Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. chestia cu plafonul pntru darea in plata are sens- ca sa nu se apuce toti excrocii sa faca manarii.

  00
  • pararea mea e ca nu are sens; ce diferenta e intre unul care a luat credit 249k si altul cu 251k ?

   00
  • un plafon trebuie sa fie undeva. Altfel o sa ajungi sa ai dezvoltatori care iau imprumut sa construiasca un bloc si pe urma daca nu se vinde il lasa in grija bancii si se cara.

   doi la mana: oamenii care-si permit un credt de un sfert de milion de euro pentru o casa in Romania? Aia nu iau credite decat foarte rar.

   Aia care au luat 255k € credit pentru un apartament in bucuresti? well, oamenii aia sunt boi si merita sa sufere

   00
  • atentie, legea e pentru persoane fizice, daca bancile ii dau lui remus truica pe PF 5 mil euro, e problema lor; ideea e ca nu poti face discriminare, nu poti sa stabilesti printr-o lege ca ala cu 251k a fost un bou cand si-a facut creditul; poate omul are 7 copii si avea nevoie de o casa mare

   00
  • E doar un motiv de fatada de intoarcere a legii in parlament. Ajunsa acolo nu cred ca se va mai intoarce la presedinte prea curand (poate niciodata).

   Pina la urma bancile trebuie sa -si asume responsabilitatea pentru evaluarile facute indiferent de valoarea garantiei. Ba chiar as spune ca cu cat creste suma cu atit ar trebui sa fie mai responsabila o banca (contrar a ceea ce se intampla de fapt).

   00
  • Cand o sa dai 25% avans nu prea poti spune ca dai teapa bancii.

   00
  • @snatch Persoanele care cer 5 milioane de EUR împrumut pentru dezvoltare imobiliară de obicei o fac de pe un SRL. Cu L mare.

   Asta înseamnă că banca trebuie să se asigure de la bun început ce face acolo, dar de obicei la faze de genul directorul încasează şi el o parte pe-acolo ceva, nimeni nu face împrumuturi aşa de mari fără să cotizeze ceva.

   Legea e bună pentru oamenii de rând, cinstiţi, care nu-şi mai pot plăti ratele, iar băncile sunt de o ipocrizie maximă aici:

   La ce persoană fizică i-ar conveni ca după ce a dat avans, a plătit rate ani de zile, să renunţe pur şi simplu la un imobil? Mai ales românul care are simţul proprietăţii mega-dezvoltat, mai repede va muri de foame decât să fie evacuat din imobil.

   00
 2. Ce pwli le bag pt faza cu medicamentele…cu greu spre imposibil mai gasesc MADOPAR , pentru bunicul, la 30-35 lei/flacon, alternativa fiind de la 118lei in sus/flacon

  00
 3. Terenul de deasupra metroului.

  00
 4. Ne bagam picioarele in sanatate, educatie si dezvoltare economica. Si totusi popendulatia scade. Asta cu tot cu suedejii care fac >5 copii.

  00
 5. ce-i “pica” la iohannis din toata chestia aia ?

  00
 6. Uite aici social media si twitter fara TV

  00
 7. cum a dat banca credit de 2 milioane in 2008 ? pe baza adeverintei de salariu ?

  00
 8. Ce dreaq ii tot spune toata lumea Prințul Paul Philipe Al României???Ce plm de print,ca-l cheama Paul Lambrino,escroc international transfrontalier,impreuna cu muratura aia de-i spun astia pransesa Lia.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile