Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Vânzările din IT stau foarte bine, deși românul nu prea înțelege el ce e aia. Că tot vine vara eu însă aș fi mai curios cum stăm cu vânzările de săpun și alte chimicale frumos mirositoare și degrabă dezinfectante. Am văzut că la TV avem 5 reclame la pastă de dinți pe calup, care mai de care mai horror, de parcă ar fi eticheta cu cancerul de pe pachetul de țigări. Dar săpunul? Când aţi văzut vreo reclamă socială la săpun, măcar la fel de penibile cum sunt alea cu accidentele, apa, mâncatul de legume. “Mai spală-te, române, că puți!”

  00
  • Da cu apa curenta cum stam? Canalizarea? Si restu’ care la oras par normale dar care nu exista in multe localitati din tara… când te uiti la ultimii 50 de ani de evolutie in romania te ia groaza daca vrei sa tragi o concluzie cu privire la cei care chiar au facut ceva pt. tara.

   00
 2. tariceanu este cel mai tare politician care l-a avut romania.

  00
 3. Comentariile la penultimul articol sunt mai utile decat articolul in sine

  00
 4. Simpatic articolul despre domni si doamne, cavalerism si sexism…
  Mi-a adus aminte de o pățanie povestită de fratele meu mai mare prin 1995, când s-a dus, ca tânăr student în drept și voluntar ONG-ist, la o conferință privind drepturile femeilor, la Budapesta.
  Organizatoarele erau americance, avocate și judecătoare din New York și Washington D.C., care au invitat delegații de femei juriste din toate țările Europei Centrale și de Est, de la baltici până la bulgari.
  In prima zi, fratele meu a ajuns la hotelul unde se tinea conferința odată cu cele patru americance. Au urcat împreună în lift și, când au ajuns la etajul cu sala, a dat să le facă loc să iasă ele primele, cum e cavalerește. Frățică, când au văzut ce are de gând, l-au împins femeile alea de la spate cu o așa forță de era să se lungească pe mocheta din hol! Pesemne, s-au simțit ofensate de gestul lui.
  Când mi-a povestit pățania, l-am întrebat: “Și tu, ce-ai făcut?” “Eu – zice el – m-m făcut cu plouă, dar după ce-am intrat în sală, mi-am dat seama că eram trei participanți bărbați și vreo 40 de femei! Așa că le-am luat la rând pe celelalte participante europence, m-am prezentat și n-am lăsat să-mi scape una fără să-i sărut mâna! Să vezi chicoteli și zâmbete! Numa’ americancele mă priveau pe sub sprâncene, parcă înghițiseră o lămâie!”

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.