Știrile zilei – 17 octombrie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. La gigacalorie la Bacău ai 55c lejer pe calorifer. În București am 26c,radet.
  Pai pe mine ma interesează cât costă…. Cel mai mult am văzut 30c pe calorifere. Noi suntem la paușal. Teoretic non stop căldură.
  Radet au zis că e ok când i-am chemat. Am căldură aia de 26c primii cinci cm din calorifer. Sectorul doi pantelimon.

  00
 2. Penalii isi recunosc vinele. Iau 3,4 ani cu executare sau mai putin cu suspendare, fac jumate, raman cu milioanele furate, ies din lumina rampei si traiesc fericiti. Mitrea spre exemplu a facut puscarie pentru un rahat de spaga. restul? gaura ramane urmasilor urmasinor nostri

  00
 3. asta cu stadioanele e încă o nerușinare tipic românească. dai 100 de milioane (la prima strigare – va fi spre juma de miliard până la urmă) pentru niște stadioane pe care nu se joacă meciuri la ce, ci doar se antrenează echipele. cu 20 de milioane poți face o bază hipermodernă, cu patru terenuri de antrenament complet separate și perfect utilate, iar de restul banilor, până la 100, legi în sfârșit, decent, aeroportul de oraș. mi-e și groază ce show va fi în 2020 cu transferul microbiștilor în oraș de la aeroport. nefâcând nimic 4 ani, firea va da zeci de milioane de euro pe o flotă de autocare ce vor sugruma și mai tare traficul bucureștean… și va câștiga alegerile

  00
 4. Foarte tare articolul despre calatorit, norocul meu ca am „expendable money and the luxury of free time to be able to pack and leave, keeping in the spirit of spontaneity” :)))

  00
 5. Are stofa Dragnea asta, stie ce vrea sa auda popendulatia rupa-n fund. Asta e tara astia sunt oamenii, injura corporatiile de numa, dar pun CV-uri cu 2 maini pentru un job la ele, iar de partea cealalta 3 lei e scumpa o paine de bun simt, e mai ok aia cu 2,7 lei de la Hypermarket… dar totusi cand e sa ne dam cu parerea Hypermarketurile ne distrug tara. Natie de 2 lei, de mii de ani am fost prostii continentului… nu-i de azi de ieri.

  00
 6. Ce bestial e Sibiul!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube