Ştirile zilei – 18 ianuarie 2012

Asesoft mai cumpără o bucată de eMag, ajungând la 80% acţiuni deţinute. Dintre fondatori, doar Radu Apostolescu a mai rămas.


Apartamente de 3 camere la 50.000 euro? Sigur, pe lângă Bucureşti se găsesc destule, dorinţă să existe.


Jerry Yang se cară de la Yahoo, scârbit de ce se întâmplă cu compania. Nu, serios, de data asta cică pe bune, nu ca data trecută sau acum două dăţi. Sigur, nu îşi vinde acţiunile, că poate se întoarce.


Cameră video ieftină, de firmă, care trage video HD la calitate bună? Sigur, 150$ de la Liquid Image.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Da, foarte bun si complet articolul din ZF legat de Jerry Yang; o fi re-re-tradus de pe DailyBusiness ?

  00
 2. Ala de la Yahoo nu e ala care a refuzat vreo 3 oferte de la Microsoft inainte de criza? Eu cred ca se cheama ca a fost dat afara.

  00
 3. Asesoft, cea mai mare firma de distributie, impreuna cu eMag, cel mai mare magazin online, mai pui pe langa Altex (cred cea mai extinsa retea de magazine) si iese o cardasie in toata regula.
  Reduceri de te miri, 10% la orice cu ocazia Black Friday, pentru ca inainte cu doua saptamani preturile crescusera cu 15%.

  00
 4. Da, Jerry Yang pleacă scârbit, de bună voie și doar împins de spate, cu pușca în ceafă. Cam cum ar fi arătat declarația lui pe bune, cu un pic de curaj: http://bit.ly/xk5jIz

  00
 5. Să sperăm că nu vom avea nici un fel de schimbare pe partea de relații cu clienții din partea celor de la eMag odată cu vânzarea asta, deși mă cam îndoiesc să se schimbe ceva, mai ales în rău.

  00
 6. @Florin, pe ce lume traiesti? Asesoft are eMAG si Flanco. Eu ma mir ca nu i-a lovit inca nimeni cu un proces la UE pentru abuz de pozitie dominanta sau chiar monopol.
  Dar astia sunt romanii din IT, stau ca prostii si isi lasa concurenta sa ii stranga de gat, de la Miorita cetire „si de-a fi sa mor”.
  Iar Asesoft are o obsesie, care cred ca in cele din urma se va dovedi nesanatoasa pentru ei, de  a controla tot. Deja se vede in performanta eMAG si problemele lor cu livrarile de la prea multa extindere.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile