- Iederă | Lac | Toamna | Țărăncuță | Brunetă
- Povestea Dedeman
- Directorul Tarom ar putea rămâne la post
- Campania cu submarinul
- Penalii partidelor, încă în funcții pentru că nu sunt consecințe
- Veritel.ro, o investiție de 240.000€, a murit după o juma de zi de funcționare
O altă țeapă a statului. - Cazul Vosganian
imi place ca vad cum getlokal vine aproape zilnic cu continut de calitate (in marea majoritate inspirat de pe bloguri dar hey, cititorii lor nu sunt aceeasi)
Am fost la un curs cu directorul de achizitii de la Dedeman si mi-a povestit destul de multe despre firma si patroni. Oamenii sunt profesionisti si foarte deschisi la tot ce e nou. Plus ca se implica foarte mult in firma.
Bravo lor pt tot ce au realizat pana acum.
Mi SE pare in pic trist, apropo de veritel.ro ca sunt destui care au anuntat serviciul Fara macar sa priveasca ce bine a cost realizat si daca are viitor.
28 de ani, nu 8 luni in spital ca si bombonel. pai doar asa cred ca pot fi descurajati. la 28 de ani nu mai merge strategia „stau 1-2 ani maxim si apoi ma bucur de zecile/sutele de milioane deturnate”
https://www.antena3.ro/externe/fostul-primar-al-orasului-detroit-a-fost-condamnat-la-28-de-ani-de-inchisoare-pentru-coruptie-230754.html
Am vazut si eu acum clipul cu cafeneaua: inca sunt marcat (pozitiv). Genial !
Poate ca n-ar trebui sa dispara chiar toti taranii…
Au licitat prea pătimaş! Şi cine zice asta, vânzătorul, în scris pe-o foaie, vorba lui BUG Mafia! Eu vând ceva la licitaţie şi mă supăr pe câştigător că a licitat prea pătimaş!
Morala: să fut România retardă în glandă! Ţară condusă de tâlhari, şi tâlharii reconfirmaţi în funcţie de fiecare dată de retarzii ei locuitori.
Mult succes fraţilor Pavăl. Nu ştiam povestea lor, în următoarele 24 de luni nu o să cumpăr de nicăieri altundeva materiale decât de la Dedeman.
veritel e jenant cel mult, daca nu e chiar caraghios. cand am rulat prima comparatie ( – intre 2 produse ca ca mai mult nu pot / nu vor) am avut un dejavu – anul 2000 interfata si rezultate.
trecem peste partea de interfata si incercam sa vedem datele: primele 2 oferte de la vodafone si orange, le compar si incepe o poveste imensa, la orange sunt trecute toate conturile imi ocupa tot ecranul (1680*1050) in stanga pe vodafone ajunsese la oferta. derulez pana in zona de oferta de la orange in stanga am deja roaming-ul cu fiecare cosmelie de la vodafone. 3.1 papua noua guiness, 3.1 noua zeelanda, 3.1 africa de sud (nu retin cifrele si zonele, dar cam asa aratau), care pentru optiunile cerute de mine se potrivea ca o manusa „national 100 minute, retea 300 minute, 75 sms national, 200 sms retea, fara roaming” dap, excelent
acum ce mi-a sarit in ochii e alta parte, zona de renuntare la abonament unde legea spune ca atata timp cat nu ai beneficiat de ceva promotional poti sa pleci direct. ei bine in tabelul generat de ei cred ca 25% sunt oferte promotionale, restul sunt standard dar mai putin de 5% sunt mentionate cu „fara penalizare la plecare”
la partea de internet pentru acasa, la rds in tabel nu apar penalizari, dar cand sunt comparate ofertele apare „compania rds isi rezerva dreptul la justa despagubire…”
dao, un fas cu multi bani care nu au cum sa-l sustina, nu au ce sa-i faca
Legat de articolul cu Dedeman, este contrar legii schimbarea locului de munca, a functiei si a atributiilor unui angajat in concediu medical, sau in pre-post natal.
Este infractiune sa permiti accesul la munca a unui angajat fara instructajul de protectia a muncii facut, si fara echipament de protectie complet.
Fratii astia mie imi put a suedejusi borati pusi pe infractiuni, mai ales ca provin din Moldova. Din partea mea, o firma care nu respecta legea, este o firma care trebuie omorata, cu tot cu actionari!
Foarte interesant articolul cu fratii Dedeman, care se pare ca au reusit in ciuda sistemului si a angajatilor romani ->
highlander, nu ştiam până acum că există postaci plătiţi de multinaţionale! În altă dezordine de idei, cursorul tău sare pe tot ecranul şi apasă ce link vrea el? Articolul cu Dedeman nu are nici cea mai mică legătură cu elucubraţiile din comentariul tău. Pare comentariu de ăla primit pe mail, postac, ce să mai :)))). Şi în a 3-a dezordine: ţigănuşii borâţi din Moldova, aşa cum zici tu au un rulaj de 450 milioane eur pe an fără să facă nicio afacere cu statul, ceea ce în condiţiile de business româneşti înseamnă nici mai mult nici mai puţin decât GENIU. Bănuiesc că caucazianul nobil (cacofonie binevenită) dupe plaiurile sudice care se întâmplă să fii matale ai la degetul mic de sub picior cifrele astea, şi după aia te trezeşti transpirat şi te duci la baie pentru beşina de dimineaţă provenită din fasolea de aseară. român verde cu muci pe piept.
Extraordinar cum e Dedeman pe primul loc, mai ales daca imparti milioanele la nr de magazine. Arabesque si Hornbah au preturile ceva mai mari si per magazin au mult mai multa vanzare. Cred ca profitul Dedeman nu e cel mai mare.
Zet, Africanule, cum ai dedus tu ca Highlander e din SUD?
cind parchetele vor face dosare pe bune si justitia va fi credibila vor fi consecinte.
240.000 euro pentru veritel.ro ?
Pomana !
Daca pentru e-romania care nici nu functioneaza se dadeau 500 de milioane, asta la 240 de mii e gratis.
Dedeman a mai fost si anul trecut
Ba nu e deloc greu sa te bati cu METRo si Praktiker. Metro nu are varietatea asta mare de marfa iar Praktikerul are fie marfa foarte scumpa fie foarte proasta. Nu mai vorbesc de angajatii din Praktiker care habar nu au pe ce lume trăiesc.
Dedeman a avut o strategie buna, este greu sa te bati cu metro, practiker si altii,ma bucur pentru ei ca au reusit sa ridice un brand.
Poza cu tarancuta e chiar frumoasa.
Ogorul auriu, stanca cu nuanta albastruie.
Cred ca o sa salvez poza ca sa mai imi clatesc ochii cu superbul peisaj rural.
„Dragoş Pavăl rămăsese angajat la întreprinderea magazinelor de stat cu jumătate de normă, iar angajaţii au avut întâietate. A preluat un magazin de mobilă, care s-a dovedit, în scurt timp, o adevărată mină de aur.”
Deci, nici o afacere cu statul. Doar un magazin pentru un angajat cu juma’ de norma. Restul e cancan.
Cine crede ca orice antrprenor privat si-a construit afacerea jucand corect cu statul merita un scuipat intre ochi. Spun asta prin prisma intreprinzatorului privat care in fiecare luna cauta „n” chichite si portite sa mai fenteze binefacatorul stat. Fara jonglerii la limita si (macar un pic) dincolo de limita legii, nu ai cum sa reusesti sa mentii o afacere. Punct.
Referitor la dedeman:
1. Mai toți înavuții (exemplu Țiriac, Patriciu, mulți alții) pretin să nu-i întrebi cum au făcut primul milion de euro (sau dolari). Ei bine, uite că ăștia spun.
2. Sunt convins că au fost și ei șicanați/faultați de către autorități. Felicitări lor dacă au avut puterea de a continua fără a se supune cutumelor (șpagii)!
3. Fiind ieșean, fac des cumpărături (mai mărunte sau mai puțin mărunte) de la Dedeman. De acasă știu exact dacă au sau nu ce-mi doresc, prețul etc înainte de a intra în magazin. Marii Praktiker sau Baumax n-au așa ceva.
4. Sunt de regulă agasat cînd, odată intrat într-un magazin (fie și pentru eye-shopping), sare vînzătorul să mă întrebe ce vreau. El e bine-intenționat, știu. Dar în Praktiker sau Baumax nu odată a trebuit să mă duc la ghișeul de informații să cer ca responsabilul de raion să-și facă apariția. În Dedeman, niciodată! În Dedeman întotdeauna am găsit un personal politicos (nu întotdeauna așa de instruit pe cum mi-aș fi dorit -e destul de greu asta, nici eu nu știu de multe ori ce vreau, soluția o încropesc pe moment! – dar cu siguranță binevoitor, gata să m-ajute).
Concluzia: a big thumbs up for Dedeman!
P.S.: nope, n-am acțiuni la ei (or fi listați la bursă?)
Auzi Vali, individul ala care a scris articolul despre Vertel habar nu are cat costa un server HP nou si de ce infrastructura ii trebuie unui astfel de serviciu. Da el o da ba cu servicii cloud externalizate, ba cu hosting shared. E ok sa ne dam cu parerea cand suntem habarnisti, e super OK asa, sport national!