Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

  • Se milogeste, dar atata timp cat o afacere e win-win (castigam bani la buget, job-uri create, imagine, elicoptere ptr armata) nu vad de ce nu. Daca nu are parandarat, afacerea e OK!

   00
  • …in aceeasi ordine de idei invita firmele francize din Romania sa acceseze fondurile europene pe care noi nu le-am accesat! vive la france!

   00
  • Ar fi stupid să luam altceva decât aceste Airbus de la noi. Poate doar dacă nu intră chiar deloc în caietul de sarcini.

   Altfel, Forțele Terestre caută elicoptere:

   00
 1. Modifică puțin știrea cu cei care nu vor drum spre autostradă fiindcă te induce în eroare.
  Drum există și acum, e același pe care vor unii să îl facă de 4 benzi, trece printr-o comună, astfel că va ajunge drum expres.
  Și nu e vorba de UNII, este vorba de mulți din acea comună!
  Oricum în comuna aceea este un trafic infernal la orice oră și nu se circulă cu mai mult de 40 km/oră.
  În loc să se fi făcut de la bun început 2 racorduri la autostradă, s-a făcut unul singur.
  Binînțeles că cei care acum 6-7 ani se știa pe unde trece drumul, erau aceiași politruci ca și acum.

  00
 2. Ia hai sa ma mut eu in zona unde vin aia cu fabricile, sa-mi iau un credit si sa-mi fac casa pana in drum. Ce se poate intampla? Articolul 3

  00
  • @lugas
   Greșit. Comuna aia e acolo de mult timp; casele au fost ridicate cu mult timp înainte de a fi vorba de vreo autostrada in zona. Casele noi au fost ridicate mai departe de drum.

   E vorba de lărgirea drumului ce străbate comuna, dar e un pic greșit – nu e singurul drum spre autostrada, dar e cel mai potrivit dacă vrei să ajungi rapid in centru. Si, cu putina bunăvoință, s-ar putea amenaja un drum care să dea în calea aradului, nu sa străbată Dumbrăvița.

   00
  • Problema sta cam asa – in comuna Dumbravita si-a facut casa toata pulimea din Timisoara (gen Pipera la Bucuresti). Cand s-a pus problema construirii autostrazii, presedintele CJT (Ostaficiuc) si primarul Tm (Ciuhandu) au zis ca zonele rezidentiale nu trebuie deranjate de poluarea autostrazii. Imi aduc aminte de primar cum ne explica ca orasul se va dezvolta in nord si nu trebuie incorsetat de autostrada.
   Asa ca au mutat-o cat mai departe de Tm, la vreo 15 km. Ironia este ca singurul drum de acces spre autostrada trece prin Dumbravita, pe un drum judetean, acum enorm de aglomerat. Iar poluare e mult mai mare, tinand cont de coloanele de masini care se tarasc prin localitate cu viteza melcului.

   Ca si fapt divers, la Arad, primarul Falca, a tras autostrada langa oras, practic transformand-o in sosea de centura, cu vreo 3-4 iesiri la oras.

   00
 3. Ai, cate ineptii in articolul despre cum nu vor acces la autostrada locuitorii unei comune din Timis.
  Cine spanac e autorul si de unde scrie? Cineva din zona care cunoaste realitatea nu ar fi putut sa scrie asa ceva. Slab rau de tot.

  Asta e cea mai mare minciuna: “Acesta este singurul drum de acces către autostrada Timişoara-Arad”.
  Accesul la autostrada se face prin Giarmata si ca sa ajungi acolo mai ai cel putin 2 optiuni, nu esti obligat sa treci prin Dumbravita.
  Daca vor musai sa faca descarcarea de pe autostrada prin Dumbravita au alte optiuni, nu trebuie modificat drumul respectiv. Am sentimentul ca e blabla doar pentru a putea face lucrarea pentru hoarda de oameni mutata in comuna, fara nici o legatura cu autostrada. Este iures la orele de varf cand se pleaca spre munca sau oras si cand vine lumea acasa.

  00
 4. Redactorul de la stirea cu salariile din Banci si Supermarketuri , poate are bunavointa sa-si miste fundul ala lenes si sa ne arate in care Supermarket se dau salarii de 1500 lei net? Ca eu stiu doar de minimul pe economie…si 3 luni de proba cu 1/2 salariu dar program full time..

  00
 5. bruneta nr. 1 se califica si pentru sectiunea “pistrui”

  00
 6. Cale spre autostrada este si acum.
  Dezinformare.

  00
 7. Cum pana mea sa scuteasca copiii sub 3 ani de la intretinere cand el consuma mai mult decat un adult, spalat zi de zi, aruncat gunoi, dus afara zi de zi cu liftul, la o adica fraierii or sa plateasca pentru jegurile astea mici.

  00
 8. moemntul ala in care imaginea e furata si in loc de RON ai poza cu EURO. GG profit.ro!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.