Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

33 comentarii

 1. Era mai mult decat necesara minunea de la Bacau. Orice drum facut spre sudul tarii ce trecea prin Bacau este la momentul actual intarziat cu cel putin jumatate de ora sau mai bine, pentru ca trebuie sa intri in oras si nu exista o centura adecvata.

  Comentariu apreciat.243
 2. 7. ?

  “Autostrada” Moldovei, care e de fapt centura Bacaului… O sa treaca cel putin 10 ani pana Moldova o sa aiba o autostrada. Si sunt foarte optimist cand zic 10 ani.

  Comentariu apreciat.340
  • Da, 10 ani pina cind va fi gata centura Bacaului si inca 30 de ani pentru 20 de km de autostrada propriu zisa.

   71
  • Cand a inceput autostrada Transilvania-Bechtel? Cat s-a construit? Tot asa o sa mearga si asta

   50
  • Autostrada Bechtel a inceput in 2003 și trebuia să fie gata in in 2012 însă a venit Băsescu la putere a renegociat contractul în 2005 și acum suntem in 2020 și nu e făcut nici macar 20% din autostrada.

   112
  • NOU
   #12

   Bechtel au facut complet(mai putin parcari) 52km in 6 ani (2004-2010)
   In 2015 s-au reluat lucrarile. Pana acum avem 13km construiti, in 5 ani 😀

   Realitatea ne-a dovedit ca bechtel a avut un randament chiar bun, din pacate.

   101
  • Bechtel e firmă abonată „la stat” în SUA, iar contractul cu România a fost, de fapt, un mod mișto de a spăla niște bani. Bechtel nu a avut niciodată intenția de a finaliza ceva în România.

   73
 3. a tip: de ce misca contructorii de autostrazi cu talent si harnicie in ultima vreme? Pentru ca stiu ca daca nu incaseaza cat mai mult pana in vara, atunci anu asta nu mai pupa decat poze cu bani. :))

  Comentariu apreciat.251
 4. Minune la Bacau era Știrea asta: a fost reparata rețeaua de apa!

  131
 5. “trebuie să scriu și despre cosmetice acum :(” pai de boss, nu ziceai tu că vrei să atragi și femei pe blogul ăsta de topoare? 😅

  61
 6. Apropos de câini: prin alte părți decât București, mai ales pe la sate, se plânge lumea că vin “unii” și descarcă cu mașina.
  Motivul “abandon” e un pic mai complex: de la abandonat câini adulți din motive care de care mai cretine, la abandonat cățeaua gestantă (că n-a castrat-o și aia s-a coțăit cu primul mascul care a intrat pe sub gard sau care a sărit pe ea la plimbarea zilnic), la abandonat puii nedoriți (eventual împreună cu cățeaua), până la lăsă câinele mascul propriu să coțăie orice femelă întâlnită că “nu e problema mea”.
  Iar pt aceste motive, modalitatea de rezolvare: educație și amenzi. Multe și serioase amenzi.
  Și dacă ziceți că o sterilizare e cam scumpă la veterinar n-o să vă contrazic, dar o să mentionez că, cel puțin în București, o grămadă de cabinete au campanii peste campanii de sterilizare gratuită, exista campanii ale primăriilor de sector sau altor instituții de stat implicate în problemă. Acesta din urmă sunt popularizate inclusiv prin afișe pe străzi, pe la scări de bloc, etc, nu doar on-line.

  171
  • Da, dar ce faci cu cretinii care spun “nu sterilizez ca e pacat de la Dzeu”?

   151
  • @Sitting Duck, am zis ”modalitatea de rezolvare: educație și amenzi. Multe și serioase amenzi”, că pentru păcate se duc și se spovedesc la popa, care-i pune să zică de x ori vreo rugăciune și gata…puf…a dispărut păcatul. ANAF/FISC-ul nu iartă. 🙂

   mai complicat mi se pare cu cu ăia ”să se bucure și el de sex, cum să-i iau plăcerea asta”, că p-ăia nu prea reușești să-i convingi că în afară de om mai sunt vreo 2-3 specii (știu sigur de delfini, dar parcă mai era o specie) care fac sex pt plăcere. restul, inclusiv câinii și pisicile o fac strict și exclusiv pt reproducere.

   51
  • @Sitting duck: io i-aș steriliza și p-ăia. Să știm o treabă.

   62
 7. NOU
  #25

  Nimic despre noua interfata OLX ?
  PS : E Oribila

  121
 8. Bossultane mosul ala nu-i nimic, petreceri pe bloc dadeau baietii in Balta Alba de-acu 20 si bine de ani…

  Ba unele blocuri construite prin 60 si ceva (alea de pe langa IOR, care au o pergola de beton peste, ca un fel de sapca) chiar sunt proiectate cu terasa circulabila si parapet inalt dupa modelul “unite d’Habitation” al lui Corbusier, ca sa iasa tineretul la socializat si la “uite luna, uite Caru’..”

  Pe vremea cand toti stateam cu parintii si cheia statea la administrator iar lacatul era unul din ala chinezesc, se purta chiar si sexul pe bloc pentru aia care stiau sa umble cu agrafa de par la ei.

  Poate ne-aude si tineretul care pe vreme de pandemie e inchis in casa cu babacii.

  #cucheiadegat ; #bloccu10etaje;

  192
 9. Economia trebuie repornită cel tarziu de la sfârșitul lui aprilie, deja pierderile sunt imense iar în 6-7 luni vor fi milioane care vor muri efectiv de foame iar epidemia va fi ultima problema.

  821
  • Doar milioane? Păcat. M-ar fi interesat vro 3 miliarde, așea…Rusia, China, India, Pakistan și Orientu’ Mijlociu. Să fie bine, să nu fie rău.

   13
 10. Pe buhnici l-ai ratat? Ne arata cum lucreaza de acasa si vinde ingrasamant pentru gazon la f* …

  03

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube