Știrile zilei – 17 aprilie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Mai urmeaza sa isi faca si sistem de affiliate cei de la Carrefour…

  00
 2. Eu nu înţeleg o chestie la faza cu aplicaţiile de telefon. De ce e neapărat nevoie să dau banii pe una, dacă am alta gratuită, care face acelaşi lucru la fel de bine? Nu epatez suficient dacă nu am aplicaţii plătite? Scopul lor e să-mi facă treaba, nu să-mi golească buzunarele.

  00
 3. recomandarile zilei sunt de vis la carrefourOnline :

  00
 4. Iar o sa ceara cei de la Dacia mariri de salarii, ca acum lucreaza pentru Mercedes Benz 🙂

  00
 5. ratza: e atat de simplu. Oamenii care fac aplicatiile cu pricina trebuie sa traiasca si ei din ceva. Pentru unii e suficienta „gloria”. Altii pun reclame. Altii nu pun reclame dar cer niste banuti, sau un abonament daca e un serviciu continuu.

  Cand gasesti aplicatii gratuite care iti acopera o nevoie in mod ideal, e perfect. Realitatea e ca nu se intampla asa mereu. Poate ca aplicatia cea mai buna e pe bani. Sau poate ca te enerveaza reclamele. Si atunci decartezi cativa lei – daca ai chef.

  00
 6. Bravo Alex Mihăileanu !

  00
 7. NOU
  #7

  @ inaptul sef
  pai recomandarile alea sunt in raport cu ce ai gugalit tu in ultima vreme…

  00
 8. astept acum sa mai aud povesti cu Marocul. Sunt amuzante

  00
 9. Trendul la noi e ca toti sa treaca pe online. Nu stiu daca chiar e cea mai buna idee, sa vedem. Aplicatiile gratuite pentru telefoane, de obicei nu fac tot tacamul de chestii pe care le face una platita.

  00
 10. E buna asta cu „cei care fac aplicatii trebuie sa traiasca si ei din ceva”. E problema mea ca ei trebuie sa traiasca din ceva? Ca eu trebuie sa traiesc din ceva crezi ca intereseaza pe cineva? Sau trebuie sa fiu facator de aplicatii?

  Ma mir ca romanii dau 1 mil de $ pe luna ca sa cumpere aplicatii. Si asa mi se pare foarte mult.

  Astept si un articol in care unu sa fie uluit de raportul intre banii dati de romani (persoane fizice) pt a-si cumpara calculatoare/laptopuri si banii dati pe software pentru ele.

  00
 11. „Suntem un popor foarte răsfăţat din punctul de vedere al acestui tip de servicii. În România conţinutul este foarte prost plătit. În Cehia abonamentul la Voyo costă mai mult de 10 dolari, la noi este aproximativ 4 dolari“

  Si tot felul de astfel de declaratii … da sunt curios, daca ei isi platesc angajatii/ vedetele la nivelul pietelor pe care le dau drept exemplu pozitiv?!

  00
 12. @Adrian, ce nu înţeleg e de ce se bate apa în piuă cu „doar X bani pe aplicaţii”. E ca şi cum m-ai întreba de ce-mi parchez maşina în parcarea gratuită şi nu în aia cu plată. Partea cu dezvoltatorul care trebuie să trăiască din ceva mă lasă rece. E problema lui, nu a mea. Ca să-mi vinzi ceva, trebuie să convingi că e mai bun decît altceva.

  Există o mulţime de aplicaţii freeware pentru Android, unele de o calitate incredibilă. Ca utilizator de Symbian, eu nu găsesc aceleaşi aplicaţii nici măcar pe bani.

  00
 13. Mazăre e cumva şi împotriva homosexualilor? nu de alta, dar eu unu’ îl cam suspectez de unele apucături pidosnice. Are el un je ne sais quoi…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.