Știrile zilei – 22 februarie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

21 comentarii

 1. Umberto Eco a murit ieri. Deci nu e o stire a zilei de 22.02

  00
 2. Ai uitat-o pe cea mai important de principala.
  -Desi nu mai emite de 2 zile,Antena3 continua sa aiba ce-a mai mare audienta din Romania.-

  Pai,stau si ma-ntreb:cum plm,vere?Asta-i democratie sau ce?

  00
 3. Nu ma uit la Antene ca nu suport aroganta, invectivele si insultele aruncate fara mila si gratuit asupra oricui. Aici era un loc cu informatii si un ton decent, insa acum o avem pe cheddar. Incep sa ma simt exact ca la Sinteza Zilei citind comentariile ei omniprezente.

  00
 4. “Social media gives legions of idiots the right to speak when they once only spoke at a bar after a glass of wine, without harming the community. Then they were quickly silenced, but now they have the same right to speak as a Nobel Prize winner. It’s the invasion of the idiots.”

  «I social media danno diritto di parola a legioni di imbecilli che prima parlavano solo al bar dopo un bicchiere di vino, senza danneggiare la collettività. Venivano subito messi a tacere, mentre ora hanno lo stesso diritto di parola di un Premio Nobel. È l’invasione degli imbecilli».

  00
 5. Ce nu zice articolul ala cu mierea e ca productia de miere la nivel national a scazut… ei doar si-au onorat contractele. Si daca faci un mic calcul, vezi ca ce gasim noi in supermarket nu e miere…

  00
 6. Gresesc, scrie ca a scazut productia… nu mai comentez niciodata fara cafea…

  00
 7. Articolul cu mierea e lung si nu stie un lucru: producatorii de astazi, ca sa nu mai multe stupii dupa flori, baga zahar in stupi. Albinele proceseaza zaharul respectiv si fac miere, bineinteles, fara vreo urma de polen. De aceea nu se gasesc urme de polen, nu e ca e ultra-filtrata, n-are nimeni chef sa dea bani pe tot procesul asta.

  Cand eram mic, tataie apicultor, ma invatase sa iau miere pe o scobitoare si sa-i dau foc cu o bricheta. Daca ardea cu stelute, era “aditivata” (adica zahar), daca curgea pur si simplu era ok.

  Numarul de apicultori si de albine a scazut dramatic in ultimii ani. Nu ma mira ca unii incearca sa profite de asta si sa produca miere “ieftina” pe care sa o vanda scump.

  00
 8. Macar observ ca cititorii tai nu fac parte din categoria de blatisti si nu se viseaza haiduci moderni ca piticigratis fiindca fura de la stat.

  00
 9. Deci in cazul lui Hrebenciuc & Co. s-au putut retroceda zeci de mii de hectare, iar acum nu pot decupa o fasie de 50 m latime. Ciudat!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile