montaj într-o anumită ordine, la un anumit moment. Orice strică această ordine, dă peste cap toată producţia. Mai mult, la vopsitorie, doar schimbarea culorii dureaza aproape o oră, iar de multe ori, prima caroserie de altă culoare iese rebut.
  Sunt multe de zis legat de subiectul de faţă. Dar ideea de bază este că producţia evoluează foarte mult între uzine, iar asta nu are legătură cu închiderea lor, ci de mulţi, mulţi alţi factori de natură logistică, economică etc.

  00
 4. in primul rand avem o minciuna marca hoitnews, aia care ii fac reclama lui negoita de la 3, siveco si alti destepti care trag tunuri prin tara asta; 3 copii au murit, 675 de cazuri inregistrate in primele opt luni ale anului, fata de doar sapte cazuri inregistrate anul trecut.
  In anul 2011, in cadrul sistemului de supraveghere a rujeolei, la nivel national au fost notificate 4784 cazuri confirmate [1995 cu laboratorul, 2757 prin legatura epidemiologica si 32 doar pe criterii clinice (parintii refuzan drecoltarea serului)].
  …………………………………………………………………………………………………………
  In anul 2012, in cadrul sistemului de supraveghere a rujeolei, la nivel national au fost notificate 7450 cazuri confirmate [3918 cu laboratorul, 3390 prin legatura epidemiologica si 142 doar pe criterii clinice (parintii refuzand recoltarea serului)].
  …………………………………………………………………………………………………………
  In anul 2013, in cadrul sistemului de supraveghere a rujeolei, la nivel national au fost notificate 1159 cazuri confirmate [884 cu laboratorul, 247 prin legatura epidemiologica si 28 doar pe criterii clinice (parintii refuzand recoltarea serului)].

  …………………………………………………………………………………………………………
  Sursa date: Centrul Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile : http://www.cnscbt.ro/index.php/rapoarte-anuale

  00
  • Bre, dacă le dai, dă-le pe toate

   2014: 59 confirmate
   2015: 7 confirmate

   00
  • @gupi in 2014, 2015 era ponta la guvernare. Atunci n-a mai murit nimeni.

   00
  • Scrie si restul de informatii … nu trunchia ca un ziarist:
   2011 – 1 deces
   2012 – 1 deces
   2013 – 1 deces
   2014 – 0 decese
   2015 – 0 decese
   2016 – 3 decese si anul nu s-a terminat
   Asa va mai place s-o zguduiti pe langa context…

   00
  • cand sa dau si eu dreptate unuia care vine cu date / link-uri, dau peste un ipocrit

   asta cred ca nici tie nu ti-ar da link la discutia de azi, dar sigur ar vorbi despre ea

   00
 5. Imi place ca Mercedes si-au revenit un pic cu picioarele pe pamant si incep sa produca masini care arata bine. In afara de GLE care mi se pare o copie total neinspirata si insipida dupa X6, fara sa adauge personalitatea brandului sau ceva.

  Line-upul este destul de puternic la momentul de fata. Exceptie facand pe partea de flote Citan-ul care nu le-a prea iesit si asta se vede si pe vanzari.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile