Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

72 comentarii

 1. Ar fi momentul că iohanis și mandolina sa mai cumpere niste rachete și avioane sh.

  00
  • De unde plm iesiti ma? ce va mai da psd acum? un sapun o pasta de dinti si-un spirt ?

   00
  • Ăsta este nou-nouț.Are nevoie de minim 20 de ani de trai sub psd.Dar trai de-ăla de pensionar cu 345 lei lunar și restul ulei/zahăr la alegeri.

   00
  • @Nicu, Sly n-ar fi trebuit sa fie invers ?

   „Am suplimentat bugetul Ministerului Sănătății cu 42 de milioane pentru centrele de carantină”
   „Am decis suplimentarea cu 100 de milioane a bugetului ministerului de interne”

   00
  • @rv: te referi la faptul că pnl a luat măsuri de stînga?

   00
  • @sly Nu, strict la ce scrie mai sus, parte a masurilor anuntate azi de Orban. M-as fi asteptat ca sanatatea sa primesca mai mult. Masurile din trecut nu se mai pot schimba, cel mult repara si oricum virusul nu are ideologie.

   00
  • @rv: internele au în subordine IGSU-Arafat, poliția și jandarmeria.
   Arafat a primit cel mai mult, mi se pare logic în situația de acum.

   00
  • dupa ce in peste 30 de ani n-ati facut nimic mai va si gasiti spirituali si isteti , #puiemonta

   00
 2. Blondele nu-s blonde. :D

  00
 3. Iohannis si ludvic the 3th sunt cei mai prosti de departe. Orban ( din ungaria ) le da clasa la ce masuri a luat. Ai nostri asteapta si orice masura dau o gandesc sa nu dea rau politic sa nu piarda voturi. Le au pierdut deja si daca nu au facut o inca atunci urmeaza, e o chestiune de timp pana spitalele vor recunoaste public ca nu au de nici unele desi managerii lor spun public ca „au de toate” pe modelul colectiv. Asta e momentul sa iei masuri cu biciul, radicale !!!! Te vor injura unii dar poate nu ajungem la sute de cazuri pe zi…. dar nu, ai nostri penelisti gandesc politic totul. Probabil jegosii de la psd iar vor castiga alegerile dar asta e alta discutie pt mai tarziu. In alta ordine de idei, daca fumezi, asta e cel mai bun moment sa le lasi in mortii lor de tigari…
  O zi buna sa aveti

  00
  • se bazează mult pe „poate trece pe lângă noi”, de aia stau ca momâile și le dă Becali muie din toate pozițiile.

  • victor orban a suspendat plata ratelor pentru companii şi populaţie până la sfârşitul anului. ghici, după ce trece urgia, câte bânci vor mai lucra cu ungaria!

   ai 4 mari entități implicate în economie: statele, băncile, firmele și oamenii. e nevoie de toate ca lucrurile să meargă mai departe. dacă pui povara doar pe o singură entitate, toate se vor prăbuși.

   00
  • Vali, printre altele becali le a donat : scaune, mese, televizoare!!! Unui stat membru ue trebuie sa i doneze un privat scaune, mese si televizoare in plm ??????!!!!!! Si ei spun la tv „avem de toate”🤦‍♂️. Vai de pl noastra!
   Berenger, vor lucra in continuare bancile cu ungaria stai linistit! ieri am asistat la inchiderea unui restaurant cu 50 de angajati. Erau angajati cu lacrimi in ochi care intrebau ei ce fac de maine. Li s au suspendat cartile de munca si somaj tehnic. Nu am cuvinte sa ti zic ce era acolo…. pt patron a venit bine masura asta pentru ca oricum de 2 saptamani pierdea bani zilnic dar guvernul trebuia sa spuna clar solutia pentru angajati, nu poti sa le spui oamenilor „du te acasa si asteapta”. Ieri unul intreba daca se duce la somaj, altul intreba daca ii baga statul salariul sau ceva bani pe card, altul intreba cu ce plateste rata la banca….

   00
  • asta se va adopta aziîn românia:
   (1) Pe perioada stării de urgență instituită prin Decretul Președintelui României nr.195/2020, pentru perioada suspendării temporare a contractului individual de muncă din iniţiativa angajatorului, potrivit art. 52 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare, urmare a efectelor produse de coronavirusul SARS-CoV-2, indemnizaţiile de care beneficiază salariaţii, de minimum 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat plătite din fondul de salarii, se suportă din bugetul asigurărilor pentru șomaj, dar nu mai mult de 75% din câștigul salarial mediu brut prevăzut de Legea nr. 6/2020 privind bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2020.
   (2) Angajatorii care beneficiază de prevederile alin. (1) au obligaţia să menţină raporturile de muncă ale persoanelor în cauză pe o perioadă de cel puțin 6 luni de la data reînceperii activității după suspendarea raporturilor de muncă conform art. 52 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare.

   00
  • istoria recenta a demonstrat ca mai tot timpul Ungaria a stat/cazut in picioare, in timp ce noi/RO, nu.

   Il doare fix undeva pe Orban (Viktor) acum ce si cate banci vor mai lucra cu Ungaria. El trebuie sa rezolva problema acum! Si o rezolva. Ludovic filozofeaza izolat!

   00
  • Berenger, pt un om de rand ce ai scris tu e fix pix. Un ospatar vrea sa vada ceva concret nu legea x, decretul y sau ordonanta z.
   In septembrie trebuie sa mareasca pensiile si sa dubleze alocatiile, E LEGE nu promisiune electorala. Te intreb pe tine, ce crezi ca se va intampla ?! 😂

   00
  • berenger orban a recomandat bancilor, nu a obligat bancile…Trebuie ca statul sa bage un decret ceva si apoi devina obligatoriu.

   00
  • @Dan: Eu nu am vazut pe nimeni spunind ca ”avem de toate”. Din contra, vad spunindu-se ca avem strictul necesar pentru situatia din acest moment si avem nevoie sa cistigam timp pentru a putea cumpara ce ne lipseste, sau pentru a pune in functiune fabrici care sa produca ceea ce stim ca va fi nevoie atunci cind va creste numarul de bolnavi. Am senzatia ca existenta unui ministru al apararii care este general cu experienta adevarata (nu ca toti papagalii care s-au tot perindat pe la minister in ultimii multi ani) face ca mare parte din hotaririle guvernului sa arate ca o pregatire pe logica de razboi. Nu este vina guvernului ca a gasit o tara pirjolita dar, macar, face ce se poate in conditiile date. Orban (Victor) are de partea lui guvern, parlament, televiziuni, oameni de afaceri prieteni (cadorisiti de-a lungul timpului cu tot felul de avantaje) si o tara echilibrata economic. Orban (Ludovic) nu prea are nimic din toate astea, asa ca sa nu le comparam posibilitatile de actiune intr-o asemenea situatie de criza. Nu vor fi perfecti pentru ca este usor sa fii destept dupa ce ai vazut rezultatele actiunii, mai greu este inainte.

   00
  • Elenas,
   Zilele trecute ma uitam pe digi si erau in direct un doctor si managerul de la spital ( acelasi spital ) si doctorul spunea ca nu au nimic ( masti, costume, etc ) iar managerul de spital spunea ca au de toate si ca doctorul nu e bine informat. Lucrau in acelasi spital si era un spital din bucuresti, imi scapa numele acum.m!! Vela si orban spun in fiecare conferinta de presa ca au de toate si ca masurile luate de ei sunt cele mai bune, vrajeala politica.
   Nu o sa gasesti vreo declaratie de manager de spital in care sa spuna ca nu au masti sau costume….daca spune a doua zi e „fostul manager”

   00
  • @dan, ce e cert e că cine nu are rezerve pentru 2-3 luni va avea probleme în aceste 2-3 luni. ce cred că se va întâmpla? pe scurt, 20% vor suferi foarte mult, 1% vor profita, restul vor suferi moderat (cu reducere a veniturilor între 25 și 50%).

   ce sper e ca statul să fie deștept (nu va fi, dar orișicât) și să taie toate, dar absolut toate cheltuielile inutile acum, de la orice salariu din sistemul public mai mare de 2 x salariu mediu net pe economie și de la orice pensie necontributivă mai mare de un salariu mediu net, până la investițiile publice inutile acum, de la borduri la asfalt prost în cuca măcăii și de sprijit, în ordine, oamenii cei mai afectați, apoi firmele din domeniile cele mai afectate. și peste toate, o reformă totală a statului (nu, nu de dat oameni afară, că dacă-i faci șomeri n-ai rezolvat nimic, ci de îmbunătățire continuă a abilităților lor pentru ca ei să-și facă treba cu adevăratn. ca să dau un exemplu, la nivel de sistem educațional, nu a existat niciodată un program de formare continuă a profesorilor în care aceștia să învețe cu adevărat lucruri de secol 21, de la empatizarea cu elevul la utilizarea unei pltforme digitale)

   00
  • @bugsy: care istorie recentă? După 1919 Ungaria a fost varză.
   Face un joc de glezne foarte bun Orban cu UE și cu Putin dar stai liniștit că are și el sugacii lui.
   Da, băncilor le pasă mai mult de banii ungurilor decît invers, vezi legea cu creditele CHF.

   00
  • @elenas: in UE, min. apararii si de interne nu sunt militari. Generalul de care zici tu a trecut in rezerva inainte de a fi inscaunat.

   00
  • @bugsy: activ sau in rezerva este tot general.

   00
  • @ berengher Mai usor cu pianul pe scari, la criza financiara din 2010 din Ungaria Orban i-a adunat pe bancheri si le-a explicat frumos ca o sa le impuna o taxa bancara, taxa pe lacomie cum ar veni. Aa marait, s-au dat cu curul de pamant ca nu se poate, iar acuma fast forward to present poate imi spui tu cate banci au plecat de atunci din Ungaria ?

   00
 4. în toată scrisoarea din italia, cel mai important mesaj e cel de la sfârșit: „izolați-vă, până nu e prea târziu. la noi a fost prea târziu” (paranteză: în chiar zilele dinainte de explozie, în milano, chiar primarul a inițiat o campanie ceva în genul „milano nu se închide”, o aberație în sprijinul turismului).

  și cea mai importantă propoziție e alta: „The stores, at least, are well stocked”.

  pe de altă parte, totuși trebuie să ne uităm pe cifre, chiar dacă la începutul articolului spune că nu, să nu ne mai uităm pe ele. iar cifrele spun așa: în acest moment, când italia se apropie de apogeu (am câteva studii care atestă că apogeul în italia va fi atins în următoarele zile, prin comparația cu provincia hubei și cu întârzierea specifică legată de ziua intrării în carantină totală, un procent de 0,0591% din populația italiei este confirmată a fi infectată. dacă multiplicăm cu 10 – ca să ne apropiem de cifra reală, procentul e de 0.591% din populație. în românia, avem 0.0013 % cazuri confirmate. dacă înmulțim cu 100 – cum e probabil să fie incidența în populație în caest moment, ajungem la 0.13 din populație. din cele 5 cazuri de la terapie intensivă de la noi, unul e cel al bărbatului de 71 de ani din suceava cu cancer limfatic în fază terminală și în plin tratament de chimioterapie, deci, practic, fără imunitate, iar asupra a trei cazuri am mari îndoieli, pentru că sunt ale senatorului pnl și ale milițianului din bucurești care a infectat deja încă 52 de oameni și ale amantei sale.

  00
 5. Ma amuza și pe mine autismul imobiliarilor. O sa se arunce lumea sa dea o pălărie de bani, pe o cocioaba, fără sa o vadă. Sigur, sigur.

  00
  • Multi au fost prinsi din nou cu pantalonii in vine ca si randul trecut. Au proiectele fie in stadiul de groapa cu fiare fie la rosu. Practic sunt blocati, nici nu pot termina nici nu prea pot vinde.
   Unii sunt pur si simplu in afara subiectului, se apuca acum de sapat fundatii cand noi suntem cu doar 3 saptamani in urma Italiei.

   00
  • Articolul este publicitate mascată, click-bait.Doresc să mai vîndă ce mai pot înainte de gaura atomică care se cască.Bine că nu am avut suficienți bani să cumpăr teren :)

   00
  • ”O sa se arunce lumea sa dea o pălărie de bani, pe o cocioaba, fără sa o vadă. ”

   Sigur, că toate blocurile alea vândute din faza de proiect au fost văzute înainte de a fi cumpărate.

   Nu mă înțelegeți greșit, abia o aștept o criză, dar ulimii 10 ani mi-au demonstrat că oamenii sunt foarte proști.

   00
  • Eu zic ca au vazut bine o nisa de piata, nu e bine sa subestimezi prostia umana. Am scos apartamentul la vanzare – necesar deoarece a crescut familia. Oamenii suna, nu ajung fizic sa vada, nu mai au timp, cuplul ce s-a hotarat sa il ia, el pur si simplu nu mai avea chef sa vada altele. L-a tarat nevasta-sa toata ziua sa vada apartamente, el nu avea chef sa se ocupe. As zice ca au speculat bine aceste situatii, stiu cum functioneaza unele cupluri si aia e, le iau frumos banul.

   00
  • @Sorin asta ar functiona intr-o lume civilizata si reglementata. La noi, pana si pozele sunt false, la unele anunturi imobiliare.

   00
 6. Ciudat ca RoAlert nu a fost folosi pt a informa populatia cu : vezi ca se inchid granite, vezi ca intram in stare de urgenta, ce inseamna starea de urgenta pentru to(n)ti, ce tre sa faci daca ai venit de pe italia, ce patesti daca nu faci izolare si daca te plimbi,etc

  00
 7. chiar in octombrie cand luasem autocarul de la Verona spre aeroportul de la Bergamo, un chinez de vreo 25-30 de ani a facut un scandal monstru, ca de ce sa nu fie el lasat cu geamantanul mare la picioare, ca el e pilot de avion si are un laptop foarte scump in geanta. pana la urma a cedat, spunandu-i soferului ca daca pateste ceva laptopul la bagaje, i-l plateste. dupa care tot drumul a vorbit la telefon in engleza cu alt coleg, despre cat sunt ei de norocosi ca au avansat asa repede ca piloti si cata fofo o sa aiba. tipul era fan Top Gun, cu geaca de piele si freza aferente.
  well…se pare ca norocul lor s-a cam terminat :)

  00
  • Chinezii deja incep sa incheie socotelile cu virusul. Ieri nu au fost cazuri noi in China. Pun pariu in maxim 6 luni sunt din nou pe cai mari si pe trend ascendent in economie.

   00
  • nu era neaparat ideea ca e chinez, cat de ce umflati in pene devenisera pilotii de avioane.

   00
  • Italienii sunt cam tâmpiti în ultima perioada

   00
  • Degeaba vor avea chinezii economia pe picioare dacă restul lumii este varză murată.

   00
  • @Sly, daca economia chineza merge sunt sanse sa mearga si restul. De productia din China depind multe sectoare de activitate din intreaga lume.
   Mai mult ca sigur in perioada urmatoare China va deveni cea mai mare economie la nivel mondial, SUA vor trece un pic pe locul doi.

   00
  • Lucrurile se vor schimba radical în vest deoarece această criză a evidențiat dependența extremă de China în multe sectoare de producție.

   00
  • @Sly … castigatorii ww2 au dominat lumea vreo 50 de ani dupa terminarea razboiului, castigatorii luptei contra virusului vor face la fel. De exemplu daca cazurile se inmultesc de vreo 10 ori in america in urmatoarele 2-3 saptamani, tu in ce moneda vei mai avea incredere? Intr-un dolar mai bolnavior sau intr-un yuan mai sanatos si cu economie functionala?

   00
  • Dacă deschizi discuția despre dominație atunci este vorba despre vest vs est.
   Dar nu sînt de acord cu dominația Chinei după o epidemie fără impact major asupra numărului de persoane decedate, mai ales că 90% din decedați au peste 60 de ani.
   Corona asta a scos în evidență dependența de China, cunoscută pîna acum, ceea ce chinezii nu își doreau.

   00
  • @Sly

   America dupa WWII.

   00
 8. Deja sunt afectat direct, in familie am pe cineva ce va fi dat in somaj tehnic, iar firma ii da afara pe cei in perioada de proba.

  Si eu care eram aproape sa cumpar apartament….bine draculyi ca nam luat la alea in faza de contructie.

  00
 9. Producatorii auto si marketingul, „noi inchidem uzina pentru sanatatea si siguranta angajatilor”, pentru formidabilul somaj de 2 saptamani, apoi statul sa-si plateasca oamenii ca pe noi ne doare in c u r.

  Adevarul este ca vanzarile au scazut, nu mai sunt precomenzi, nici piese, si oricum mai avem uzine in africa ii muncim pe aia mai mult.

  00
  • Stiai ca statul, nu corporatia, asigura concediul medical (platit) al angajatilor din sectorul privat?

   00
  • Ma astept ca in Brasov, multe firme sa inchida portile (o perioada). La noi sunt cativa productori care lucreaza pentru toate firmele auto.

   00
  • @Phaff, statul nu face asta din multă bunătate, ci pentru că plătești asigurări sociale și de sănătate. :)

   00
  • Criza economica ar trebui sa fie prilej de crestere pentru dacia. Nu ar fi fost vestul plin de dacii daca nu era criza in 2009.

   00
  • Statul plateste concediile medicale uneori cu o intarziere si de doi-trei ani. Se plateste din fondul de salarii al angajatorului, dupa care, acesta, trebuie sa depuna un dosar la Casa de Sanatate. Noi, la firma, nu ne-am recuperat vreo 41 000 lei. Avem cereri la cereri de restituire depuse.

   00
  • Primele 3 zile calendaristice pe caz le suporta angajatorul integral, apoi restul le poate deconta de la stat. Si statul deconteaza cand are chef sau cand ii dai spaga, eu am de luat de anul trecut. Mai stii cum dadea HR de la o banca spaga sa li se deconteze concediile cu o intarziere cat mai mica? Crezi ca aia erau nebuni sau erau singurii?
   De aia ii baga firmele repede pe toti in somaj, ca daca ajung sa le plateasca medicale fie ele si decontabile o sa isi recupereze banii la sf. asteapta dupa ce dau faliment.

   00
 10. Te cam sperie scrisoarea din Italia :(

  00
 11. China tocmai da o m uie americii si unor tari “civilizate” … intre timp, paul, care a cumparat 500 de suluri de hartie igienica acum 2 zile, va vedea ca nu mai sunt noi (în China) si va spune sfârsit la autoizolarea de 1 zi prin care a trecut cu greu

  00
 12. Nu știu de câte spitale mobile o să fie nevoie, dar la ce am văzut la graniță, mai degrabă se apucă ăștia să ridice niște pușcării mobile.

  00
  • De ce? Nu ai auzit ce zicea Dan, ca-s cateva sute doar, toti ghiocei, care de fapt vin „acasa” sa cheltuie bani si sa faca voluntariat contra coronei (ajutat batrani, etc.). Unul nu sta acasa (cf presei romanesti), toti umbla sa ajute, de aia ii gasesti pe strada si nu izolati acasa.

   Misto cand citesti „roman stabilit in xxx”, si ala spala putina dupa nici 2 saptamini de criza.

   00
  • iar mananci rahat antohie. nu am zis ca sunt cateva sute. am zis ca nu iti intra 50 de mii de romani doar pe la nadlac. ti-am aratat cifrele de la politia de frontiera nu le-am scos din fund ca tine. tu mananci rahat in continuare pentru ca atat poti. atat te duce bibilica.

   00
 13. Dintre toate sectoarele afectate, nu-mi pare rau de 2: imobiliare si jocuri de noroc. Sper

  00
 14. Pe TAROM scria FALIMENT inca de cand a venit fata lu’ tata la carma. CEO and shit. De la profit a plonjat imediat in pierderi.
  Si dupa ce a decolat aia spre alte companii aeriene, managementul tot dezastruos a fost: fara la curse transatlantice sau spre Asia/Africa, lung curier, flota eclectica, cu modele neprofitabile (A318 anyone?), cedarea pietei interne la diversi operatori externi, lucram in familie si ne angajam toti intre noi, etc.

  Tesla a fost fortata in final sa inchida fabrica din Freemont. Seriful le-a comunicat ca nu sint organizatie esentiala, deci valea acasa, la shelter in place sau la coada la Costco. Rasfirati.

  Cum se bucura firmele auto ca pot reduce sau chiar intrerupe productia si spera la ajutor de stat pentru acoperirea „pierderilor”. Cand de fapt ei oricum produceau pe stoc. VW, Mercedes, BMW, Porsche, etc…toti au inchis productia. VW producea ID3 pe stoc pentru ca masina nu era inca gata de livrare la clienti: lipsea softul :D

  Comunista de Lagarde vorbea de bazooka money. Dupa „criza” poate vine CRIZA, la cati bani se tiparesc si se arunca in piata fara nici o acoperire in produse, etc. Un coleg a mirosit ce vine, a vandut tot ce avea in portofoliu la inceput de ianuarie si acum vrea sa isi achite complet casa cu banii rezultati. Cica nu vrea sa intre cu datorii in criza.

  00
 15. Buna ideea aia cu voucherele, dar sa le vanda la 50%. Adica, sa platesti 50 de lei pentru un voucher de 100 de lei.

  00
 16. O curiozitate: ca unul care mai pariază câțiva lei când și când, care-i treaba cu ura asta pentru casele de pariuri? Nu-ți bagă nimeni mâna în buzunar, nu? Ah, că speculează slăbiciunile oamenilor, asta fac și curvele, și țigările, și alcoolul, char și băncile. Funcționează legal, plătesc taxe (mai nou). Să nu ziceți de blaturi, că alea sunt puține și se cam iau măsuri.

  00
 17. Las și eu un link aici în speranța că va fi văzut de mai multă lume. Frica de a rămîne fără hârtie igienică e așa de mare încât la radio s-a făcut apel la bun simț și să mai lase și la alții. S-a menționat și un website care calculează de câtă ai nevoie pentru o anumită perioadă. Panica asta generalizată face mai mult rău decât virusul în sine. Am vorbit cu oameni care aveau hârtie igienică pentru tot restul anului și se mai duceau să cumpere câteva baxuri după ce a fost anunțată starea de urgență!
  How much toilet paper?

  00
  • Doamne iartă=mă, la ce-ți trebuie un web-site să-ți calculeze necesarul de curpapir?!
   nimeni nu știe cât curpapir ”consumă” lunar? la ce interval de timp cumpără și cât?
   ok, ”consumul” normal e cu toți ai casei la școală, la serviciu, etc o bună parte din zi. dublezi, triplezi ”consumul” normal al familiei, faci stoc pe 2-3 luni dacă ți-e frică și gata, nu devalizezi magazinele.
   eu am altă problemă existențială. n-am făcut stoc de făină (am o pungă jumate, poate 2, n-am verificat, rămasă de la crăciun) și nu mai găsesc aproape pe nicăieri (zic aproape că n-am ajuns chiar în toate magazinele) și fix acum mi-e poftă ba de chec, ba de cornulețe, ba de plăcinte cu cartofi la tigaie, ba de naiba mai știe ce.

   00
  • Cred că e o încercare de apelare la rațiune și bun simț, la cumpărat orice cu măsură.
   Ideea cu website-ul e să atragă atenția asupra absurdului situației. Nu știu… îmi dau și eu cu părerea aici. Sunt pro orice ar putea să mai încetinească nebunia asta.
   Se vorbește intens despre asta la radio și tv. Și pe bună dreptate.
   De săptămâna trecută nu am mai văzut hârtie igienică în supermarket-uri deși le-am luat la rând. Mai fac o plimbare mâine foarte de dimineață și sper să găsesc.
   Situatia e la fel pentru produse de igienă personală. O tanti cumparase o cutie întreagă de detergent pentru vase. 12 bucăți!
   Problema mai mare e la cumpăratul alimentelor perisabile. Mulți nu mănâncă așa de repede tot ce cumpără și se ajunge la risipă alimentară.
   Pandemia asta începe să scoată la suprafață tot ce e mai urât din om.
   Eu stau in casă de săptămâna trecută și ies doar o dată pentru cumpărături săptămânale. Nu mă știu cu ceva probleme medicale așa că o fac ca să-i protejez pe cei din jurul meu. Vecinii mei n-au niciun stres: ies afară, se joacă cu nepoții, mai o bârfă mică. Ba chiar o tanti care are un aparat ce o ajută să respire iese la plimbare în fiecare zi și la șezătoare cu ceilalți. Și mai am la povești de genul…
   Nu mai zic de teorii conspiraționiste care mai de care mai fanteziste și fără urmă de logică. Inițial mă enervam, acum mă distrez când mai aud una nouă.

   00
 18. Cu dedicatie pentru domnu’ Eftimie: https://pca.st/flekkmbv

  ce se intampla acum e live beta test pentru ajustarile necesare odata ce schimbarile climatice de la nivelul de efecte sporadice la efecte cumulative.

  00
 19. No bine, pe Tarom scria faliment dinainte. Doar ca acum e în grupul select a 95% din companiile aeriene pe care va scrie faliment fără ajutor de la stat.
  Greta likes this…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube