Știrile zilei – 20 februarie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. 30 milioane de euro pe kilometru e un record mondial, cred ca nici Nastase nu se gandise initial la asa ceva. Asta e, poate intram in Guiness Book.

  00
 2. @Dorinel stai ca face Oprescu acum autostrada suspendata de 100 de milioane de euro pe kilometru. Și așa îi plac lui recordurile.

  00
 3. primul comentator la sorina e dancu…

 4. Am intrebat un prieten ce ar face daca ar avea bani multi, de genul multe milioane de euro. A spus ca ar angaja un lunetist, doar al lui. Ghici pe cine ar folosi serviciile lui.

  00
 5. @Dorinel

  Nu ca nu ar fi foarte scump 30m/km, dar iti place sa mananci cacat cu polonicul. Mai sapa sa vezi si alte preturi. Nu ca ai putea compara, dar ca fapt divers ca tot vorbesti de Guiness Book… ai auzit de A4-Midden Delfland? ce zici de 700m per 7km?

  00
 6. Plant poate sa se joace unde vrea el. Era de departe cel mai slab membru al Led Zeppelin, din punct de vedere al talentului muzical.

  Era omul care ajunsese intre grei printr-un noroc al sortii si care a imprimat aura aia de nebunie care facea trupa savuroasa. Aportul lui nu poate fi negat, dar psihoza Page-Bonham era baza.

  Nu m-ar fi deranjat sa-i vad nici cu Myles Kennedy la voce. Nu e o legenda, dar e un solist vocal foarte bun si flexibil, ceea ce nu s-a putut spune vreodata despre Plant (era doar spontan omul si la locul potrivit).

  Au mai zis-o si altii, deci nu-s singurul care abereaza: https://www.cracked.com/

  00
 7. Bun şi important textul Sorinei Matei, dar îi lipseşte ceva: referinţele video. Sper că materialele există şi altundeva, nu doar în arhiva Antenei 1.

  Pe de altă parte, schimbând subiectul, nu ştiu dacă nu e o idee mai bună ca reuniunea asta Led Zep să nu se facă. Plant să rămână măcar consecvent. Mie atitudinea lui de refuz cronic mi se pare esenţială pentru faptul că Zeppelin nu s-a diluat în lălăiel, cum s-a întâmplat cu alte trupe, deşi au mai avut momente când i-a lovit dorul reciproc iar rezultatele sunt discutabile. Cel puţin dacă o să o pună de o reuniune, măcar să o facă aşa cum trebuie.

  Tot aici trebuie să fac trimitere la cartea „When Giants Walked The Earth”, o biografie neoficială Led Zeppelin, care l-a cam deranjat pe Jimmy atunci când a apărut, dar care e interesantă pentru orice fan.

  Mx

  00
 8. Ce frig e in prima fotografie…

  00
 9. Sunt într-o mare măsură de acord, dar exact de aia e ironic că tocmai de Plant să depindă reuniunea unei asemenea trupe. Probabil şi ăsta e un accident fericit; cel puţin aşa îmi place mie să cred.

  Mx

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.