Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Acolo langa lac ne mutam

  00
 2. Judecatoarea se intoarce…asta poate fi si titlu de film.Desi pe” noua si imbunatatita legislatie” a lui ciordache nu stiu ce o sa mai judece.

  00
  • E detasata disciplinar 6 luni la Curtea de Apel Tg Mures. Dar ar trebui sa o pomenim in toate rugaciunile noastre, sa nu o… sinucida cineva, Doamne fereste! Mie mi-e frica pentru viata ei. Respect, Doamna!

   00
 3. Din cate am inteles, pe noua legislatie, nimeni nu mai intra la inchisoare, asa ca am rezolvat si misterul inchisorilor neconstruite.

  Legea ce va intra in vigoare spune ca absolut toate probele avute pana la informarea acuzatului de calitatea de suspect devin nule. Daca ala e in flagrant si nu l-ai informat de calitatea de suspect, sa fim sanatosi, nu ai nimic impotriva lui; daca l-ai informat si ala continua, poate linistit sa invoce o boala mintala, ca i se va da dreptate. Vom fi o tara cu criminalitate 0. Sigur, vor fi furturi si omoruri, da nimeni arestat pentru ele.

  In concluzie, cred ca am devenit singurul loc de pe planeta Pamant unde se poate face ce se facea in Cleansing – poti omora pe cine vrea muschiul tau, asa cum poti fi la fel de bine omorat, cu impunitate. Doar ca la noi e sezon deschis tot anul.

  00
 4. Camelia Bogdan se întoarce, dar e mutată 6 luni la Tg. Mureș. Bun venit în perioada Năstase.

  00
 5. Facebook dupa ce au facut monopol si sute de miliarde se gandesc sa dea si la saraci. Pai asa sa fac si eu, pana ajung la sutele de miliarde sa nu aiba careva dreptul sa ma intrebe cum am facut banii

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube