Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. Ce vremuri de cacat, unde o fi bietul Ponta care ciordise doar un doctorat , un apartament si o masina de raliu? Parca vad ca il condamna cu executare statul paralel dupa cate lucruri bune a facut pentru tara

  00
 2. Înainte de a pleca din românia soțul meu a făcut cont la CNPP pentru a plăti contribuția chiar dacă este angajat în altă țară. Acum se gândește serios să taie banii. Nu-s mulți, cred că vreo 380 de lei lunar. Ar fi interesant să vedem câți plătesc în felul ăsta și câți vor opri robinetul.

  00
  • eu l-am oprit de 5 ani, în toamnă emigrez, așa că o să am pensie de la străini, dacă o să supraviețuiesc până la anii ăia

   00
 3. >>>Sentințe definitive, greu de aplicat

  Păi, nu voiau românii să fie/trăiască exact ca japonezii, chinezii, coreenii? 😀

  >>>ZebraPay devine SelfPay

  Putea să zică „PlataZebra” sau „ZPlata” și nu mai trebuia să plătească niciun €350 mii dar, deh, exact ca prostia și domnia, xenofilia se plătește…

  00
  • frate tu te-ai blocat rau de tot in xenofilie

   vezi ca si aerul pe care il respiri e xenofil fata de tine, tine-ti respiratia

   00
  • Cu români ca sexoralinvers asta de sus, cum sa nu fii xenofil? Sunt mai xenofil decât eram, fix datorita lui.

   00
  • @adi

   Ce vrei Adi? N-ai auzit tu ode la adresa japonezilor, coreenilor și chinezilor? Păi, doar zilele ăstea s-a ținut „grevă japoneză” (auzi, „japoneză”; zici de mine că m-am blocat în xenofilie, de restul ce zici, sunt sănătoși?). Mai găsești câte unu care aduce laude japonezilor sau coreenilor sau chinezilor de xenofili/asianofili ce sunt sunt.

   vezi ca si aerul pe care il respiri e xenofil fata de tine, tine-ti respiratia

   Nț nț, aoleu adi. Auzi „xeno” și crezi că mă refer automat la străini.
   Vai de capul xenofililor, se vede cât de mult îi deranjează, cât de mult îi enervează că li se arată arama pe față de sclavi siniștri, cu râvnă patologică să fie dominați de alții de nărav exotic, pe urmă își plâng de milă că de ce n-avem d-ălea, n-avem ălea, n-avem d-ăstelante; și probabil vă mai întrebați de ce în țară e dezastru.

   00
 4. Comandantul ISU Iaşi a declarat: „Obligativitatea autorizării unităţilor spitaliceşti este prevăzută în lege începând cu anul 1998. Clădirile construite înainte de acest an nu se supun legii privind autorizarea pe linia securităţii la incendiu“ ..

  00
  • Initial nu am crezut, dupa am cautat si acum ma doare capul. Normal ca legea in romania e diferita de la caz la caz, nu stiu de ce ma mai mira.

   00
 5. Zoso, scuze pentru offtopic.
  Ma ingrijoreaza 25 mai 2018, noua apocalipsa 🙂 (GDPR).
  Cum crezi ca trebuie procedat? Ca idee, cum faci cu blogul?

  00
 6. De la cine plm confisca guvernul pilonul 2? Banii de pensie sunt platiti la stat care ii transfera la smecheri ca sa-i investeasca. Cetatenii pot alege. Ce plm se confisca?

  00
 7. Daca inteleg corect GDPR este pe parte the Right to be forgotten. Din moment ce Vali fol wordpress, sigur e ceva pe-acolo care sa stearga toate comentariile tale dintr-un buton. Daca nu, face znuff un script si te sterge direct din db, asa raw 🙂

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.