Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Seidler cred ca ia prozac si alte calmante cu pumnul inainte sa intre in direct la antene. L-am vazut si eu cat este de calm si nu poate fi natural asa ceva. Gradina zoologica a varanului de la antene face taraboi, urla, tip si spun minciuni, iar Seidler este foarte calm. Asta ii enerveaza la culme pe cei din studio.

    00
    • Vezi primul comentariu de la articolul din g4media :)

      00
    • Anteniștii erau deja triști și supărați, sperau ca iese USR de la guvernare și se întorc vremurile bune cu alianță PNL-PSD. Sau măcar guvern minoritar PNL susținut de PSD. E nasol când speranțele îți sunt distruse…[

      00
    • @Serban – nu ca va dura oricum cel mult 1 an pana se sparge coalitia de stransura, deja sunt frictiuni serioase si nici macar n-au ajuns la chestiile serioase gen primari in 2 tururi, legile electorale sau legile justitiei sa vedeti atunci armonie si consens intre pnl-udmr vs usr.

      00
    • @Gherasim

      Nu știu când se va sparge coaliția, globul meu de cristal cam da erori. Oricum nu de asta scriam. Doar ca ma amuza cât de transparenți sunt anteniștii, dacă ii urmărești un pic de la alegeri merg pe aceeași linie. USR e rău, neserios, neomarxist. PNL sa facă guvern responsabil și stabil cu PSD. Când s-a anunțat ca nu se rupe coaliția erau nervoși, oamenii investiseră efort de o săptămâna in direcția asta, și răii ăștia de la PNL și USR le strică munca…

      00
    • @Serban pe mine ma lasa rece toate partidele ca toti sunt la fel, dar nu pot sa nu observ ca in plina pandemie schimba 4 ministrii ai sanatatii iar in guvern sunt mai importante razboaiele politice penibile decat cele 2 crize – sanitara si economica.

      00
    • Cipuri? Eu zic ca e vorba de probleme legate de frine.

      00
    • Dar te-ai gandit ca, masina aia fiind 100% electrica, franele sale au nevoie de niste cipuri pentru a functiona in perfecta comuniune cu celelalte sisteme?

      00
    • @Sgt. Pepper, dar tu te-ai gandit ca pana si o masina electrica 100% are nevoie de niste placute si discuri de frana? Adica inlocuiesti motorul, dar o masina va avea in continuare o multime de componente mecanice.

      Nu inteleg cum ar afecta lipsa de chip-uri sistemul de franare. Vad doua variante destul de implauzibile:
      1. Tesla nu a avut chip-uri suficiente si nu l-a mai montat pe cel responsabil de franare.
      2. Tesla nu a avut chip-uri suficiente si a montat unele de generatie mai veche (sau unele mai putin performante care nu stiu sa transmita feedback-ul de la pedala la roti).

      Tu ce varianta ai luat in calcul?

      00
  2. 10. A început sezonul de bătut covoare

    00
    • Eu văd partea pozitivă din povestea asta: întotdeauna mi-au plăcut ceasurile analogice.

      00
    • din povestea cu peugeot, zic. Nu am citit articolul cu Tesla.

      00
    • am comentat în pizdă.

      00
    • Cum se curata normal si civilizat un covor? Daca il scuturi de la balcon, esti nesimtit. Daca il bati pe o bara de aia, din nou semi-taran, plus ca se gasesc greu. L-am dus la spalat, si dupa ce s-a uscat, in momentul cand l-am pus pe jos tot a iesit praf din el si vreo 2 scame. Deci francezi, elvetienii, nemtii, scandinavii, cum naiba curata aia covoarele?

      00
    • @Răzvan, n-am bătut sau spălat în viața mea covoarele (exceptând situațiile când s-au pătat). Poate dacă stai la casă și mai ai și animale e mai mult praf.

      Altfel, aspirator. Când eram copil, l-a pălit o dată pe taică-meu ideea că poate suntem mai ciudați, hai să batem și noi covorul, să fim în rând cu lumea. Ne-am chinuit să-l scoatem, să-l strângem, să-l cărăm de la etajul 9 pe scări. L-am pus pe bară, a dat în el de două ori, n-a ieșit nimic, am repetat operațiunile de mai sus în ordine inversă și asta a fost, never again.

      00
    • Până să fie aspiratorul ceva banal în casele oamenilor, era o obișnuină să bați covorul cam peste tot în lume.

      https://www.nytimes.com/1991/01/20/nyregion/home-clinic-for-handmade-rugs-beat-them-beat-them.html

      Chiar și cu aspirator, tot e mai sănătos să îl bați, pentru că aspiratorul îl degradează mai repede. Nu se mai face asta din comodidate, odată, și pentru că nu prea mai ai pe unde să îl bați, a doua oară.

      00
  3. 8 mil EUR cifra de afaceri si hosting impartit cu Razvan Pascu

    https://webshop.mam-bricolaj.ro/

    Can’t create/write to file ‘/tmp/#sql_ed39_11.MAI’ (Errcode: 28 „No space left on device”)

    00
  4. oare cati milionari a produs uipath ieri?

    00
  5. @3 90% din functionarii din ministere ciupesc intr-un fel sau altul. La fel politie, ANAF, mediu, primarii, prefecturi etc. Pana nu apare legea ilicitului nu se v-a schimba mare lucru

    00
    • ”- Nu, nu, nu mă tem!
      – Mie pe lumea asta nu mi-e frica de nimeni, numai de Ungureanu, dar și pe acela c-o lovitură îl voi culca la pământ, zise Funcționarul cel Mic” – Petre Ispirescu, Ungureanu

      00
  6. Netflix şi-a anunţat bugetul de investiţii pentru producţiile din 2021: 17 miliarde de dolari. Cheltuielile serviciului de streaming vor creşte faţă de 2020, atunci când din cauza pandemiei s-au cheltuit „doar” 11,7 miliarde de dolari, scrie Variety.

    00
  7. Asta cu serviciile de streaming e ca si romanasii cu magazinas alimentar non-stop la parterul blocului. L-am vazut pe vecin ca si-a deschis un non-stop si ii merge decent? Hai sa deschid si eu si inca 10 vecini, unul langa altul, magazine alimentare, ca precis toti facem bani.

    In loc sa-si vada de ce stiu ei sa faca mai bine, s-au aruncat acum toti la streaming. Apple in loc sa-si vada de facut device-uri proaste si scume, s-au bagat ei la streaming. Disney in loc sa-si vada de facut filme, s-au bagat la streaming, ca doar asa fac si ziarele, ele se ocupa de distributie. Singurii care sa zici ca au sens sa fie in lista aia – pe langa Netflix – sunt HBO Max.

    Si stiu ce o sa zica lumea, ca vai, concurenta, totul e spre binele consumatorului. E fix o sula. Ca toti astia au sarit sa-si scoata productiile de pe platformele concurente, ca na, acum au si ei serviciu de streaming. In practica, lumea n-o sa plateasca 10 abonamente pentru acelasi lucru, asa ca va tine un abonament (la Netflix sau Prime), pentru restul existand the

    pirate bay

    .

    Si ceva asemanator se intampla si pe piata jocurilor video. S-au aruncat 100 la streaming de jocuri, altii vor sa concureze cu Steam; totul pentru ca un imbecil si-a zis ca e ok, oamenii sunt bucurosi sa plateasca de 2-3 ori pentru acelasi produs (vezi si Geforce Now).

    Astia n-au inteles ca daca faci gogosi, ocupa-te de ce stii tu mai bine – sa faci gogosi – sa-i faci cat mai buni. Lasa-i pe altii sa se ocupe cu ce stiu ei mai bine – transportul gogosilor pana-n orasul vecin.

    00
    • Cred ca-s beat, am pus blockquote in loc de link…. https://nymag.com/intelligencer/2019/06/piracy-is-back.html

      00
    • Studiourile mari au deschis servicii de streaming si au scos filmele de pe netflix. Acum au ideea de a lansa filmele noi in cinematografe si pe serviciul lor de streaming in aceeasi zi. Daca acest proiect reuseste atunci cinematografele vor disparea.

      00
    • @mihai007
      Daca le dadeau pe Netflix deodata, da. Altfel, nu prea multa lume o sa-si faca abonament la serviciul de streaming al studioului pentru 3-4 filme bune pe an.

      S-ar fi putut face altceva, de mult timp – sa fie disponibile cu plata pentru o singura vizionare(vrei sa-l vezi de 2 ori, platesti de 2 ori, ca la cinema) , pe internet. Dar nu s-a vrut pentru ca pitong.

      00
    • @Sabotor, tu spui ca lumea nu o sa-si faca abonament la alte servicii de streaming, dar realitatea te contrazice. Disney+ are deja peste 100 milioane de abonati, adica aproape jumatate din numarul total de abonati al Netflix.
      As spune ca asta este o miscare castigatoare pentru ei.

      Iar HBO de exemplu aveau deja un serviciu de streaming si un numar destul de mare de utilizatori. Ar fi fost contraintuitiv sa renunte la aceasta piata, in conditiile in care focusul se muta de la televiziunea clasica la serviciile online.

      Iar aceste 2 companii au avantajul ca produc continut de multa vreme, fata de Netflix care abia acum a intrat pe piata.

      00
    • @AndreiG
      Ala-i un singur serviciu. Restul din cele nspe servicii de streaming se bucura daca ajung la 10 milioane. Ceea ce-mi confirma spusele.

      Iar Disney are un mic avantaj – detine Hulu. In momentul de fata poti sa cumperi abonament Hulu cu Disney+ si ESPN la pretul unui abonament Netflix. Si, oricum, nu pretul e problema, ci faptul ca ai o mie de conturi de streaming. Omul mediu vrea sa plateasca o data, intr-un singur loc si sa vada ce are de vazut. Si astfel, profitand de baza de clienti ai Hulu, Disney a putut sa-si umfle numerele un pic.

      Cat despre HBO, am scris, aia sunt cam singurii care au sens sa fie pe lista aia cu noi companii de streaming.

      Apropo, un citat de pe linkul ala:

      The hard lesson that the film and music industries learned the first time around is that fighting piracy in court is a foolhardy endeavor. You cannot scare people into not pirating things, you can only offer them better alternatives.

      Alternativa mai buna nu inseamna sa te puna sa-ti faci cate un abonament pentru fiecare serial/film pe care vrei sa-l vezi.

      00
  8. E bine să existe concurență.
    Netflix e o mizerie cu zeci de filme proaste și zeci de seriale anulate după un sezon (o mare palmă dată celor care au vizionat serialele cu sezoane anulate)

    Cele mai bune filme și seriale de pe netflix, nu sunt făcute de ei.
    Ei se concentrează pe mizerii politically correct și mai puțin pe calitatea filmului.

    00
    • Asta cu serialele anulate dupa 1 sau maxim 2 sezoane ma enerveaza si pe mine. Mai ales cand structura filmului a fost gandita de la inceput sa se intinda pe mai multe sezoane.

      00
  9. House of Cards anyone? Să înțeleg că ăla e un serial foarte prost?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile