Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. asta cu litoralul este o mizerie. Cât poate costa o saltea nouă, o pernă, o pătură, un prosop? Până la urmă, cât poate costa un pat?; astfel încât să nu ajungi în asemenea situații.
    Nesimțire, prostie, incompetență.

    00
    • se stie ca turistii romani nu pleaca acasa cu prosoapele de la hotel, au grija de mobilier si de dotarile hotelului.
      „Comisarii au verificat camerele care nu erau locuite şi au găsit mobilier degradat, din anii ’80, saltele şi perne murdare, ” nici cu hotelieri nu mi-e rusine dar nici cu clienti pe care ii atrag, dar parca se merita unii pe altii.

      00
    • Cum s-ar zice în limbajul meseriașilor asistați sociali : „E de muncă”

      00
    • Daca turistii pleaca cu prosoapele, inseamna ca nu mai trebuie sa investesti nimic in hotel?
      Si… cand ati auzit ultima data de cineva care a plecat cu prosoapele?
      Apoi, Daca esti un hotel, complex hotelier, ai putea sa angajezi (cum se facea pe vremea lui Ceasca) o croitoreasa, un electrician… Iei un val de metraj si pui femeia sa faca 100 de cearsafuri noi, 1000 de fete de perna, iei detergenti la promotie (Dero e 5 lei kilu!!!!) si le speli mai des… chestii banale.
      Uite de asta mor de draci si ma ia un sentiment de deznadejde cand vad nesimtirea de pe litoralul romanesc.
      OK, sa presupunem ca nu ai bani de mobila noua. Foarte probabil. Bai, dar asta veche sa fie luna, tata. Angajezi un lemnar cu doua luni inainte de sezon, sa-ti faca ce poate la ea, sa fie cat de cat ok.
      Chestii mici, ieftine, care ar reduce semnificativ gradul de nemultumire al clientilor.
      E 15 lei metrul de „dos de perna”, daca nu ai chef sa dai 30 de lei pe o perna noua. Lucrezi 3 zile cu o croitoreasa si schimbi dosurile la toate pernele din hotel. :(

      00
    • ultima dată am fost pe litoralul românesc în 2007 și de atunci mi-am promis să nu mai calc pe acolo. sincer, chiar nu-i înțeleg pe cai care umplu stațiunile românești: bătaia de joc e atât de mare, an de an, și ei nu învață nimic. atâta vreme cât nu doar bulgaria sau grecia au prețuri asemănătoare și servicii incomparabil mai bune, ci și muntenegru, croația sau chiar albania (iar în italia, spania diferențele sunt minore), a merge pe litoralul românesc presupune o doză de masochism vecină cu nesimțirea.

      00
    • M-a motivat digi24 si am descris experienta mea de anul asta cu „nea Petrica” din Vama Veche. Cu poze.
      TL;DR – NU calcati pe-acolo. Oricum, nu la pretul ala.
      http://bucurestiidealtadata.blogspot.com/2017/07/vama-veche-la-nea-petrica.html

      00
    • @Cristi: așa gândeam și eu până să lucrez la un hotel acum câțiva ani.

      Costurile cresc exponențial când iei în calcul numărul de camere.

      Lenjeria, prosoapele etc. nu le speli cu „Dero” la 5 Lei KG, pentru că aia nu scoate urmele de noroi de pe lenjerie, făcute de turistul care s-a decis să se urce încălțat în pat, pentru că…

      Turiștii sunt „speciali”, și culmea, la 4 stele sunt mai nesimțiți și aroganți decât cei de la 2 sau 3 stele.

  2. Pe aia cu pampersi am vazut-o si eu (reclama), e pe toate grupurile de vanzari si am vrut sa dau report ca parea dubios plus ca era stresanta. Da parca si sa fii atat de prost sa dai 10000 de lei in avans fara sa te astepti la o teapa…

    00
  3. Si asa se duce pe pustii plata cu cardul…
    „Reprezentanții IPJ recomandă cetățenilor ca în momentul în care vor să facă cumpărături pe internet să achiziționeze produse de pe site-uri de profil și să aleagă varianta plății la primirea coletului.”

    00
    • ARMO și GPEC contracarează, tăcând violent.

    • Poate ar fi bine sa se duca dracului plata cu cardul. Daca bancile, care sunt direct interesate sa utilizezi cardul, te trateaza ca un potential infractor.
      Am patit-o personal, cand am incercat sa scot bani, intr-o noapre, de la un bancomat, amplasat la o agentie. In momentul procesarii, s-a intrerupt curentul si cardul a ramas blocat in aparat. A doua zi dimineata ma duc la banca sa-mi recuperez cardul si sa verific daca s-a efectuat tranzactia.
      Stiti ce mi-a spus agentul bancar? Sa depun o cerere scrisa si sa astept 30 de zile.
      Sa stau blocat, fara card 30 de zile, cand tu ai bancomatul langa tine?
      Ce incredere mai poti avea in banci dupa aceste cazuri.

      00
  4. „Marii cultivatori, nevoiti sa angajeze straini pe salarii de mii de euro. Localnicii prefera statul acasa si ajutorul social” Ajutorul social e 500 de lei(110 euro) normal ca daca oferi salariu de 200 de euro lumea prefera ajutorul social, dar la 1000 de euro ar fi coada destul de mare. Un tractor perfromant costa 300-500.000 de euro, l-ai lasa pe mana unuia cu salariul de 200 de euro lunar?
    Am vorbit cu ceva cunoscuti care au terminat medicina veterinara si munceau la o ferma pe 1500 de lei pe luna, normal ca si-au luat bagajele si au plecat spre tarile calde.
    De ce cultivatorii astia nu platesc salarii decente romanilor? apoi se plang ca platesc strainii cu mii de euro.

    00
    • NOU
      #13

      In marea majoritate a cazurilor si asta este si mentalitate de roman: Ca isi mananca de sub cur !! Asta este stilul romanului … si nici dracu nu-l schimba … cu mama educatiei si cu tata educatiei, tot degeaba !!

      00
    • Asta spunea si un proprietar de terenuri si de masini agricole foarte scumpe: ca trebuie sa aduca tractoristi din Serbia, pentru ca nu sunt oameni in Romania pe mana carora sa lase masini de sute de mii de euro. Iar un tractorist bun cica ia 2000 de euro salariu. In Romania nici din astia nu avem (vorbim de tractoare si combine cu GPS, alea alea)

      00
  5. Ce caterinca au astia cu agricultura lor. Normal ca oamenii aia prefera sa stea cu ajutor social, cand ei nu le dau nici 1000 lei pentru 12 ore pe zi, uneori chiar si duminica!! Normal ca ii fura cu tot ce se poate, isi bat joc. Nu i-am inteles niciodata, ca toti scot niste profituri foarte bune, de ce sa nu-l platesti pe omul ala cu mai mult..

    00
    • Citeste cu atentie:

      Inginer Dimitrie Musca, manager combinatul Agroindustrial Curtici: „In fiecare an, la mine, un combainier care a lucrat pe combina primeste salariul de baza care este de la 2.300 pana la 3200-3500. La acest salariu se mai adauga cel putin o suta de euro pe zi muncita cotravaloarea a o suta de euro pe stat de plata in fiecare zi”.

      00
  6. Pe langa asta orasul Galati e inconjurat practic de apa. Siret, Prut, Dunare, plus vreo cateva lacuri.
    Si cu toate astea, apa potabila ori lipseste, ori e absolut infecta. In perioada verii apa de la robinet se intinde efectiv. Pe langa faptul ca e mai scumpa decat in Dubai. Adica doua laturi a orasului stau sa se duca in apa, dar noi beneficiem de ea scumpa si proasta.
    Multumim din inima partidului. Acelasi de 27 de ani incoace.

    00
  7. cat de nehalit sa fi sa dai comanda de scutece cu termen de livrare 45 de zile ?! un pachet mare e cam 120-150 lei, au zis de preturi si de 3x mai mici, deci 50 lei un bax de 120 scutece, wtf

    00
  8. Pe ala l-a omorat balena pentrubca eliberase vreun dusman de-al ei. De-aia.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile