Știrile zilei – 20 martie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Rubin a plecat de la Android, nu de la Google.

  00
 2. Foarte buna analiza despre Cipru. DE fiecare data cand merg ma apuca dracii cand vad la ce nivel fac cipriotii turism pe insulita aia parjolita a lor in timp ce Romania, o tara cu infinit mai multe resurse tursitice, o freaca cu servicii proaste si scumpe.

  00
 3. Android e in propietatea Google. Andy Rubin a fondat (impreuna cu altii) Android Inc. Andy Rubin pleaca de la „carma” Android (din curtea Google), prin urmare pleaca de le Google. Pam-pam.

  00
 4. VC e cel mai scarbos jurnalist din tara asta. Omul asta a lins si linge in continuare pe oricine. Astept falimentul JN pentru a scapa odata si de increzutul asta.

  00
 5. DMDM: daca pleaca de la Android, inseamna ca pleaca de la Google. Oh, the horror. Depinde viata altor oameni de tine, conduci masina, folosesti obiecte taioase, iti tai singur unghiile? Arunca unghiera acum si nu te mai atinge de unealta diavolului, ai fi in stare sa iti tai venele chiar si cu aparatul de ras electric.
  p.s. Andy Rubin a predat jobul de executiv Android si a preluat jobul de executiv la Google X, pentru un proiect despre care nu se stie nimic deocamdata.

  00
 6. in legatura cu CFR-ul: idioti sau nu, eu cred ca ar face un bine tuturor daca ar reusi sa inchida siteurile alea.
  Sa iti zic si de ce: am asteptat ca bou’ 3 ore intr-o noapte in Timisoara dupa ce am luat de bune informatiile de pe unul din siteurile neoficiale. din pacate erau mai bine optimizati decat infofer si i-am gasit pe ei prima data in google. cand CFR-u’ a anulat un tren cu cateva ore inainte de plecare, boii cu siteurile copycat nu au actualizat informatia. asa ca: Go CFR, Go! da-le-o perversa ca pe Tg Ocna.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile