Știrile zilei – 13 ianuarie 2014

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. 404 la Charlottenburg

  00
 2. Stirea cu vila Angelei Merkel e simpatica de tot, daca e adevarata. Dar eu n-am reusit sa gasesc poza aia in nici un loc mai de incredere decat niste site-uri rusesti.

  00
 3. „Conform datelor Programului Internaţional pentru Evaluarea Elevilor (PISA), care măsoară performanţele şcolare ale copiilor de 15 ani din toată lumea, China ocupă locurile fruntaşe.” – gresit. Nu China ocupa locuri fruntase ci Shanghai. Ar fi ca si cum am alege cel mai bun cartier din tara si am cere sa fie testat doar ala.

  00
 4. HP oricum avea cel putin un PC cu Android :)

  00
 5. Harta sărăciei in Romania arată cum erau pe vremuri hartile campaniilor de telefonie. Care voiau să ne arate in ce zone au acoperire. Cu sărăcia stăm bine, a ajuns peste tot.

  00
 6. stirea cu merkel e de neam prost. e pe sistemul ” uite ce cinstiti si saraci sunt alti politicieni fata de ai nostri”. de ce e gresit sa ai proprietati daca sunt dobandite cu bani munciti cinstit? inteleg modul de trai, nu si ipocrizia.

  00
 7. @functionara: pentru ca „proprietatile” politicienilor nostri nu sunt obtinute cu bani cinstiti si pentru ca nu sunt in raport cu nevoile celor care stau in ea. daca nu intelegi snobismul, e vai si-amar de capu’ tau…

  00
 8. Hmm. Vad ca in munti se traieste cel mai bine! Nu prea sunt oameni saraci pe acolo :P

  00
 9. Ce bine arata harta cu puncte rosii! Parca e pictura. In sfarsit, efortul autoritatilor e rasplatit.

  00
 10. ai uitat „Brunetă”

  00
 11. Mercedes nu revine pe primul loc, Mercedes doar a depasit Audi care era pe locul 2. BMW inca nu a publicat inca situatia pe anul trecut.

  00
 12. @functionara: Nu ai prins ideea.
  Arată diferenţa dintre o filosofie de viaţă, un mod de a gândi, de a fi. Noi, cei din „sistemul balcanic” că dobândim bani cinstiţi sau nu, opulenţa este primul lucru care-l facem. Cel mai rău este să îi doară pe duşmani.
  E plin de bişniţari care după ce le merge bine 2-3 luni business-ul (perfect cinstit) primul lucru care îl face e că îşi ia Q7 sau X5 în leasing. Pe când neamţul preferă să investează banii, să crească afacerea, să dezvolte, să producă, să fie mai eficient (boala lor) şi mai buni.

  Despre asta e vorba, nu de altceva. Crezi că înăuntrul la casa aia cât un garaj de-al lui Videanu e pământ bătut sau ce? Sunt convins că are cel mai bine condiţii, şi nimic în plus (adică fără balustrade aurite cu iniţialele ei pe ele).
  Dacă nu înţelegi diferenţa, nu are rost discuţia.

  00
 13. Abuzurile din Romania trec oceanul

  108 476 persoane au semnat această petiție. Semnăturile provin de la 69 330 adresa IP diferite.

  https://www.petitieonline.com/?page=statistics&petition=abuzurile_din_romania_trec_oceanul

  asta e petitia lu gadea, nu vreau sa fiu carcotas dar se poate ca 100k sa voteze de la 69k ip-uri??????

  00
 14. bine , se pare ca se poate, nu prea ma pricep la retelistica

  00
 15. NOU
  #15

  @funcționara Regina Marii Britanii nu a mai sarbatorit 60 de ani de casatorie deoarece a considerat ca fiind nepotrivit un astfel de eveniment cand cetatenii se lupta cu recesiunea. Nu e vorba de ipocrizie, e vorba de respect.

  00
 16. Mama, ce zona instarita e pe Varful Omu. Ar trebui sa ne relocam.

  00
 17. eu denuntam atitudinea articolului pentru ca facea o comparatie, nu spatiul detinut sau inchiriat. nu este nimic in neregula cu bisnitarii care isi cumpara Q7 cu prima ocazie. stimuleaza consumul, care este baza economiei si existentei locurilor de munca. tipul asta de alegeri nu se discuta, sunt personale, doar daca nu este vorba de bani furati sau publici.

  00
 18. @functionara: iti propun sa te intorci la cratita, ca esti batuta in cap. pur si simplu nu realizezi unele chestii, dar mai ai timp, stai linistita. poate intr-o zi iti va pica fisa!

  @alin: cand is mai multe calculatoare pe un modem, toate calculatoarele ies pe acelasi ip. in romania, chestia asta e in floare. poti sa ai 10 indivizi unici cu un singur ip, nu vad nici o frauda acolo… :)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube