Știrile zilei – 20 iunie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. Bah tocmai am realizat ca sunt mai bogat decat Dragnea. Este rusinos pentru Un demnitar de rangul lui sa castige mai putin decat un coate goale corporatist, sa se plimbe cu o Skoda ca toti palmasii si sa nu aiba minim 500mp la Busteni.

  00
 2. La stirea cu electronicele, importatorul este obligat sa asigure si sa faca toate certificarile sau sa-l traga pe producator de mana sa ofere documentatia. Bineinteles, daca tu personal aduci un dispozitiv in tara neconform, raspunzi. In rest consumatorul n-are treaba.

  00
  • Consumatorul nu are treaba ca responsabilitatea e mereu a altora. Întotdeauna.

   00
  • Am vrut sa import telefoane din china si da, importatorul e reaponsabil de certificari CE sau producatorul. Consumatoru n-are treaba, sigla CE poate fi si contrafacuta, degeaba te uiti tu

   00
  • Hai s-o luam altfel: daca cumperi din piata un prelungitor care iti ia foc pentru ca are doar doua fire de 0.25 in loc de 3 de 1.0 si-ti da foc la apartament si la bloc, raspunzi tu sau tarabagiul din piata?

   00
 3. Dragnea se pregătește pentru ceva alegeri, sau pentru pușcărie, de-și albește declarația de avere? Metoda asta de a divorța și a-ți imbogăți nevasta ar trebui inscrisă in statutul PSD-ului (Sectiunea a 3-a “Drepturile și obligațiile membrilor)

  00
 4. NOU
  #11

  Boss, citeste te rog ultimul articol biziday. Cam confirma ce intuiam… Daca ai impresia ca fac reclama sterge-mi comentariul, te rog… Din pacate, vin vremuri grele pentru cei ce-si muncesc banii.

  00
  • ăla cu abuzul?

  • NOU
   #13

   Ultimul articol din biziday este o manipulare mizerabilă a lui Guran. Și asta pentru că el nu vorbește decât de primul paragraf din minuta de la CCR.

   În al doilea se spune clar că articolul pe baza căruia sunt cercetați demnitarii este perfect constituțional: “Respinge exceptia de neconstitutionalitate, ca neintemeiata, si constata ca dispozitiile art. 13 din Legea nr.78/2000 sunt constitutionale in raport de criticile formulate.”

   Și, conform articolului de aici (http://putereaacincea.ro/ce-nu-e-regula-azi-cu-abuzul-serviciu/) DNA are sute de dosar din ultimii 5-6 ani pe baza legii din 2000, nu a Codului penal din 1969 cu articolele declarate neconstituționale.

   00
  • NOU
   #14

   @ Vali Petcu – Da, acel articol!
   @ Remington Steel – Poate ca manipuleaza, dar care ar fi agenda lui? Plus – articolul pe baza caruia isi fundamenteaza DNA cazurile e doar o agravanta a primului, care nu poate exista fara cel declarat neconstitutional. Sper sincer ca Moise Guran sa nu aiba dreptate, dar launtric intuitia imi spune ca are. Hint – contrele cu Nicolicea.

   00
 5. bai, a mai murit inca un gunoi.
  deci inca o sampanie la rece.
  iliescule, tu nimic-nimic?

  00
 6. mergi la bulau pentru fapte legate de cand erai “general” dar dupa ce iesi de acolo tot general esti.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.