Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Combaterea traseismului contravine principiului alegerilor uninominale. Eu votez omul, nu partidul (asta dacă chiar am avea uninominal).

  00
 2. Tablete lipseau la scoli. Unele nu au nici macar WC interior. Eu cred ca celor de la ministere le cam place sa ne ia peste picior. Traseismul va purta de acum incolo o alta denumire: prostitutie. Vom spune: prostiuata X a trecut de la partidul Y la partidul Z.

  00
 3. Dacă la muncă aș rata o jumătate de obiective, m-ar zbura șeful instantaneu.

  00
 4. tabletele in scoli nu-s pentru elevi. Inca nu v-ati prins? Ma mir ca inca n-au bagat uniforme obligatorii, daca tot avem o croitoreasa in guvern.

  00
 5. @nea_caisa
  Asta e teoria. Ai mei parinti l-au votat pe Becali, pe care il injurasera copios in fiecare seara, pentru ca alternativa era sa voteze un „no name” de la PDL, pe care il urau si mai mult ca partid. In afara de PDL si USL, pe buletin mai era cineva de la PRM si cam atat. Morala povestii e ca la o asemnea oferta votezi tot cu partidul. Partidele iti propun gunoiul de pe buletinul de vot si partidele interzic cu desavarsire gunoiului sa aiba vreo opinie proprie (sub sanctiunea excluderii). Deci, care uninominal?

  00
 6. „Prea bun, prea ca la tara” – referitor la interviul cu Barbulescu. A fost senzational de amuzant omul.

  00
 7. Asta cu tabletele e veche, din pacate. Au fost cumparate la pret mare si sunt din generatia veche cu ecran rezistiv probabil. Am vazut acum ceva vreme ca, pe langa banii dati pe ele, unii au facut si dulapuri speciale in care zaceau, lasate la incarcat. Mai bine dadeau banii pe net si routere, nu pe dulapuri. Dar asa e cand cineva trebuie sa isi traga „partea”…

  00
 8. Doar jumatate din angajamente a ratat ?

  00
 9. @robintel daca lucrai la stat erai shef acum :)

  00
 10. @D-Petre: pe celelalte nu le-au inceput inca.

  00
 11. NOU
  #12

  @krossfire: si mie imi place V Barbulescu, iar ce face acum il prinde bine. Vorbeste cu atata pasiune despre ceea ce ii place incat m-a convis si pe mine sa ma reapuc de fotografie.
  Restul, ca la romani

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube