Știrile zilei – 15 iulie 2014

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. SOV isi petrece batranetile departe de ochii lumii. Sunt convins ca o duce „greu” prin parnaie.

  00
 2. ce doctorate ?despre ponta nu prea se stie clar nici unde a dat bacu. asta are pe mana 40 de miliarde…

  00
 3. graficul ala cu bugetul invatamantului e facut pt. cititorii arabi sau israelieni? ca pe la noi se citeste de la stanga la dreapta… macar daca ziceau in titlu ca e vorba de „perioada 2014-2004”, daca pt. ei timpul se scurge in directie inversa

  00
  • Si pe mine m-a derutat. Nici nu am inteles la ce se refera titlul. De doua ori mai multi bani fata de cand? Ca fata de 2004 sunt de 2.5 ori mai multi.

   00
 4. o terminam si noi secolul asta cu salvatul de siteuri de social network?

  00
 5. Vreun prezident educat o fi fost ales pe undeva ? Ca al nost’ … :-(

  00
 6. Eu nu stiu sigur daca Ioana Petrescu e proasta sau e doar victima, dar ce a fost in capul ei cand a acceptat postul de ministru? Adica sa ai doctorat la Harvard si sa te invarti intr-un mediu academic de top si sa vii ca ministru un Romania unde trebuie sa argumentezi o prostie cu „asa simt eu” si „vom vedea cand vom face bugetul”, trebuind sa suporti si sa te puna la punct toti marlanii (Basescu, presa) si sa sustii pe toti incompetentii (Ponta, PSD & co). Saraca avea privirea elevului scos la tabla care nu stie nimic si mai arunca priviri disperate spre colegul de banca, poate ii sopteste ceva.

  00
  • E femeie. Ponta a crezut ca e de nivelul Udrei.

   00
  • Madam Petrescu e proasta si fiind proasta, e victima. Nu te duci la asa o intalnire fara sa te pregatesti un pic. Cum pizda ma-sii sa mergi la asa ceva fara sa stii cifrele pe de rost? Iar cind a luat-o cu doctrinele economice, cu chestia aia „Roubini a terminat acolo”, credeam ca o sa-i raspunda. Nu, timpita a stat ca o curca-n lemne. Ori poate a fost ceva cut & edit pe video? Daca nu si intr-adevar a fost asa o vita, mai bine sa-si dea demisia azi. E mai onorabil. Scapi de un sobolan ca Ponta si mai ramai cu ceva onoare.

   00
 7. Nu stiu unde se invartea pana acum Ioana Petrescu, dar la felul cum se exprima in limba romana pare mai degraba un copil care are nevoie de ajutor.

  00
 8. Înainte de „Cum salvăm Twitter în România” eu mă întreb „De ce să salvăm Twitter în România”. Niciodată n-am reuşit să-i văd utilitatea. Probabil în cea mai mare parte este vina mea, nefiind foarte implicat în reţele sociale virtuale.

  La urma urmei aşa cum sunt reţele sociale care au prins doar în anumite zone geografice (ex. cel mai cunoscut Orkut), pot fi şi reţele care nu prind în anumite zone. Dacă Twitter în peste 8 ani de existenţă nu se lipeste de români, nu ştiu de ce ar merita vreun efort.

  Dacă stau bine să mă gândesc, din memorie pot cita un singur caz în care, în România, un mesaj pe Twitter a avut ceva ecou: acum un an când unei piscotăreşe i s-a ars becul LED luat de la Ikea.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube