Știrile zilei – 12 aprilie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Offtopic: Prea mult alb. Parcă ar lipsi bucăți din template.

  00
 2. NOU
  #2

  Intotdeauna m-am gandit ca drujbele sunt vandute aiurea, fara instructaj, clauze de protectie, etc. Din pacate, realitatea mi-a confirmat ca o drujba nu trebuie ignorata si trebie privita si manevrata cu precautie. Pentru orice eventualitate incheiati o asigurare de deces din accidente. ING rulz!

  00
 3. UPDATE: BlackBerry disagrees. It sent out a statement to all press today saying Z10 returns are normal compared to other smartphones. BlackBerry closed down about 7.7% today.
  Here’s the statement:
  BlackBerry wishes to respond to media coverage today regarding speculation that there have been abnormally high levels of returns of BlackBerry Z10 devices. This is absolutely false. Our data shows that return rates for BlackBerry Z10 devices both in the U.S. and on a global basis are in line with or better than our expectations and are consistent with return rates for other premium smartphones in the market today

  pe link-ul de la tine

  00
 4. Daca faci rubrica „la cererea ascultatorilor” – eu votez pentru rosu mai putin rosu si randuri cu un pixel in plus la inaltime

  00
 5. Ma, om zice noi despre unguri ca sunt asa si pe dincolo si ca vor sa ne ciordeasca Ardealul :), dar uite ca la chestii de genul celei de mai sus se misca repede. Un alt exemplu este poza asta – http://i929.photobucket.com/albums/ad140/Zoonapolitikon/marian_cozma.jpg
  Statuia lui Marian Cozma in fata salii polivalente din Veszprem.

  00
 6. De aia l-au omorat ungurii pe boxer, ca sa demisioneze apoi, sa ne senzibilizeze si, neatenti fiind, sa ne fure Ardealul. E o diversiune!

  Off-topic: te duci din rau in mai rau cu fonturile astea.

  00
 7. Samsung! Stahp!

  00
 8. vezi ca la forsquare ai aceeasi adresa la ambele linkuri

  00
 9. E bine de specificat, ca acel cetatean roman era de etnie maghiara, din Romania. Doar ca presa din tara a uitat sa specifice acest lucru. Cei raspunzatori vor fi pedepsiti. Gest regretabil, nu cred ca asta le-a fost scopul.

  00
 10. FourSquare merita sa moara, o prostie care mai mult statea cu serverele picate si nu folosea la nimic.

  00
 11. @cotos – nu, voiau sa-i faca masaj si el s-a rasucit aiurea, brusc, iar ei, luati pe nepregatite, i-au rupt gatul. Sigur nu voiau sa-l omoare, dar trebuie sa gandesti exact cat un gandac ca sa nu-ti imaginezi ca, lovit cu salbaticie de doua persoane in mod repetat, pe toata suprafata corpului, cineva poate sa moara.

  Interesant ca acolo suspectii au fost demisi imediat. Fara cacaturi gen ‘justitia trebuie sa-si spuna cuvantul’ – sigur, si-l va spune, iar daca sunt nevinovati vor fi despagubiti, dar pana atunci, afara.

  00
 12. Nu stiu daca a aparut numele romanului mort in Ungaria, dar tare cred ca era roman de etnie maghiara. Asta de ce nu spune nimeni?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube