Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

99 comentarii

  1. La 2 întrebarea consacrată era „cât bagă la oră?”

    00
  2. Daca Andrea Bocelli ar veni in Romania, Sica Orban i ar pune o intrebare de genul “cum vi se pare Romania din ce ati vazut pana acum?”

    00
  3. Vin alegerile parlamentare si PSD se pregateste sa spuna ca a marit pensiile si ca PNL nu a vrut si ca este impotriva romanilor.

    Clasic si de mare efect.

    00
    • La diaspora oricum nu contează ca votează 1 milion sau votează 100 de mii tot vreo 1% și ceva din parlament au vreo 6 parlamentari.

      00
    • Mi se pare ciudat de ce nu ii intreaba nimeni pe aia de la PSD de ce nu au marit ei pensiile cu 40% pe an intre 2012 si 2019, cand au avut majoritate parlamentara si prim-ministru in functie (cu exceptia anului 2016).

      PSD-ul a marit anual punctul de pensie in perioada asta cu valori intre 4% si 15% . Intre noi fie vorba, puterea de cumparara a pensionarilor „normali” a fost turtita bine de cresteri atat de mici raportate la inflatia reala si la cresterea medie a salariilor, mai ales la bugetari.

      Dar pare ca nimeni nu vede asta. Pensionarii in primul rand.

      00
    • Mi se pare ciudat de ce nu ii intreaba nimeni pe aia de la PSD de ce nu au marit ei pensiile cu 40% pe an intre 2012 si 2019, cand au avut majoritate parlamentara si prim-ministru in functie (cu exceptia anului 2016).

      atunci nu aveau chef.

    • @Coco
      te inseli. conteaza foarte mult cati voteaza. da, li se aloca un parlamentar ca sa-i reprezinte, dar voturile lor se iau in considerare proportional la compotenta parlamentului, la fel ca voturile din Romania, si se aloca pe judete. daca voteaza 10 milioane si 1 milion sunt diaspora, voturile lor conteaza in proportie de 10% la componenta parlamentului. deci daca cu pnl voteaza 35% din 9 milioane si 50% din 1 milion, pnl va avea 36,5% din locurile din parlament. cei 5% din total care provin din diaspora se aloca pe acel 1 parlamentar, iar apoi(restul de 4%), pe candidati din judete. nu se pierd voturile, ca nu suntem america.

      00
    • * pe acei 6 parlamentari

      00
    • @S – în primul rând împărțirea se face pe circumscripții nu pe județe, adică într-un oraș pot fi mai multe circumscripții chiar daca tot orașul e evident în același județ.

      Iar in al 2-lea rând toată diaspora e o 1 singura circumscripție care are alocată un Nr fix de 6 parlamentari care nu poate influenta ponderea altor circumscripții care la rândul lor au alocate un Nr fix de parlamentari în funcție de Nr de locuitori, adică nu rămân celalate circumscripții fara parlamentari daca sa zicem prin absurd ar vota mai mulți în diaspora decât în țară.

      Din cauza asta ponderea in parlament a diasporei e fixa, de aprox. 1%, indiferent că votează 1 milion sau 100 de mii iar ulterior cei 6 parlamentari ai diasporei se împart proporțional intre PNL, usr și cu cine or mai vota diasporenii.

      00
    • Singurul lucru care poate fi influențat de un vot masiv în diaspora e la redistribuire adică voturile acelor partide care nu prind pragul de 5% și care se redistribuie, însă în 2016 rămăseseră doar 4-5% procente de redistribuit – adică un vot masiv în diaspora ar putea cel mult că cele 4-5% din redistribuire sa se duca într-o proporție mai mare spre partidele votate mai mult în diaspora decât spre cele care n-au fost votate de diaspora.

      00
    • nu intelegi ca parlamentarii pt diaspora sunt 6, dar voturile diaspora nu conteaza ca 1% ci ca exact procentul din total prezenti la vot? daca in diaspora au votat 10%, ei au influenta de 10% asupra componentei parlamentului. nu intelegi nici ca un judet cu 2% din populatia tarii primeste 2% din parlamentari, dar daca prezenta la vot a fost mare si ei au reprezentat 5% din alegatori, au influenta de 5%? pt ca votul e proportional, nu uninominal? iar circumscriptia din Romania e fix judetul, nu exista alta. de aia votezi pe liste, care includ exact aceiasi oameni/partid, in toate sectiile de votare din judet
      doar cand era uninominal aveam in jumatatea mea de oras un candidat din partea pnl, iar in alta jumatate de oras era alt penelist. de exemplu.
      impartirea locurilor din parlament pe partide se face doar in functie de ce procent a avut fiecare din totalul voturilor. impartirea geografica a parlamentarilor e cu totul altceva si tine de populatia fiecarui judet + diaspora. iar apoi, la nivel de judet, se incearca ca parlamentarii care reprezinta judetul ala sa fie validati pe baza voturilor din judet pt fiecare partid. dar nu e posibil,pt ca mai da cu virgula, avand in vedere numarul mare de voturi care trebuie impartite. de aceea cand un judet are dreptul la doar 3 senatori, se mai intampla ca 2 sa fie de la partidul iesit pe locul 2 acolo, pt ca partidul care a iesit pe locul 1 a iesit pe un loc doi in procent mare in alte judete sau in judete mai populate si a primit acolo deja parlamentari. e un algoritm.

      00
    • Repartizarea și atribuirea mandatelor de deputat și de senator se fac în două etape: la nivelul fiecărei circumscripții electorale și la nivel național (vezi legea nr. 208/2015). Voturile neutilizate in prima etapa intra in calcul la etapa a doua (repartizarea centralizata).
      Astfel, se ajunge teoretic ca un partid care ia 20% din totalul voturilor (cumulat pe toate circumscriptiile, inclusiv diaspora) sa obtina aproximativ 20% din mandatele de parlamentar.
      Si tot astfel ajung parlamentari unii candidati care au pierdut cu brio alegerile din propria circumscriptie (vezi de ex. celebrul caz Tariceanu).

      00
    • @S – vorbești prostii, împărțirea nu e pe județe ci pe circumscripții iar fiecare circumscripție are alocat un Nr de parlamentari în funcție de Nr de locuitori, acest Nr nu poate fi influențat de prezenta la vot, adică dacă în circumscripția dintr-un oraș e mica prezenta la vot iar în circumscripția din alt oraș e mare nu înseamnă că ultima circumscriptie preia parlamentarii de la circumscripția cu prezenta mica la vot.

      Cum am mai spus singura influenta a unui vot masiv în diaspora e asupra eventualelor procente care se redistribuie a celor care nu fac pragul de 5%.

      Oricum discuția e inutila la cat de slab e interesul diasporei pt alegerile parlamentare probabil nu vor vota nici macar câți au votat în 2016 pt că multe tari nu vor permite votul fizic in cabina din cauza epidemiei. Interesul scăzut se vede din faptul că doar 6000 de români din diaspora s-au înscris la votul prin coresponda cel mai mic număr comparat cu oricare alte alegeri și chiar daca s-a prelungit termenul mă îndoiesc că va exploda interesul.

      00
    • un judet nu preia parlamentarii altuia daca prezenta la vot e mai mare, e vorba de cum se imparte culoarea politica intre numarul stabilit de parlamentari la care are dreptul fiecare judet, in functie de populatia la momentul ala . nu intelegi nici ca singurul lucru care conteaza e cat la suta din totalul votantilor au votat cu un partid. daca au fost 10 milioane (nu conteaza cati din ei din diaspora)care au votat si 35% au votat cu pnl, atunci pnl ia 35% din parlamentari. care pot deveni 36% (de exemplu) doar daca sunt voturi de redistribuit de la partide care au avut sub 5% . circumscriptia e judetul. nu exista o unitate de masura mai mica pt parlamentari. un parlamentar isi reprezinta judetul, nu o diviziune mai mica.

      00
    • @corcodusul
      Exact. Conteaza ca % partidului sa se regaseasca in % de parlamentari pe care ii are. E pe plan secundar ca fiecare judet sa aiba parlamentari distribuiti pe partide exact asa cum a votat judetul. Probabil poate fi schimbat algoritmul mai mult in sensul asta si atunci partidul care ar iesi pe locul 2 cu foarte multi votanti in unele judete nu ar prinde parlamentari acolo pt ca a castigat cu procent mare in alte judet si candidatii de acolo ai partidului au ocupat toate locurile de alocat partidului. acum algoritmul nu favorizeaza concentrarea geografica: de exemplu pnl a castigat in stil mare in judetul sibiu. Dar pt ca erau 3 senatori pe judet, ar fi trebuit sa aiba 2 senatori si usr unul. Dar algoritmul a dat 2 senatori psd-ului si unul pnl-ului. astfel, candidati pnl care au obtinut un procent mai mic , dar in judete mai mari ca populatie, au obtinut si ei locuri in parlament. Iar usr a primit in compensatie un loc de senator in Vaslui. Un algoritm mai corect geografic ar fi eliminat complet parlamentarii psd din unele zone ale tarii si complet parlamentarii pnl din altele. dar cel de acum a dat posturi si pesedistilor din sibiu si penelistilor din teleorman.

      00
  4. HM a cumparat mai multi sclavi

  5. traiasca renault, sa pui motoare de drujba pe masini…

    00
    • nu are nimic, bos, trag bine, serios.

    • Sa nu fim rai… sunt motoare mici turbo care au fost ok si care nu au fost ok. Ce face renault insa, e de un jeg maxim.

      00
    • bine zarax, toate sunt ok dar pana acum sunt o dezamagire totala, mai bine un doi litri aspirat decat o drujba cu turbo

      00
    • În america aia nu pun motorașe din astea nici macar pe drujbe.

      00
    • Totul se rezuma la asteptari, pret. Alea de 0.9 sunt fiabile, nu au avut probleme. Si eu am vrut masina noua in 2015, cu motor de x litri, piele etc. Dar mi am permis doar un renault captur.

      00
    • În esență, aceste autoturisme au probleme cu consumul de ulei prosti sint astia de la Renault, puteau sa se ia dupa VAG si sa le spuna clientilor ca asta e feature nu problema. Eventual sa le dea un bidon de ulei cadou sau primele 10 completari gratuite.

      00
    • @Martha Logu – unele dieselare Volkswagen cu peste 100 mii de km facuti consuma mai mult ulei decât motorina.

      00
    • Am vazut acum ceva timp la stiri cum baga unul intr-o masina, Golf 4 parca, ulei alimentar in loc de motorina ca era mai ieftin. Cica astea ar avea motoare in 2 timpi de fapt, ma rog, ceva mai avansate ca nu mai trebuie sa faci amestec, la astea o data bagi ulei, o data bagi motorina.

      00
    • Un prieten cu golf 5 la fiecare 100km baga mai mult de 1 l de ulei iar la reprezentată i s-a zis că așa e normal când a cumpărat mașina nu i-a zis nimeni că va da mai mulți bani pe ulei decât pe motorina.

      00
    • @coco vezi ca ai mancat un 0.

      00
    • @zidanne – n-am mâncat nimic omul a și făcut calcule – motorina îl costa cam 20 lei/100km pe când uleiul peste 30 lei/100km.

      00
    • Ce a facut VAG cu TSI-urile si uleiul e mai sinistru decat pare la prima vedere. A normalizat consumul de ulei la motoare. Daca acum 10 ani, cand vedeai ca consuma ulei te duceaci in secunda 2 la service (eventual pe garantie), acum zici „las’ ca merge, asa fac toate”, ceea ce nu mi se pare normal. Tehnologia ar trebui sa faca progrese, nu pasi inapoi.

      00
    • @coco daca masina aia consumă 1l de ulei la 100 de km atunci are o defecțiune gravă. Daca are răspunsul ala in scris atunci cineva va plăti cu scaunul. Daca face plângere.
      VAG (Audi in special) spunea ca la EA888 rev 2 datorită modului de funcționare 1l/1000 de km este normal. Mie mi se pare o poveste de grădiniță…
      La restul de motoare câteva sute de ml intre schimburi (15k) este binevenit. Datorită modului de funcționare motoarele cu ardere internă in 4 timpi scăpă gaze (si combustibil) in baie (termenul e PCV – positive crancase ventilation) si diluează uleiul.
      Nu mai zic ca unele dieseluri cu DPF au un injector suplimentar pentru regenerare. Când lucrurile o iau catre sud… Stiu vreo 3 cazuri de genul asta la masini sub 140.000km/5ani doar in vecini si in ultimul an. Marci diferite.

      00
    • @zidanne – nu știu dacă are un răspuns scris însă verbal la service-ul de la reprezentanta Volkswagen din Cluj i s-a spus că așa e normal, masina are peste 10 ani deci sigur nu era în garanție când a mers in service, povestea asta e de acum 2-3 ani mă gandesc că de atunci crapă motorul daca avea vreo problema serioasa.

      00
    • @coco nu exista asa ceva. Adica nu cred pana nu vad.
      Sigur n-are baia sparta? Ca 1l/100 nu consuma nici trabantul. Si ala avea motor in 2T.
      Si era cea mai lunga masina din lume: 3m masina, 20m fumul.

      00
    • Pai daca ar fi spartă baia ma gandesc că peste noapte ar curge tot uleiul și dimineața ar fi goala baia, însă nu e cazul, motorul consuma doar când funcționează iar daca uita sa completeze după 100 km i se aprinde martorul de ulei.

      00
    • renault captur e un clio mai mare și mai prost

      00
    • Așa e, cum zice zidanne. Trabantul consumă cam 200 ml de ulei la 100 km, bine, depinde și cum mergi, dar poți s-o iei ca medie. Unii pun chiar mai puțin, se duc spre 150. Iarna poți să ajungi spre 250.

      00
  6. NOU
    #46

    Indienii fac mari provizii de lemne.

    00
  7. Ne asteapta o iarna grea – indienii strang lemne in draci ;-)

    00
  8. referitor la 6, incepe Bill sa isi dea cu parerea? E cumva virusolog, epidemiolog? E adevarat ca are informatii din surse medicale, dar parca ar trebui ca informatii de genul asta sa vina de le experti in domeniu.
    Ne plangem pe aici ca romanii sunt experti, ca vin toti neavenitii sa isi dea cu parerea. Dar ne inchinam la orice opinie a lui Gates.

    00
    • hai să zicem că al treilea cel mai bogat om al lumii are alte informații decât ai tu și cu mine. de aia își dă cu părerea.

    • Pai nenea billy vrea să-l bată pe ctp-ul care expert la orice, dar mai are mult deocamdată billy e expert doar in it și medicină, ctp-ul e expert cel puțin în politică, cinematografie, inginerie și tenis.

      00
    • Rectific billy e expert pe făcut afaceri în it, ramane celebrul cu 640kb RAM sunt arhisuficienti pt omenire, un fel de băsescu care a debutat din puțul gândirii că Romania nu are nevoie de autostrazi.

      00
    • Si iata ca in 2020 inca mai exista imbecili care cred ca el chiar a zis aia.

      00
    • Și imbecili care nu cred deși există video cu billy spunând că-s suficienti 640kb de RAM.

      00
    • Ia da ma sa vedem și noi filmul ala. E făcut cu telefonul mobil în ’84?

      00
    • pana una alta este stapan peste cea una dintre cele mai mari firme de it din lume si presedinte peste cateva organizatii si fundatii care se ocupa fix de situatia medicala a populatiei. nu mi se pare chiar implauzibil ca un departament poate nuc hiar public din microsoft sa se ocupe de o modelare statistica cu ajutorul unor date din teren obtinute din surse credibile.

      ca s-a facut si purtator de cuvant e alta poveste. desi daca si de bill gates zice lumea „cine e asta”, atunci de john smith, assistent pr, ce ar fi zis?

      00
    • Rimbule se găsește inregistrarea pe net, probabil ești născut înainte de 84 și e șocant pt tine sa afli că existau metode de filmare atunci chiar daca nu erau digitale.

      Interviul e dat la o televiziune, probabil încă un lucru socant pt tefelisti cu cas la gura și mucii pe piept.

      00
    • CTP-ul era expert si in lins in c*r FSN-ul, dar mno… lumea mai uita, tu te reinventezi, adaptezi…

      00
    • Coco, mănânci rahat, declarația aia e un mit și atat, Gates nu a spus niciodată asa ceva. Și sunt născut cu mult înainte de ’84.

      Încă aștept înregistrarea. Pe VHS daca vrei.

      00
    • @rimbulet – în primul rând billy n-a zis in 1984 ci în 1981, dar pt tine născut după 2000 care n-a auzit numai de selfie și înregistrarea cu telefonul, e tot una.

      00
    • @Coco – insusi Bill zice ca nu, asa ca las-o moarta.
      https://electronics.howstuffworks.com/tech-myths/5-myths-about-bill-gates3.htm

      00
    • Nu-s mare fan billie dar să fim serioși, omul vorbește din perspectiva unei organizații care se ocupă cu vaccinarea și cu epidemiile de vreo 20 de ani, de când Steve Ballmer a preluat Microsoft și Bill Gates îl mai întreba doar de sănătate din când în când.

      Dacă adunăm toți criticii lui pe aici, oare câtă experiență la firul ierbii avem cu epidemii? De acolo are el informații, nu din prisma faptului că are foarte mulți bani. Omul din ce am văzut citește (și înțelege) vreo 6 cărți pe lună. Câți dintre cei care-l critică aici fac asta?

      Apoi, omul studiază teoria fecalelor (da, exact ceea ce sună) pentru că a vrut să rezolve problema canalizării în țările sărace, care e cauză a multor boli, știm cu toții. Acuma sincer, când ești cel mai bogat om din lume, să te apuci să studiezi fecale mi se pare cumva…omul ar putea face orice altceva pe lumea asta, nu să studieze descompunerea fecalelor, și totuși o face.

      Dacă era interesat de depopulare cum zic toți idioții, să le faci la africani și la indieni canalizare e cea mai proastă strategie…eviți o grămadă de boli naturale cu care nu te-ar bănui nimeni de intenții rele.

      Singurul motiv pentru care adună atâta ură este pentru că oriunde apare el cu organizația lui, strică combinația ONG-urilor care primesc bani de la bugetele naționale și donații, și face treaba lor și apoi nu mai e nevoie de ei.

      Au fost o grămadă de cazuri în africa cu acuzații false, venite de la ONG-uri din astea sugătoare de fonduri.

      Acuma gândiți-vă și voi logic, când aveți o sinecură din asta cu salariu bun, te faci că muncești, vine Bill Gates și în 6 luni rezolvă ceea ce cică faci de 10 ani, cu bani mai mulți ca el…un pic devii disperat.

      Și din experiența mea cu românia pot zice că nu există oameni mai malefici decât cei cu funcții călduțe nemeritate. Nu vreau să-mi imaginez ce-i prin Africa.

      00
    • Stai că vin sabotor, damian, doamna cu roata,aditzah, nicu…..să-ți spună că e absolut normal și cum îți permiți să pui la îndoiala profesionalismul lui alde sica, catu, pepsiglass sau bode-cel-grabit, cel mai bun guvern din galaxie johanis dixit.

      00
    • intoarce-te in timp la veorica daca nu-ti convine. ca daca te bazezi pe alegerile de anul asta, slabe sanse. s-o mai terminat din prostii care voteaza cu psd.

      00
    • @S – dacă au fost proști pesedistii atunci e ok sa fie prost și guvernul meu, schimbam guvernele doar că să cădem din loc în puț scăpăm de dracu’ și dăm de mă-sa.

      00
    • @coco, incredibil cum încă mai ființezi, repet, nu am nicio treaba cu PNL, nu am discutat pe niciun subiect despre PNL, pe lângă faptul ca esti un postac paranoic și specialist in fake news, mai ai si tendintele unui psihopat, te-au marcat niste useri până la nivelul unei depresii psihotice, altfel nu te-ai trezi obesiv in fiecare dimineață cu numele lor in gură… Initial erai amuzant, acum esti caz de studiu :))…

      00
    • coco, nu, alea pesediste au fost mult mai proaste, deci nu e din lac din put, e din lac tot in lac, dar cu sperante realiste de iesit pe mal.

      00
  9. 6 – eu nu inteleg de ce se tot mentioneaza venirea iernii. A fost vara in USA, Romania, India, Iran, Israel, etc. si cazurile au crescut fara probleme. Fara o pregatire medicala iti dai seama ca virusul asta nu e sezonier. Singurele tari unde va creste vor fi cele din vestul EU care au reusit sa tina sub control raspandirea pe timpul verii, dar nu datorita vremii.

    00
  10. Departe de a-i lua apărarea lui lucovid, dar cred că se cam exagerează. E un vehicul motorizat care poate fi folosit de un bătrân (cum e cazul de fata) pentru a de deplasa mai ușor. Nu înțeleg cum putea deduce că are handicap? Mai ales dacă l-a văzut și cu mesajul respectiv afișat în spate (da, e chiar bătrânul respectiv)

    https://ibb.co/5G87QFB

    00
  11. Sa ii vad pe aia care trambitau si pe aici motoarele astea si alea de 1l.
    Bine greu sa recunosti ca ai aruncat banii pe o pocnitoare.

    a durat doar 5 ani?!?!? si scandalul asta + ala de la VAG cu 1.2.

    acum imi pare bine ca am fost prost si am mers pe un motor clasic aspirat :P in patru cilindri.
    Fix aici mistocarea unu acum cativa ani motoarele primitive de la mazda (aspirate, cuplu mic, nu se duc blana) of of.

    00
    • nu recunosc nici acum. o lasă așa, la punctul mort.
      depinde doar de noi să ne ferim de manele din astea.

    • Un motor de 1 litru cu 4 cilindri, aspirat normal e foarte ok, atata timp cat nu ai asteptari de masina de curse si vorbim de un supermini pentru oras si drumuri ocazionale.
      Conduc de 7 ani un Saxo si am mers cu aia 60 de cai si pe autostrazi si pe drumuri forestiere. Daca stii ce sa faci cu el, e foarte ok.
      Am cunoscuti cu japoneze cu motoare pe benzina aspirate normal si sunt foarte multumiti. Sigur, in Bucuresti nici cu motocicleta nu scot sub 5 litri dar nah…si cu sufletul in rai si cu…nu se poate.

      00
    • dan, faza e că românul se uită că are 100CP și crede că e la fel ca la 2.0 diesel. de aja o forjează, de aia se strică mai ușor. și nici producătorul nu poate spune „coae, are 1 litru motorul, nu îl forja prin oraș sau prin depășiri ca vita, asta e mașină să mergi bătrânește”.

    • bine, clar nu e prob.

      Am avut o perioada buna un corsa 1.2 automat pe mana, de oras era perfect. Dar nu as iesi cu ea la drumuri lungi, desi fac o tura de 1200km cu un motor nu cu mult mai mare.

      Dar vezi mai jos ca motor mic+barca+ „condus sportiv” nu se impaca.

      00
    • @Vali, corect, se uita la cai putere si atat. Dar trebuie considerata si greutatea totala a masinii, la fel ca si cuplul.
      Pentru urmatoarea masina tot la benzina raman, dar ceva decent ca marime fara turbo, cel mai probabil japoneza, ca restul nu se mai complica.

      00
  12. Pai la Octavia 1.0 am facut in decurs de 3 zile 1800 km pe autostrada, 140-150 km/h (nu in Romania). A doua zi mi s-a aprins martorul nivel ulei, pe joja nu era nimic. I-am intrebat pe domnii de la Skoda, au raspuns ca din cauza mersului sportiv, e absolut normal. Masina avea revizia facuta in urma cu trei saptamani si are doar 35 000 km. E masina de servici, nu ma intereseaza, eram doar curios de ce raspuns imi vor da. Deci, de evitat asa ceva cu peste 100 000 km sh. Alta chestie hilara, acum 4 ani am avut un a4 2.0 tdi, ce iarna nu statea niciodata la 90 grade. Daca era ger, o beleai ca avea probleme si cu caldura in habitaclu. Am dus-o la reprezentanta, mi-au aratat o hartie conform careia este absolut normal asa ceva iarna. Deci, sa mai cumperi Audi.

    00
    • Motoare volkswagen.

      00
    • acum nu ca as fi fan vag sau motoare de pocnitoare da daca tu tragi de motorul ala pana lesina nu crezi ca va avea nevoie de ingrijire mai des?

      La moto schimbi cand e nevoie, nu dupa carte. Mereu este nevoie de schimb mai des de ulei, idem cauciuc.

      00
    • babaieti, fo real? voi ati baut gaz?

      octavia (nici macar rapid), motor de 1 litru, 3 cilindri. 150/140?
      octavia veche 1.6 deja vezi ca motorul la 150 depune efort si devine zgomotos. mers de m-am plictisit cu aia si ii stiu metehnele da nu m-as urca intr-un octavia 1l.

      probabil nici uzura prematura nu intelegi de unde apare.

      00
    • probabil nici uzura prematura nu intelegi de unde apare.

      NU DE LA MOTORUL MIC CARE LUCREAZĂ INTENS!!! DE LA ORICE MAI PUȚIN DE LA ASTA!

    • NU DE LA MOTORUL MIC CARE LUCREAZĂ INTENS!!! DE LA ORICE MAI PUȚIN DE LA ASTA

      Și de vina e utilizatorul care poate fi paralel cu domeniul auto, nu producătorul care dinadins submotorizează pt că să cumperi cat mai des mașini noi.

      00
    • bine boss ai dreptatea morala de partea ta, in cele din urma si aia legala.
      Da de ce te legi la cap cu astfel de probleme?

      Ca pe timpul, banii si sanatatea te lupti cu ei.

      00
    • aceeasi chestie o gasesti la louis rossmann pe youtube.
      Când mergi cu produsul apple la service oficial, cu o defectiune de fabrica sau o stricaciune din cauza design-ului prost, îți spune că produsul e perfect conform și reparația costa 1000 de dolari.

      00
    • Dacă vreți motoare fără consum de ulei, luați-vă un Peugeot :))

      Serios vorbind acuma, am avut 3 hdi-uri și n-am știut niciodată ce înseamnă aia consum de ulei. 2x 1.6 și un 2.0. Când auzeam la alții cu VW mă miram mereu, eu n-aveam ulei în portbagaj, ăștia toți canistra la ei, chiar cu mașini mai noi.

      La benzinare nu erau așa de reușiți nici ei, consumau ulei, dar dieselurile întotdeauna au fost foarte ok. De-asta le vedeți și la ford, și la jaguar, și pe Land Rover.

      Chiar cochetam cu un audi în viitorul apropiat dar când tot citesc că trebuie să stai cu uleiul în portbagaj mă disperă. Poate tot la japoneze ajung până la urmă dacă toate ‘așa e ele’.

      00
  13. Nimic despre primarul care își pedepsește copila?

    Gasiti 10 diferențe între primar și minora de acum 2 săptămâni care dădea picioare în cap. Asta ca să nu ne mai întrebam de unde izvorăsc comportamentele de genul asta.

    00
    • oare cum va proceda poliția în cazul ăsta? Îl vor lua cu cătușele ca pe băiatul ăla prost care vorbea prostii pe net despre minore sau vor negocia cu el ca în cazul clanului Duduianu iar primarul va zice că a citit în biblie că are voie să facă asta și ei vor zice ok, atunci da.

      00
    • Nu mai bine îti vezi de familia ta?

      00
    • @Andrei pai e de la pnl îti dai seama că va fi scos basma curată mai ales că poliția e ocupata sa asigure paza infractorilor iar șefii poliției să se întâlnească noaptea cu interlopii că să-i roage să nu încalce legea.

      00
    • Ba da, pagina ăluia e plina de înjurături. Sincer…. Tare mi-e ca fiica-sa o sa și-o ia grav de tot din cauza asta, de data asta fără sa mai filmeze.

      00
    • Asta e abuz sexual si pornografie infantila in toata regula.
      Care e altfel, sensul dezbracatului si pus fata sa zica „sunt o fetita obraznica”?! Care e sensul filmatului unei fete dezbracate? De ce ti-ai umili copilul in asemenea hal, incat sa o dezbraci in pielea goala, la varsta ei, cand are tot dreptul din lume la intimitatea propriului corp.

      Mi s-a strans pielea pe mine, l-as pune pe animalul asta sa mearga gol prin oras, legat cu lanturi de o masina, pana ii sangereaza picioarele. Puscaria e prea blanda pentru hoitul asta pervers si infect.

      00
  14. Fashion days trimite newslettere despre bun simt si cand dai clik pe filmuletul lor il fac pe unu „dobitoc”. Nu cred ca jignirile si bunul simt au loc in aceasi fraza.
    https://www.youtube.com/watch?v=xHjqSffZ0cg

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube