Știrile zilei – 19 februarie 2019

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

26 comentarii

 1. Se poate spune că acel collaps iminent al Bucureștiului e o reclamă inversată, mai mult pentru speculă?

  00
  • NOU
   #2

   Mai intreb inca o data, poate cineva are un raspuns: la e ora vine apocalipsa?

   00
  • adica? de ce nu ar fi plauzibil colapsul ? in conditiile in care nu se investeste nimic in infrastructura radet si avariile sunt din ce in ce mai dese si mai mari. iarna asta am vz intr-o statie din asta radet de cartier cum carpeau magistrala cu o pana de lemn.
   nu zic ca nu ai dreptate, dar nu vad logica ta

   00
  • Eu stau in Bucuresti si am centrala, bine ca am reusit sa fac asta. Dar chiar am auzit iarna asta o gramada de oameni ramasi fara caldura sau cu calorifere cel mult caldutze. Mult mai multi decat acum 3 ani, de exemplu.

   Pana la urma e inevitabil. Un necesar estimat din mai multe surse pentru refacerea retelei RADET, care e veche de 40-50 de ani, e peste 3 miliarde de euro, iar madam Firea aloca sub 20 de milioane anual, ceva mai putin decat pentru statui.

   Deci, cand vine apocalipsa? E ca in vorba aia, spune-mi data exacta cand un om a ajuns chel. Asa se va intampla si cu Radet.

   00
  • Eu nu inteleg chestia cu „firea nu aloca bani pentru radet”. Pai da subventii, nu? Radetul nu (cred ca) e bugetar, el are incasari de la utilizatori (98% din ei). Din banii aia o parte merg la intretinerea si repararea retelei, nu?

   00
  • 27.06.2016.
   nu stiu exact la ce ora, dar cred ca dimineata.

   00
 2. Am vazut tot interviul cu AGW. De acord cu el pana la un punct. Omul sufera de complexul Arsinel ”artistul este deasupra tuturor, el trebuie sa aiba un statul speccial privilegiat”. In America avea o viata buna bani destui canta in cluburi pe bilete de 15-19 dolari dar era un muncitor respectat si atata. El vrea viseaza la altceva de aceea s-a intors. Nu accepta ceva ca in Germania de exemplu unde orice meserie practicata legal este respectata si respectabila el ar vrea pentru artisti un regim special usor comunist

  00
  • Referitor la astia care se cred „speciali” ar fi de vazut „Lifeboat” – Hitchcock. Sa vezi cat nu conteaza uneori ceea ce crezi tu ca te face special.
   Special, sau la fel de special, e si ala care cultiva cartofi.Mai special ca AG.El nu stapaneste arta de a semana si scoate cartofi.

   00
  • NOU
   #9

   A. G. “Whiny”-berg

   00
 3. NOU
  #10

  Youtube e interesat de cenzurarea celor care critica stanga regresiva, cum am fost si eu cenzurat aici cand am zis ceva despre prostiile stangii.

  00
 4. Faza cu pedofilia pe YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=hc4HzbD0GLI . Tipul face haz de necaz, dar ca idee. I-a dat jos video-ul, dupa care YouTube si-a cerut scuze si a fost reuploadat, pe langa ca a fost demonetizat complet.

  00
 5. Deci greu sa faci bani singur. Mai bine o matusa ceva…

  00
 6. Si Trump a facut primul milion pierzand doua din cele trei daruite de taica-sau. Nu e usor nici la ei

  00
 7. Is un om care munceste de mult.Am bani, pentru unii putini, pentru altii multi, depinde cu cine ma compar.Eu personal sanatos sa fiu, zic, probleme ori le rezolv ori dispar pur si simplu. De aceea imi face o deosebita placere sa ascult oameni cu bani care povestesc „… Eu am inceput de jos, am fost copil sarac…” / Si aprob, apoi le pun inevitabila intrebare „Asa-i ca ticu-to si mică-ta au fost ceva bogatasi?” si fețele se schimba…
  Nu inteleg cacatul asta, esti copil de boier, de ce ai vrea sa treci drept copil de grajdar? Ca si cu copiii de bani gata cate vor sa fie interlopi prin cartiere.Sfarsesc facuti de bani de pixde, flegmati de baieti si folositi pe post de card si masina.

  00
 8. „Un milion două sute de mii de euro a încasat până acum firma lui Gheorghe Piperea din insolventa Radet. În această perioadă a făcut un raport al cauzelor insolventei,…”
  O capusa aici,una dincolo si uite asa se duce RADET pe plua,pe banii platiti in proportie de 98% de catre frai…bucuresteni.Oare nea Piperea asta doarme bine noaptea,sau se cam foieste?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube