Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. HTC au crescut pentru ca au facut Nexus-uri pentru Google, altfel telefoanele lor sunt niste gunoaie urate cu interfata proasta. Si in loc sa investeasca in cercetare sau dezvoltare, au aruncat o gramada de bani pe cateva reclame cu Robert Downey Jr.

  00
  • Foarte bine argumentat: “gunoaie urate cu interfata proasta”. Probabil esti vreun expert la vreun gigant IT.

   00
  • Yup, sunt. Gealous much?

   00
  • Normal, au probleme, deci telefoanele sunt gunoaie.

   Ia da-I o cautare simple pe net: htc one awards

   Si o sa vezi o tona de premii in 2013 si 2014 pe linia asta de produse. Care chiar sunt telefoane bune.

   Problema lor e ca nu mai unde sa concureze: la varf ii sufoca Apple si Samsung, cu bugete uriase in marketing, la care ei nici nu pot visa. La baza sunt sufocati de chinezi si chiar de Samsung, care e si el semi-sufocat de chinezi, dar macar a reusit castige locul clar in mintea consumatorilor.

   Viata e complexa si are multe aspecte. Si nu totdeauna produsul cel mai bun castiga.

   00
 2. Adica atunci cand mai gasesti m**e cu 50 de lei iar de la 100-150 de lei in sus futing de calitate. Tu mai dai m**e la minora de 15 ani dintr-un centru social politist fiind? Pe bune? Eu nu inteleg ce-i in capul unora.

  00
 3. NOU
  #8

  Da’ ceam facut boss?Vcsoiam sa spal sii ieu masina un pic,aviam o galiata,sii o perie in porbagaj. T-ie ciuda ca naii bemveu si,valoaria mia,stiu ieu.

  00
 4. Ala cu BMW-ul filma o scena pentru “james bond”, cand intra cu masina in apa si se transforma in submarin. Insa, din pacate, i-a intrat apa la instalatia GPL si s-a oprit masina.

  00
 5. Eu nu înțeleg cum francezii se duc în România sa-si repare dinții în condițiile în care aici pentru orice reparație statul plătește 80% din cost iar restul o fac asigurările private. 90% din popendulație are asigurare privată iar cei care nu-si permit au și ei una plătită de stat ca dehhh e socialistă treabă aici. Poate doar pentru ceva implanturi ar putea să fie interesant în rest nu văd pentru ce. Dacă pentru un implant aici plătesc 1500 vreo 200 sunt decontați de casă iar vreo 800-1000 mi-i da asigurarea privată pentru care plătesc cam 800/an pentru 2 persoane. Rămâne să plătesc din buzunarul meu undeva la 300 euro pentru implant. Unde e profitabilitatea turismului dentar?

  00
 6. Doar daca muncesti la stat poti strange o avere.
  Legat de dentisti, am fost la cei mai scumpi din Romania si pot sa spun ca muncesc foarte prost. Pentru plombe mici merita dar la lucrari mai serioase m-as mai gandi daca merita.
  Tramanet de canal care nu a fost curatat corespunzator si normal s-a infectat in 15 luni, coroana peste lucrare, spart coroana data jos si curatat canalul cum trebuie si apoi din nou coroana.
  Preturile sunt mai mici dar calitatea e detul de discutabila.
  Cauta un destist aproape de zona in care locuiesti in cazul in care ai urgente sa poti apela la el.
  Dotarile cabinetelor medicale sunt la acelasi nivel cu cele de afara, nu stiu daca calitatea materialelor este la fel, dar experienta lor lasa mult de dorit.
  Acum cativa ani vroia sa imi vanda coroana pe suport de zirconiu pentru molar ( masea) apoi sa aflu ca de fapt zirconiu e folosit doar pentru incisivi, canini si pre-molar. Pentru molari e folosit metalul ca suport pentru ca e mai rezistent. Apoi este acoperit de partea ceramica.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.