Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

 1. barna va fi singurul care va fi anunțat că a adunat semnăturile. restul vor duce cutiile cu liste cu milioane de semnături direct la autoritatea electorală. și vor fi aceleași semnături, în aceeași ordine, ca-n ultimii 30 de ani. și, bineînțeles, vor fi și cei de la demos, care vor anunța plângând că nu au adunat semnăturile, denunțând faptul că avem de-a face cu o mare porcărie, inutilă și fraudată de mai toți (aici având dreptate).

  00
 2. O clona de Kia, cu un pic de Alfa si roti 1:1 cu Aston Martin.

  00
 3. Dan Barna e ruda cu Csibi Barna?

  00
 4. La faza cu florile subscriu. Parintii cumpara buchete de flori imense si cheltuiesc bani frumosi pe flori doar ca sa nu ramana de caruta in fata altor parinti. Pe mentalitatea ca altii duc si eu nu pot da mai jos.

  In prima zi de scoala, in clasa, copiii/parintii veneau cu buchete enorme de flori iar doamna le facea semn sa le lase pe catedra, fara sa ii pese cine sau ce a a adus iar pe catedra era un morman de flori in descompunere.

  Mai bine ii iei o floare mica intr-un ghiveci, nu mai scump de 15-20 de lei. Nici nu te rupe la buzunar si nici nu poti spune ca te-ai dus cu mana goala. Sunt 100% sigur ca nici unui parinte nu-i convine idea de a da 50+ pe un buchet de flori.

  00
  • si vei ajunge sa ai o intreaga gradina pe catedra, same shit.

   ce-ar fi o campanie tocmai a profesorilor impotriva acestui obicei tampit, foarte mioritic. Eu n-am mai pomenit asa ceva in alte tari.

   Ce-ar fi ca in loc de flori, elevii sa participe la reimprospatarea gradinii de flori din scoala sau a spatiilor verzi din scoala? gen aduci un ghiveci cu flori pentru scoala, pentru decorarea claselor si holurilor. Eventual esti responsabil direct cu udatul florii tale tot anul…

   Macar in comunism duceam sapun educatoarelor :)))
   Aveau educatoarele sapun cat pentru toata viata.

   00
  • Nu știu ce e mania asta cu florile. La mine la țară se duc găini, ouă, lapte, brânză…

   00
  • @Pensionarul,

   „gen aduci un ghiveci cu flori pentru scoala, pentru decorarea claselor si holurilor. Eventual esti responsabil direct cu udatul florii tale tot anul…”

   Exactly my point my dear Watson.

   00
  • @ubercool: Oricat te rogi de o gaina, tot nu produce flori

   00
 5. asa de meh a fost lansarea de iPhone nou ca nimeni nu comenteaza aici despre asta?
  in plus, nici n-am vazut inca nicio mema pe timeline cu noul iPhone, cum era plin la alte lansari.

  00
 6. Uber dă afară inginerii de la dizivia de selfdrive cars cum s-a întâmplat și pe la alte companii?!

  00
  • Incepe sa se sparga bula A.I.-ului. Au aflat si ei ca softul tehnic are limitele sale & ca „Deus ex Machina” e o expresie rezervata sci’fi-ului.

   S-a vehiculat din martie ca urmeaza o racire a domeniului asta, din cauza ca machine learning are rezultate pe baza de indexare (ori asta nu e ce-au promis geniile cu artificial intelligence) si lumea cu guvernul american si-au pierdut din rabdare sa tot arunce bani. Pur si simplu, it’s not there yet (if ever!)…

   00
 7. Ce draguti sunt parintii astia. Se plang ca, cheltuie cate 300-400 de lei pe rechizitele scolare pentru un an scolar da nu se plang cand platesc 200 de lei pentru niste flori ce vor ajunge la primul tomberon…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile