Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. #cronica de tehnologie – Teamviewer suge la capitolul licentiere. Am cumparat o licenta business acu 2 ani (v12, a costat 3000$) si esti locked-in la versiunea aceea. Daca vrei sa folosesti versiuni mai noi, trebuie sa cumperi din nou licenta perpetuala sau lunara , dupa modelul nou.

    00
    • Am fost și eu tentat sa cumpăr licență pentru TeamViewer, dar mi s-a părut de căcaț treaba asta cu licențierea pe versiuni.

      AnyDesk FTW

      00
    • O da, ce mă disperă că de fiecare dată trebuie să zic la om: deschide te rog teamviewer varianta aia, nu aia, că pe aia nu pot intra că n-am licență.

      La vremea respectivă erau cei mai buni, dar azi nu.

      00
    • Salut băieți. Și eu folosesc TeamViewer, dar la un nivel very low. Adică, mă descurc cu reinstalat de Windows, după ce mă prinde că o folosesc în scop comercial. Voi ce alternative folosiți? Mulțumesc.

      00
    • @c.daniel noi platim pentru software. mars la munca :)

      00
    • @Alin: deșteptule, dacă aveau și licențe pentru cei ca mine, care le folosesc rar, gen de 5-10 ori pe lună, da, o achizitionam fără probleme.
      Mă seacă ăștia ca tine care cred ei că le știu pe toate. Marș tu…

      00
  2. ”Prețurile la apartamente au crescut”
    Ce coincidență, după ce s-au văitat că au scăzut…

    ”Avem nevoie de un tătuc”
    Au făcut în România un sondaj de opinie printre școlari/liceeni acum foarte mulți ani. Cred că în timpul crizei. Aproape toți o dădeau cu militarism, Antonescu, Ceaușescu și bonapartisme. Să sperăm că au plecat afară și să fie problema altora cu apucăturile lor demente (poate unii s-au maturizat).

    ”Justiția pe care o apărăm”
    Am ajuns să cred, prostește, că îți mai dai seama dacă un om e ticălos și după moacă, forma feței. Mă uitai la poză… ce să zici?

    00
    • ECB are dobanda pe minus de multi ani si se pare ca nu a rezolvat mai nimic. Ma ce alte solutii au daca astea nu merg ? Cat sa tot scazi dobanda ? Cati bani sa tot printezi ?

      Eu lucrez in industria auto si de prin vara 2018 au inceput sa tot scada vanzarile auto, in special USA si China cele mai importante piete, ceea ce deja a cam dus la masuri: mai taiem 1 beneficiu, inghetam angajarile. Posibil eu sa fiu afectat in urmatoarele 12 luni. La munca frec duda, ca asteptam clienti (gen BMW, Daimler, VW, etc) ….

      In tarile dezvoltate lumea e super-indatorata, cine sa cumpere masini ? Si case, electronice ?

      00
    • Plus India, unde vânzările au scăzut, de asemenea, drastic. O piață importantă pentru unii. Se vând bine în România, în schimb. Creșteri de vânzări de la lună la lună :)

      00
    • Nu știu cum e la voi dar dacă lucrați în producție, recesiunea e in plin avânt de vreun an. Comenzile la noi au scăzut drastic.Si aud că și în alte industrii e la fel.

      00
  3. N-au crescut preturile, s-a devalorizat euro

    00
  4. Legat de case…a crescut pretu cerut sau pretu final platit de cumparator ? Ca pretu cerut am vazut ca unii au mai pus cateva mii de euro in plus, pe sistemu:”nu-l ia nimeni cu 80k!!, il listez cu 85k si negociez la 80k”

    Asa se pare ca e, se iau dupa indicele ala de la imobiliare.ro, ce are in spate pretu cerut si nu ala final platit.

    00
  5. Plm, 5.justitia
    Hai să punem lucrurile în context :
    – CFR (păgubitul) nu s-a constituit parte în proces
    – procurorii s-au bazat doar pe interceptări, care la vremea respectivă (8 ani în urmă) erau legale și suficiente. Pe astea le-au rezolvat psd-istii.
    Faza cea mai de căcat e că un proces pentru o pagubă de ~15k EUR a durat 8 ani. În mod cert resursele implicate au costat mai mult decât paguba.

    00
  6. preturile sunt deja in euro. articolul se refera la preturile listate, nu stim cum sta treaba la tranzactiile efecective

    00
  7. De ce a dat greș GovIT HUB – ba cat de bun e thread-ul asta pentru visatori naivi, follow.

    Plm, oare e demn de chinezu?

    00
  8. Legat de imobiliare: preturile sunt umflate iar dezvoltatorii dupa ce vand 30-60% din apartmente sunt pe profit. Sunt destule apart. La care se amana finalizarea pentru ca nu sunt cumparate sau proiecte la care e maxim fundatia ridicata in asteptare de clienti.

    00
  9. NOU
    #21

    Azi e ziua străzii 13 septembrie din capitală

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile