Știrile zilei – 19 decembrie 2014

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Plot twist: dispar grasele, guma orbit rămâne.

  00
 2. Istet rebrandingul de la „Orbit” la „Extra”. :)
  Va ataca segmentul nostalgicilor care au prins anii ’80.
  Pe atunci tot ce purta marca „Extra”, de la mazare la prezervative, nu se gasea decat pe sub mana sau la gospodaria de partid.

  00
 3. Cetățenii nu vor să le fie consolidate imobilele -> cetatenii nu au unde/bani sa se mute in timp ce sunt consolidate imobilele.
  consolidarea unui sediu de firma de 3 etaje a durat (cu o firma privata profi) 3 luni.
  nu cred ca vreau sa stiu cat dureaza cu una care linge statul in fund, si nici nu sunt sigur ca as vrea sa mai stau in blocul ala dupa ce termina.

  00
 4. Ai mai dat acum cateva zile roscata.

  00
 5. mai nou, grasele au inceput o campanie media de contraatac. vezi clipul Meghan Trainor. „I know you think you’re fat / But I’m here to tell you that / Every inch of you is perfect from the bottom to the top”

  nu, nu e perfect nimic la o grasa. nici nu consideram curbele dragute. stiti ce sunt dragute? asiaticele alea skinny, cu pielea alba, picioare lungi si tate mari. a da, si booty =/= grasime. booty are JLo, grasele au sunci. sa puna mana sa le dea jos, nu sa fredoneze ca sunt perfecte

  00
 6. Am o mătuşă care locuia pe Maria Rosetti, la doi paşi de buricul Bucureştiului. A acceptat (şi a şi cotizat cu o parte din bani) ca să-i consolideze blocul. A stat vreo cinci ani cu chirie, iar de vreo trei sau patru ani, stă într-un bloc al primăriei cu apartamente pentru situaţii de urgenţă, după ce i-a dat în judecată. În blocul consolidat timp de vreo opt ani, pe lîngă mai care trec ocazional, n-am văzut să se fi mutat cineva înapoi. Başca, au consolidat atît de bine, că s-au micşorat camerele mai mult decît era trecut în proiectul iniţial. Opt ani, frate! Opt ani! Poveştile astea se află, îţi piere orice chef de a mai lăsa vreun inginer să se apropie de blocul tău, mai ales cînd e pe banii primăriei.

 7. Mai sunt pe undeva spusele Mihaelei Radulescu?

  00
 8. Și grasele au sentimente

  Da, dar cui ii pasa?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube