Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

 1. 1 Legea 29/2018 care introduce amnistia fiscală a fost inițiată de patru deputați PNL și a trecut la vot în Camera Deputaților cu o mare majoritate

  2 Legea a fost promulgată fără probleme de către președintele Klaus Iohannis

  3 Aici se regăsesc persoanele fizice care au închiriat imobile în scopul realizării de venituri!!!

  (nu că Johannis/PNL ar fi fost interesati sau ceva să promulge amnistia fiscală)

  E vb de persoane ce realizează venituri din activități independente, iar pentru aceste tipuri de venituri se datorează impozit asupra venitului net, în procent de 16% etc etc iar ei au platit 3%

  Potrivit calculelor Digi24.ro, micșorarea impozitului pe venit achitat statului cu peste 10%, combinat cu neplata contribuțiilor sociale de pensii și sănătate, a cauzat bugetului de stat pierderi de sute de milioane de euro ‘

  00
  • Mă pregătesc pentru downvote-uri, dar vreau să subliniez că se sare peste faptul că cei 3% sunt din prețul vânzării (încasare efectivă), iar cei 16% ar fi fost din profitul realizat (încasări minus cheltuieli).
   3% dintr-o sumă certă (și consistentă) e mai bun decât 16% dintr-un profit incert. Părerea mea.

   00
 2. Barcelona s-a cam dus in cap de cand cu tentativa de secesiune. Acum in iarna, la turismul pentru pensionari unde nu a ramas in niciun an de la introducerea sistemului niciun niciun loc liber, a fost jale pentru ca aproximativ 75% dintre locuri au ramas neocupate, iar tendinta e cam aceeasi pentru 2018 asa ca nu stiu zau pe ce date si-au bazat aia statistica atunci cand au inclus Barcelona si mai ales anul 2018, dar par puse din burta.

  00
  • E vb de romani plecati in vizite la rude si vb de bilete de avion la pret exorbitant si nu de pachete turistice.

   00
  • Lol, secesiune. Pe acolo, de ceva timp e un spirit anti turisti. La modul blocat plajele, mesaje anti turisti pe strada etc. Iar primarul, ultra comunist, e total pentru, avand o istorie de interzis chestii, gen uber.
   Altfel, un loc superb.

   00
  • Ce dus în cap…sa fim serioși, de la așa un fleac. Poate o luna-doua a mai stat lumea sa vada care-i treaba. Dar astia-s pasnici, n-ai treabă.

   00
  • Sounds legit – „sondajul CURS realizat pentru ştiripesurse.ro”

   00
  • @zergu … daca te duci si intrebi pe aia de si-au aprins telefoanele in strada cu cine voteaza maine iti vor spune ca nu voteaza ca n-au cu cine. Si uite asa psd castiga iar alegerile iar feed-ul meu de fb se umple de nemultumiti care nu inteleg cum functioneaza democratia

   00
  • @alexandru
   Nu crezi că asta vrea psd să crezi, că nu se schimba nimic?

   00
 3. Cele mai populare destinatii sunt de fapt cele mai dorite, poate. Pot sa se faca oricate topuri, eu la vara tot o sa fiu inundat in feedul de fb cu poze din aceleasi locuri din Thassos (sau Lefkada, Zakyntos).

  00
 4. ti-a scapat o stire EXTREM de importanta: https://www.libertatea.ro/stiri/reportaj-preotul-ionel-neculai-darjan-este-zuckerberg-de-romania-2113632

  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  din seria furam cate putin din fiecare si facem noi ceva ‘nou’

  00
 5. La aia cu președinția Madagascarului, am crezut inițial că este vorba de Mazăre.

  00
 6. ce job-uri mai stii boss?

  00
 7. Si inca una despre leacurile babesti importate de chinezi http://archive.is/yiwN9

  00
 8. anuntul de angajare e scris mult mai bine decat cel de saptamana trecuta, dar asta mi-a sarit in ochi :
  And…fresh orange juice, free coffee, fresh fruits ;-)
  cafea e gratuita si fructele si sucul pe bani?

  00
 9. Știm cu toții că Putin face bravada doar de dragul alegerilor, dar discutând așa, la general, ce nivel are țara aia de poți câștiga capital politic prin metode din astea?

  Nu că noi am fi mai breji, dar ei practic sunt la un pas de a avea concurs de Skanderbeg în loc de alegeri și toată Rusia ar fi perfect mulțumită.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube